Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιζει να τα δημοσιοποιησω να γελασουμε?Αναπαντητα ειναι εξαλλου απο πλευρα μου.Σπαει κανενα κανονα?Ο Ψυχολογος εχει προκαλεσει ψυχοτραλαλα να πουμε :mrgreen:

Δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων επιτρέπεται μόνο εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του αποστολέα και εφόσον το περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών δεν παραβιάζει τους υφιστάμενους όρους χρήσης του insomnia.

Γενικά, όμως, κάποιος λόγος υπάρχει που αυτά τα μηνύματα συνοδεύονται από τον επιθετικό προσδιορισμό "προσωπικά".

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων επιτρέπεται μόνο εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του αποστολέα και εφόσον το περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών δεν παραβιάζει τους υφιστάμενους όρους χρήσης του insomnia.

Γενικά, όμως, κάποιος λόγος υπάρχει που αυτά τα μηνύματα συνοδεύονται από τον επιθετικό προσδιορισμό "προσωπικά".

Μου το χαλας ρε Σνουμπ,εξαλλου με τον συγκεκριμενο αποστολεα δεν εχω μπει ποτε σε διαλογο,ενταξει ελεγα να προστατεψω ταχα μου δηθεν την ταυτοτητα του,απλα για να γελαγαμε λιγο με το ακυρο περιεχομενο του.Ελα Σνουμπ,κανε τα στραβα ματια μια κ εγω σου υποσχομαι οτι θα ειμαι τυπος και υπογραμμος :mrgreen:

Πληζ???

Δημοσ.

Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις. :devil:

Δεν σας κράζαμε.....σας είπαμε ότι εμείς οι ώριμοι είμαστε πιο καλοί :P

Όπως και να το κάνουμε, ο άνδρας όσο μεγαλώνει τόσο πιο sexy είναι, για εσάς ισχύει το ακριβώς αντίθετο, όσο νεότερες τόσο το καλύτερο.

Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες :shock:

Ώχου αμέσως εσύ....Στις σχέσεις και οι δυο επηρεάζουν ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτές διαμορφώνονται χαρακτήρες. Εξάλλου αυτό είμαστε φορείς εμπειριών και επιδράσεων από τους άλλους. Λογικό ένας 30άρης να επηρεάσει πολύ περισσότερο ένα 19χρονο από τι το αντίστροφο.

Δημοσ.
. Λογικό ένας 30άρης να επηρεάσει πολύ περισσότερο ένα 19χρονο από τι το αντίστροφο.

παντως η Ψυχολογικη θεωρια δεν νομιζω να πολυ-συμφωνουσε μαζι σου κουμπαρε...

Δημοσ.

παντως η Ψυχολογικη θεωρια δεν νομιζω να πολυ-συμφωνουσε μαζι σου κουμπαρε...

Chillική εμπειρία > Ψυχολογική θεωρία ffs :P

Δημοσ.

Δεν σας κράζαμε.....σας είπαμε ότι εμείς οι ώριμοι είμαστε πιο καλοί :P

Όπως και να το κάνουμε, ο άνδρας όσο μεγαλώνει τόσο πιο sexy είναι, για εσάς ισχύει το ακριβώς αντίθετο, όσο νεότερες τόσο το καλύτερο.

ναι ειδικα εκει που αρχιζετε να κανετε κοιλουμπα ειστε πολυ σεξυ. <_<

Ώχου αμέσως εσύ....Στις σχέσεις και οι δυο επηρεάζουν ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτές διαμορφώνονται χαρακτήρες. Εξάλλου αυτό είμαστε φορείς εμπειριών και επιδράσεων από τους άλλους. Λογικό ένας 30άρης να επηρεάσει πολύ περισσότερο ένα 19χρονο από τι το αντίστροφο.

οσο πιο μεγαλη η διαφορα ηλικιας τοσο πιο πολυ γινεστε χαλι να σας πατησει το πιπινι.

Δημοσ.

Μιλας για ατομα με 0 ψυχικη δυναμη ομως, που μουνοδουλιαζουν οσο δεν παει, ασχολουντε με μπαλα λες και η ζωη τους εξαρταται απο το αν κερδισε η ομαδα κλπ κλπ.

Επισης να πω ποσο πολυ νευριαζω με τα ατομα που αλλαζουν συμπεριφορα μπας και γαμησουν ή να γαμηθουν.

Η συγκατοικος πχ, καθομασταν την παρασκευη το βραδυ, 3 κοπελες 2 αντρες και μιλαγαμε, και αρχησε να λεει σε μια φαση οτι δεν θα ερθει στο παρτυ που θα παω σημερα το βραδυ γιατι δεν ξερει ισως ειναι κουρασμενη. Με τα πολλα μου λεει οτι ισως βρεθει με εναν το σαββατο να πηδηχτει. Ωραια καλα μεχρι εδω, απλα με ενοχλει το οτι με παρακαλαγε να την παρω μαζι μου, μου ελεγε εδω και μηνες οτι θελει να βγει να καουμε μαζι, και τωρα επειδη εκατσε πουτσα, κλαιν ολα. Αυτος την εκλανε κιολας, και να λεει αχ γιατι το κανουν αυτο οι αντρες και αλλες τετοιες μαλακιες.

Χτες ξηπνησε το πρωι ελεγε πωπω βαριεμαι θελω να κατσω μεσα. Σε μια φαση πηγε για υπνο το μεσημερι, ειχε ερθει η φιλη της και ειχαμε αραξει μαζι και βλεπαμε εργο. Σηκωθηκε ελεγε πω θα κατσω μεσα δεν παω πουθενα (της ειπε η φιλη της να παει στο bbc proms αλλα δεν πηγε). Το βραδυ εκανε σε μια φαση μπανιο, και μιλαγαμε πιο μετα. Σε μια φαση ειμαι στο δωματιο μου και ακουω την πορτα να κλεινει. Σε 5 λεπτα ειχε ετοιμαστει, και εφιγε στα μουλωχτα για να μην της την πω παλι... Και ολα αυτα απο κοπελα που μεχρι τωρα ηταν το αντιθετο της πουτσοδουλας, και το επεζε ανεξαρτητη και δυνατη κλπ.

Ακομα δεν εχει ερθει, εχει χαρη που εχω ηδη παρεα για να παω εξω το βραδυ...

Α και με τσαντισε χτες που μου ελεγε οτι τρωει σαλατες και λαχανικα και μετα μου ελεγε οτι οι κονσερβες και οι χυμοι (οι τιγκα στην ζαχαρη) ειναι το ιδιο με τα φρεσκα...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη ομαδοποίησης και γενίκευσης πάντως.

Υπάρχουν πουτσόδουλες και μουνόδουλοι, υπάρχουν άντρες που θέλουν να κόψουν και να ράψουν στα μέτρα τους τα γκομενάκια τους και αντίστοιχα γυναίκες που θέλουν να πράξουν το ίδιο με τα δικά τους γκομενάκια. Καλύτερα να κοιτάτε τις συναναστροφές σας, λέω εγώ.

Κι όποιος δεν έχει κάνει ένα λάθος σε γκομενικά και μη ας κατακρίνει όλους τους υπόλοιπους και ας γενικεύει με όλο το δικαίωμα που του παραχωρεί το αλάθητο.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη ομαδοποίησης πάντως.

Υπάρχουν πουτσόδουλες και μουνόδουλοι, υπάρχουν άντρες που θέλουν να κόψουν και να ράψουν στα μέτρα τους τα γκομενάκια τους και αντίστοιχα γυναίκες που θέλουν να πράξουν το ίδιο με τα δικά τους γκομενάκια. Καλύτερα να κοιτάτε τις συναναστροφές σας, λέω εγώ.

Κι όποιος δεν έχει κάνει ένα λάθος σε γκομενικά και μη ας κατακρίνει όλους τους υπόλοιπους και ας γενικεύει με όλο το δικαίωμα που του παραχωρεί το αλάθητο.

Το αυτό... έχουμε γεμίσει θεωρητικούς εδώ μέσα που θέλουν από το πληκτρολόγιο τους να μας πείσουν πόσο γαμάτοι είναι και ότι δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία ανθρώπων εκτός από τους "γαμάτους".

Δημοσ.

Μιλας για ατομα με 0 ψυχικη δυναμη ομως, που μουνοδουλιαζουν οσο δεν παει, ασχολουντε με μπαλα λες και η ζωη τους εξαρταται απο το αν κερδισε η ομαδα κλπ κλπ.

Επισης να πω ποσο πολυ νευριαζω με τα ατομα που αλλαζουν συμπεριφορα μπας και γαμησουν ή να γαμηθουν.

