Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ναι μονο που το βυζι ειναι γενετικο θεμα. δυο σακουλες λιπος με αδενες ειναι. η γυμναστικη βοηθαει αλλα μεχρι ενα σημειο. αμαν πια με τπτ δεν εισαι ευχαριστημενος;

Όχι ρε συ απλά σχολιάζω.

Δεν πρόκειται να απορρίψω ποτέ ένα γκομενέτο για τα boobs της :)

Για τα οπίσθια άλλο ζήτημα βέβαια xaxa

Δημοσ.

στείλε κάποιον άλλο στο ΑΤΜ να δει,μπορεί να έχεις

δυστυχως στο ΑΤΜ βλεπω :-(

Όχι ρε συ απλά σχολιάζω.

Δεν πρόκειται να απορρίψω ποτέ ένα γκομενέτο για τα boobs της :)

Για τα οπίσθια άλλο ζήτημα βέβαια xaxa

:P εχω μια εντυπωση τελικα οτι η αγαπημενη σταση ολων των αντρων ειναι στα 4

Δημοσ.

δυστυχως στο ΑΤΜ βλεπω :-(

Αυτη + απο μπροστα + πανω για μενα =P

Δημοσ.

Ε ζαμέ!!!! Πως το ανακάλυψες αυτό βρε;

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μας έχουν καταλάβει :lol:

Δημοσ.

τωρα που ειπες σημαδουρα θυμηθηκα αστειο περιστατικο. ειμαι εγω με τον δικο μου στην θαλασσα και λεμε να παμε λιγο πιο μεσα στα απατα να κανουμε και λιγο κουρσα ποιος θα φτασει πρωτος. οποτε τον ρωταω εγω, οκ μεχρι που; και μου λεει να μεχρι την σημαδουρα. και λεω εγω ποια σημαδουρα; και απανταει α καλααα, το ξεχασα οτι εισαι στραβη. αυτο το ποια σημαδουρα εχει μεινει ακομα.

Ααα και συ συμπασχων;;;

Εγω να δεις μπαινω στη θαλασσα και οταν βγω-ειδικα αν εχω απομακρυνθει απο την ευθεια- ψαχνω που σταδιαλα καθομουν.

Με φακους δε λεει.φοβαμαι μη τους χάσω.

Μονο αν δε βρεξω το κεφαλι κ δεν εχω να κανω μαλλιά βαζω γυαλιά και μπαινω κ ειμαι σα τη μυγα μεσ'το γαλα :-D

Δημοσ.

Ε ζαμέ!!!! Πως το ανακάλυψες αυτό βρε;

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μας έχουν καταλάβει :lol:

ε καλα τωρα :P :P :P

Ααα και συ συμπασχων;;;

Εγω να δεις μπαινω στη θαλασσα και οταν βγω-ειδικα αν εχω απομακρυνθει απο την ευθεια- ψαχνω που σταδιαλα καθομουν.

Με φακους δε λεει.φοβαμαι μη τους χάσω.

Μονο αν δε βρεξω το κεφαλι κ δεν εχω να κανω μαλλιά βαζω γυαλιά και μπαινω κ ειμαι σα τη μυγα μεσ'το γαλα :-D

αστα πασχων! δεν φοραω ποτε γυαλια στην θαλλασα. κανουν και μια περουσια. σαν ουφο ψαχνω μετα τα πραματα στην ακτη κι εγω.

Δημοσ.

απο μπροστα ενοεις ιεραποστολικο;

Ναι με την τυπισσα να με αγκαλιαζει η να βαζει τα νυχια της στην πλατη μου =P

Δημοσ.

Ναι με την τυπισσα να με αγκαλιαζει η να βαζει τα νυχια της στην πλατη μου =P

δοκιμασε με τα ποδια της στους ωμους σου, αλλα με το μαλακο γτ ειναι επωδυνη σταση για την γυναικα, ποναει στην κοιλια χαμηλα.

Δημοσ.

ε καλα τωρα :P :P :P

A τςςςςςςςςςςςς :P

Η καλύτερη στάση είναι η Champions σουβλάκι

Εμείς στον καναπέ με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι. Στο ένα χέρι πιτόγυρο με διπλή πίτα, στο άλλο χέρι το τηλεκοντρόλ για να γυρίζεις από net/mega σε nova και vise versa και το γκομενέτο να givin ασταμάτητα head. Έλα να πιάσει το Champions league να ξανά γίνει η στασάρα πραγματικότητα. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:

δοκιμασε με τα ποδια της στους ωμους σου, αλλα με το μαλακο γτ ειναι επωδυνη σταση για την γυναικα, ποναει στην κοιλια χαμηλα.

Με μας τους ιnsoμπήχτες θα πονάει αλλού στο κρεββάτι οπότε ο συγκεκριμένος πόνος ούτε που θα γίνεται αντιληπτός. Ουγκ

Αντριλοβαρβατίλα over and out :P

Δημοσ.

A τςςςςςςςςςςςς :P

Η καλύτερη στάση είναι η Champions σουβλάκι

Εσύ στον καναπέ με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι. Στο ένα χέρι πιτόγυρο με διπλή πίτα, στο άλλο χέρι το τηλεκοντρόλ για να γυρίζεις από net/mega σε nova και vise versa και το γκομενέτο να givin ασταμάτητα head. Έλα να πιάσει το Champions league να ξανά γίνει η στασάρα πραγματικότητα. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:

αυτη την σταση ομολογουμενως δεν την εχω δοκιμασει, φταιει μαλλον το γεγονος οτι δεν εχει νοβα ο δικος μου :P

Δημοσ.

αυτη την σταση ομολογουμενως δεν την εχω δοκιμασει, φταιει μαλλον το γεγονος οτι δεν εχει νοβα ο δικος μου :P

Εναλλακτικά υπάρχει και η World of Souvlaki. Με το ένας χέρι παίζεις World Of Warcraft, με το άλλο τρως σουβλάκι και η κοπελιά ως είθισται givin head :lol:

Αν δεν παίζει και WoW να τον χωρίσεις, που χεις μπλέξει κορίτσι μου :P

Δημοσ.

Εναλλακτικά υπάρχει και η World of Souvlaki. Με το ένας χέρι παίζεις World Of Warcraft, με το άλλο τρως σουβλάκι και η κοπελιά ως είθισται givin head :lol:

Αν δεν παίζει και WoW να τον χωρίσεις, που χεις μπλέξει κορίτσι μου :P

με το cod κανουμε τπτ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...