Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 να μας πείσουν πόσο γαμάτοι είναι και ότι δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία ανθρώπων εκτός από τους "γαμάτους". +1 πω πω,ειλικρινα αφορητοι
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ολοι ανηκουμε σε ομαδες. θελοντας και μη, κανεις δεν ειναι γαματος, κανενας δεν ειναι εξω απο τους κανονες, ολοι μας ανηκουμε στον μεσο ορο ειτε στο ενα θεμα ειτε στο αλλο. δεν εισαι νομαδικη σαν δακρυ δικεφαλου μονοκερου, ουτε εγω ειμαι ουτε κανενας αλλος. Γι'αυτό ακριβώς η κριτική περισσεύει.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Και σου είπα, έλα να παντρευτούμε, να έχουμε τα μακ, τα πισια και τα γατιά μας αλλά δε μ'ακούς! όχι σεξ μπροστά στα γατιά όμως...
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι οk η κοιλιά δεν είναι sexy συμφωνούμε αλλά πως στο διάολο όσες από εσάς γνωρίζω μου λένε "μου αρέσει η κοιλίτσα στον άνδρα". Τι σκατά όλο σε περιπτώσεις πέφτω? μηπως εσυ εχεις κοιλιτσα γι αυτο στο λενε; μην ξεχνας παντως οτι παντα θα σε ελκουν γυναικες που εχουν καποια κοινα χαρακτηριστικα μεταξυ τους, πιθανως λοιπον και το ιδιο γουστο στην εμφανιση του αντρα. υπαρχει βεβαια και ενα πρακτικο ζητημα της κοιλιτσας. στο ιεραποστολικο δινει ενα αβανταζ ως προς την τριβη. Και εξάλλου η κοιλούμπα με λίγο γυμναστικούλα, προσοχή στην διατροφή και λοιπά κάνει φτερά. Η πεσμένη βυζούμπα με τι φτιάχνει; Με νυστέρι και ευρώπουλα. Αντιλαβού την διαφορά ελπίζω. και η βυζουμπα σηκωνεται με γυμναστικη Χαλί γινόμαστε για όλες τις γυναίκες που γουστάρουμε. Μέχρι να αποδειχτεί και αυτή φόλα και να προχωρήσουμε στην επόμενη lol Αλλά ναι με τις μικρές λιγουλάκι περισσότερο ελα τωρα μιλαμε οτι γινεστε γλοιωδεις οταν προκειται για γκομενακι που του ριχνετε πανω απο 15 χρονια. αυτα Γι'αυτό ακριβώς η κριτική περισσεύει. μναι σιγουρα. αυτο δεν γινεται.
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αυτα Κοιλίτσα έχω ναι αλλά όχι λόγω μπυροκοιλιάς, βουλιμίας or whatever. Απομεινάρι χειρουργείων είναι όπου χρειαζόταν να περάσει πρώτα μια δεκαετία - μου χουν τοποθετήσει εσωτερικά πλέγμα - για να μπορώ να κάνω πλαστική και να αρχίσω το χτίσιμο της.Φέτος έχω το ελεύθερο να προχωρήσω σε κίνηση πια αλλά δεν έχω ασφάλεια όντας άνεργος και δεν πρόκειται να πάω πουθενά αλλού να την κάνω πέραν του Ευαγγελισμού όπου μπορεί ο θεούλης γιατρός μου να είναι επιβλέπων. Προσωπικά η κοιλιά ούτε και σε εμένα αρέσει. Για τα στήθη έχω μιλήσει και στο παρελθόν. Είμαι τρομερά απογοητευμένος από σα αντικρίζω. Δεν ξέρω τι σκατά φταίει. Ακόμα και σε ωραία σώματα το στήθος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απογοητεύει. Δεν ξέρω τι γίνεται στα 15+ έτη........αν γνώριζα θα έπρεπε να την έπεφτα σε 14χρονα οπότε δεν. Σε 6 χρονάκια θα μπορώ να σου απαντήσω κατ ιδίαν γιατί εννοείται πως στα 35 μου θα μαι με 20 χρονο πιπίνι όπως το βλέπω (τουλάχιστον θα προσπαθώ )