Η συγκατοικος πχ, καθομασταν την παρασκευη το βραδυ, 3 κοπελες 2 αντρες και μιλαγαμε, και αρχησε να λεει σε μια φαση οτι δεν θα ερθει στο παρτυ που θα παω σημερα το βραδυ γιατι δεν ξερει ισως ειναι κουρασμενη. Με τα πολλα μου λεει οτι ισως βρεθει με εναν το σαββατο να πηδηχτει. Ωραια καλα μεχρι εδω, απλα με ενοχλει το οτι με παρακαλαγε να την παρω μαζι μου, μου ελεγε εδω και μηνες οτι θελει να βγει να καουμε μαζι, και τωρα επειδη εκατσε πουτσα, κλαιν ολα. Αυτος την εκλανε κιολας, και να λεει αχ γιατι το κανουν αυτο οι αντρες και αλλες τετοιες μαλακιες.

Χτες ξηπνησε το πρωι ελεγε πωπω βαριεμαι θελω να κατσω μεσα. Σε μια φαση πηγε για υπνο το μεσημερι, ειχε ερθει η φιλη της και ειχαμε αραξει μαζι και βλεπαμε εργο. Σηκωθηκε ελεγε πω θα κατσω μεσα δεν παω πουθενα (της ειπε η φιλη της να παει στο bbc proms αλλα δεν πηγε). Το βραδυ εκανε σε μια φαση μπανιο, και μιλαγαμε πιο μετα. Σε μια φαση ειμαι στο δωματιο μου και ακουω την πορτα να κλεινει. Σε 5 λεπτα ειχε ετοιμαστει, και εφιγε στα μουλωχτα για να μην της την πω παλι... Και ολα αυτα απο κοπελα που μεχρι τωρα ηταν το αντιθετο της πουτσοδουλας, και το επεζε ανεξαρτητη και δυνατη κλπ.

Ακομα δεν εχει ερθει, εχει χαρη που εχω ηδη παρεα για να παω εξω το βραδυ...

Α και με τσαντισε χτες που μου ελεγε οτι τρωει σαλατες και λαχανικα και μετα μου ελεγε οτι οι κονσερβες και οι χυμοι (οι τιγκα στην ζαχαρη) ειναι το ιδιο με τα φρεσκα...

εδω μιλαμε για μεγαλη κρανιοεγκεφαλικη κακωση τουφα μου. προφανως δεν εχει φαει αρκετο σκατο στην ζωη της για να μαθει να μην ειναι πουτσοδουλη (υπαρχουν πολλα ειδη πουτσοδουλειας να συμπληρωσω εδω και καποια ειναι καλα :-D ). τοσο καιρο την φτυνει και μολις της ειπε να βγουν σκιστηκε να του πει ναι ε; το ζωον. δινω 90% πιθανοτητα να την πηδηξει ο τυπος και να φυγει. αγορασε χαρτομαντηλα μονο αυτο σου λεω και κυριως οτωασπιδες.

Δημοσ.

Ναι οk η κοιλιά δεν είναι sexy συμφωνούμε αλλά πως στο διάολο όσες από εσάς γνωρίζω μου λένε "μου αρέσει η κοιλίτσα στον άνδρα". Τι σκατά όλο σε περιπτώσεις πέφτω?

Και εξάλλου η κοιλούμπα με λίγο γυμναστικούλα, προσοχή στην διατροφή και λοιπά κάνει φτερά. Η πεσμένη βυζούμπα με τι φτιάχνει; Με νυστέρι και ευρώπουλα. Αντιλαβού την διαφορά ελπίζω.

Χαλί γινόμαστε για όλες τις γυναίκες που γουστάρουμε.

Μέχρι να αποδειχτεί και αυτή φόλα και να προχωρήσουμε στην επόμενη lol

Αλλά ναι με τις μικρές λιγουλάκι περισσότερο

Έλα και ο ύμνος του πιπινολάτρη :-D

http://www.youtube.com/watch?v=m_9hfHvQSNo&ob=av3e

Δημοσ.

Το αυτό... έχουμε γεμίσει θεωρητικούς εδώ μέσα που θέλουν από το πληκτρολόγιο τους να μας πείσουν πόσο γαμάτοι είναι και ότι δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία ανθρώπων εκτός από τους "γαμάτους".

Και σου είπα, έλα να παντρευτούμε, να έχουμε τα μακ, τα πισια και τα γατιά μας αλλά δε μ'ακούς!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη ομαδοποίησης και γενίκευσης πάντως.

ολοι ανηκουμε σε ομαδες. θελοντας και μη, κανεις δεν ειναι γαματος, κανενας δεν ειναι εξω απο τους κανονες, ολοι μας ανηκουμε στον μεσο ορο ειτε στο ενα θεμα ειτε στο αλλο. δεν εισαι νομαδικη σαν δακρυ δικεφαλου μονοκερου, ουτε εγω ειμαι ουτε κανενας αλλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...