pappous_soulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πόσο μαλακία η αίσθηση που νομίζεις πως πέφτεις πριν σε πάρει ο ύπνος..
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πόσο μαλακία η αίσθηση που νομίζεις πως πέφτεις πριν σε πάρει ο ύπνος.. αν το νιωσεις και την ωρα που κοιμασαι εκει να δεις τρομος, τιναγμα μεχρι να φτασεις στο ταβανι και μετα πονος απο την αποτομη κινηση.
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 -Μια φορά είχα φάει μια ωραία σαλάτα- -ΝΑΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΛΑΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. -...Ναι, τέλος πάντων ήταν στο εστιατόριο Α... -ΝΑΙ, ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΔΕ ΜΑΡΕΣΕ. ΤΟ Β ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. -Ωραίο είναι όντως, είχα πάει το 2007... -ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ 2006. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. Hipsters ακόμα και με την περίοδο.
-nick- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αν το νιωσεις και την ωρα που κοιμασαι εκει να δεις τρομος, τιναγμα μεχρι να φτασεις στο ταβανι και μετα πονος απο την αποτομη κινηση. Εγω γουσταρω και απλα αφηνομαι ...
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγω γουσταρω και απλα αφηνομαι ... εμενα με δερνει υψοφοβια ακομα και στον υπνο μου
-nick- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εμενα με δερνει υψοφοβια ακομα και στον υπνο μου Καλα υψοφοβια και εγω εχω αλλα στον υπνο μου πηδαω απο μπαλκονια και τετοια ξερω γω
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλα υψοφοβια και εγω εχω αλλα στον υπνο μου πηδαω απο μπαλκονια και τετοια ξερω γω κι εγω βλεπω οτι κανω διαφορα που δεν μπορω να κανω στην πραγματικοητα. να πεταω να αιορουμαι σε χαμηλο υψος, να κανω ρολερς σαν επαγγελματιας, να τρεχω χιλιομετρα χωρις να κουραζομαι.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μετά τις δουλειές που παραλίγο θα έκανα με τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη, τον θείο που πιάσανε για εμπορία χασίς, τον δολοφόνο μακρινό συγγενή που καθάρισε τον άλλο τον δήμαρχο κοντά στο εξοχικό του Λέφτερ, τώρα μόλις έμαθα ότι για αυτήν εδώ την ληστεία έχουν μπουζουριάσει έναν φίλο μου που πριν 10 χρόνια κάναμε πάρα πολύ παρέα αλλά μετά σπίτωσε μια στριπτιτζου και χαθήκαμε...
pappous_soulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κι εγω βλεπω οτι κανω διαφορα που δεν μπορω να κανω στην πραγματικοητα. να πεταω να αιορουμαι σε χαμηλο υψος, να κανω ρολερς σαν επαγγελματιας, να τρεχω χιλιομετρα χωρις να κουραζομαι. Εγώ τις προάλλες είδα πως περπάταγα στο νερό. Ήταν βράδυ λέει και είχα βγει στα ανοιχτά ψάχνοντας μια σημαδούρα.
-nick- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ρε φιλε εγω οταν πινω βλεπω πολυ εντονα και ζωηρα ονειρα. Τεσπα περπαταγα εναν δρομο που νομιζα οτι θα με βγαλει θηβων, ενω στην πραγματικοτητα η θηβων ειναι προς την απεναντι κατευθυνση. Εννοειται η διαδρομη καμμια σχεση με την πραγματικη, πλατυς δρομος, δεντρα πρασινο κ τετοια. Σε μια φαση ειναι μια ξανθια μουναρα με κοντη φουστα και την ρωταω πώς θα βγω θηβων. Μου λεει ολο ευθεια θα βγεις. Της κανω εγω οκ θενξ. Και μετα απο λιγο λεει "θες να παμε μαζι" ? Τεσπα παμε και εχει ενα καμπριο 2θεσιο αλλα ειναι η φιλη της εκει και την περιμενει. Τεσπα μετα εχω κενο δεν θυμαμαι τι εγινε, αργοτερα βεβαια με θυμαω να πηδαω μια ξανθια μιλφ αλλα διαφορετικη απο αυτην που μου δωσε οδηγιες. Και αυτο ηταν το λιγοτερο, το σκαλωμενο ηταν οτι ορισμενα σκηνικα επαναλμβανοταν και ειχα πιστεψει οτι ηταν πραγματικοτητα αυτο που γινοταν.