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κοιλίτσα έχω ναι αλλά όχι λόγω μπυροκοιλιάς, βουλιμίας or whatever. Απομεινάρι χειρουργείων είναι όπου χρειαζόταν να περάσει πρώτα μια δεκαετία - μου χουν τοποθετήσει εσωτερικά πλέγμα - για να μπορώ να κάνω πλαστική και να αρχίσω το χτίσιμο της.Φέτος έχω το ελεύθερο να προχωρήσω σε κίνηση πια αλλά δεν έχω ασφάλεια όντας άνεργος και δεν πρόκειται να πάω πουθενά αλλού να την κάνω πέραν του Ευαγγελισμού όπου μπορεί ο θεούλης γιατρός μου να είναι επιβλέπων. Προσωπικά η κοιλιά ούτε και σε εμένα αρέσει. Για τα στήθη έχω μιλήσει και στο παρελθόν. Είμαι τρομερά απογοητευμένος από σα αντικρίζω. Δεν ξέρω τι σκατά φταίει. Ακόμα και σε ωραία σώματα το στήθος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απογοητεύει. Δεν ξέρω τι γίνεται στα 15+ έτη........αν γνώριζα θα έπρεπε να την έπεφτα σε 14χρονα οπότε δεν. Σε 6 χρονάκια θα μπορώ να σου απαντήσω κατ ιδίαν γιατί εννοείται πως στα 35 μου θα μαι με 20 χρονο πιπίνι όπως το βλέπω (τουλάχιστον θα προσπαθώ ) για να αποφευγω τις παρεξηγισεις δηλωνω οτι δεν κατηγορω ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον με λιγη κοιλιτσα. σε καποιο ποστ σου παλιοτερα ειχα διαβασει οτι ειχες ενα μεγαλο θεμα υγειας παλιοτερα. οποτε περαστικα σου. σου εξηγησα στο προηγουμενο ποστ μου τα περι γουστου και κοιλιτσας. οπως η κοιλια 6 pack στον αντρα βρισκεται σε μια μειοψηφια του πληθυσμου, ετσι και τα τελεια σχηματισμενα συμμετρικα στηθη στην γυναικα ειναι εξισου δυσευρατα. το να κρινουμε τα σωματα με βαση αυτα που βλεπουμε στα μιντια ειναι το λιγοτερο αδικο και για τους αντρες και για της γυναικες. υγ στα 14-15 δεν εχουν και πολυ βυζι τα κοριτσακια.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 υγ στα 14-15 δεν εχουν και πολυ βυζι τα κοριτσακια. και το υπάρχον βυζί για τους εκάστοτε συνομήλικους τους αρκετό είναι
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ο άντρας κορμαρα πάει πακέτο με τους κοιλιακούς. Η γυναίκα κορμαρα δεν πάει πακέτο με το όμορφο στήθος. Αυτό λέω ρε συ. Δεν αναφέρομαι στις αβυζες στεκες προφανώς αλλά στις χυμώδεις,ζουμερες (όχι χοντρές προσοχή) γυναίκες.
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Oποιος ειπε αυτο για τα βυζα στα 15χρονα . Να το παρει πισω.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και το υπάρχον βυζί για τους εκάστοτε συνομήλικους τους αρκετό είναι καλα τα 15χρονα ακομα κι μ αυτο εδω θα ηταν ευχαριστημενα
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Eυα νταξει με λιγες πλαστικες κατι θα γινει. Μην ανησυχεις κουκλα μου , κανεις δεν ειναι τελειος.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ο άντρας κορμαρα πάει πακέτο με τους κοιλιακούς. Η γυναίκα κορμαρα δεν πάει πακέτο με το όμορφο στήθος. Αυτό λέω ρε συ. Δεν αναφέρομαι στις αβυζες στεκες προφανώς αλλά στις χυμώδεις,ζουμερες (όχι χοντρές προσοχή) γυναίκες. ναι μονο που το βυζι ειναι γενετικο θεμα. δυο σακουλες λιπος με αδενες ειναι. η γυμναστικη βοηθαει αλλα μεχρι ενα σημειο. αμαν πια με τπτ δεν εισαι ευχαριστημενος; Eυα νταξει με λιγες πλαστικες κατι θα γινει. Μην ανησυχεις κουκλα μου , κανεις δεν ειναι τελειος. κι εσυ με μια λοβοτομη κατι θα καταφερεις.
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι μαναμ, και λοβοτομη αν θες. Θες να μαθω να γαβγιζω?
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι μαναμ, και λοβοτομη αν θες. Θες να μαθω να γαβγιζω? δεν χρειαζεται με φιμωτρο θα εισαι ουτως η αλλως ολη την ωρα. http://www.youtube.com/watch?v=SHCZ_v9gwi4
Προτεινόμενες αναρτήσεις