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγώ τις προάλλες είδα πως περπάταγα στο νερό. Ήταν βράδυ λέει και είχα βγει στα ανοιχτά ψάχνοντας μια σημαδούρα. τωρα που ειπες σημαδουρα θυμηθηκα αστειο περιστατικο. ειμαι εγω με τον δικο μου στην θαλασσα και λεμε να παμε λιγο πιο μεσα στα απατα να κανουμε και λιγο κουρσα ποιος θα φτασει πρωτος. οποτε τον ρωταω εγω, οκ μεχρι που; και μου λεει να μεχρι την σημαδουρα. και λεω εγω ποια σημαδουρα; και απανταει α καλααα, το ξεχασα οτι εισαι στραβη. αυτο το ποια σημαδουρα εχει μεινει ακομα.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μετά τις δουλειές που παραλίγο θα έκανα με τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη, τον θείο που πιάσανε για εμπορία χασίς, τον δολοφόνο μακρινό συγγενή που καθάρισε τον άλλο τον δήμαρχο κοντά στο εξοχικό του Λέφτερ, τώρα μόλις έμαθα ότι για αυτήν εδώ την ληστεία έχουν μπουζουριάσει έναν φίλο μου που πριν 10 χρόνια κάναμε πάρα πολύ παρέα αλλά μετά σπίτωσε μια στριπτιτζου και χαθήκαμε... Κώστα;
pappous_soulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ρε φιλε εγω οταν πινω βλεπω πολυ εντονα και ζωηρα ονειρα. Τεσπα περπαταγα εναν δρομο που νομιζα οτι θα με βγαλει θηβων, ενω στην πραγματικοτητα η θηβων ειναι προς την απεναντι κατευθυνση. Εννοειται η διαδρομη καμμια σχεση με την πραγματικη, πλατυς δρομος, δεντρα πρασινο κ τετοια. Σε μια φαση ειναι μια ξανθια μουναρα με κοντη φουστα και την ρωταω πώς θα βγω θηβων. Μου λεει ολο ευθεια θα βγεις. Της κανω εγω οκ θενξ. Και μετα απο λιγο λεει "θες να παμε μαζι" ? Τεσπα παμε και εχει ενα καμπριο 2θεσιο αλλα ειναι η φιλη της εκει και την περιμενει. Τεσπα μετα εχω κενο δεν θυμαμαι τι εγινε, αργοτερα βεβαια με θυμαω να πηδαω μια ξανθια μιλφ αλλα διαφορετικη απο αυτην που μου δωσε οδηγιες. Και αυτο ηταν το λιγοτερο, το σκαλωμενο ηταν οτι ορισμενα σκηνικα επαναλμβανοταν και ειχα πιστεψει οτι ηταν πραγματικοτητα αυτο που γινοταν. Εγώ πάλι (στο ίδιο όνειρο με πριν) είδα πως βγαίνοντας απ'το νερό βρέθηκα σε μια ερημωμένη πόλη που θύμιζε Μεξικό, αλλά ήταν νησί. Όπως γύρναγα στους άδειους δρόμους συνάντησα το Lucifer που προσφέρθηκε να πάει μέχρι τη καντίνα να φέρει μπύρες. Εγώ τριγύρισα άλλο λίγο μέχρι που βρέθηκα σε μια αποθήκη να στοιβάζω άδεια ξύλινα κουτιά. Κάπου κει μου τη βάρεσε και αποφάσισα να ανοικοδομήσω τη πόλη. Έτσι ξαφνικά λοιπόν γυρνάει η κάμερα σε top-down όπως στα rts. Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται αρχίζουν να πετούν βέλη από ένα σημείο της πόλης, οπότε και γω, όπως ήταν λογικό κι επόμενο, άρχισα να κάνω spawn καουμπόηδες. Αφού τελείωσε η μάχη βρέθηκα να κάνω παρκούρ στους δρόμους και τελικά, πάλι δε ξέρω πως, κατέληξα στη βιβλιοθήκη της πόλης να εξηγώ σε κάτι φίλους γιατί ένας γνωστός μου είναι καθίκι. τωρα που ειπες σημαδουρα θυμηθηκα αστειο περιστατικο. ειμαι εγω με τον δικο μου στην θαλασσα και λεμε να παμε λιγο πιο μεσα στα απατα να κανουμε και λιγο κουρσα ποιος θα φτασει πρωτος. οποτε τον ρωταω εγω, οκ μεχρι που; και μου λεει να μεχρι την σημαδουρα. και λεω εγω ποια σημαδουρα; και απανταει α καλααα, το ξεχασα οτι εισαι στραβη. αυτο το ποια σημαδουρα εχει μεινει ακομα. Για δε βάζεις φακούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις