Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Άστα τώρα αυτά και βόηθα εδώ αν ξέρεις. Θέλω να βάλω εσωτερικό σκληρό σε ***** για να τον δουλεύω μετά σαν εξωτερικό. Να τον συνδέω usb κατευθείαν στo pc. Πως λέγεται αυτό που ψάχνω?
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Άστα τώρα αυτά και βόηθα εδώ αν ξέρεις. Θέλω να βάλω εσωτερικό σκληρό σε ***** για να τον δουλεύω μετά σαν εξωτερικό. Να τον συνδέω usb κατευθείαν στo pc. Πως λέγεται αυτό που ψάχνω? Κάτι από εδώ ανάλογα με: α) τι δίσκος έχεις β) αν θέλεις να τον έχεις μόνιμα εξωτερικό ή όχι γ) τα γούστα σου (στείλε λίγο τι δίσκο έχεις)
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Να αυτά εδώ Δεν έχουν συγκεκριμένο όνομα οι συσκευές? Θα σκάσω τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ.
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κάτι από εδώ ανάλογα με: α) τι δίσκος έχεις β) αν θέλεις να τον έχεις μόνιμα εξωτερικό ή όχι γ) τα γούστα σου (στείλε λίγο τι δίσκο έχεις) τοσο πολυ το προχωρησατε?
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Docking Station, dock... και στο χωρίο μου τα λέμε και αυταπουβαζειςτουςσληρουςπανω --- έχω κάτι φίλους στο fb ρε γαμώτο τοσο πολυ το προχωρησατε? είχαμε και φράουλες, σαντιγί, σαμπάνια...
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 E μα ναι, να περιμενεις καθε φορα να ερθει η σειρα σου... ντορπη.
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Που να μας χορτάσω σαμπάνια ρε? (Τελικά αφού ρωτήσεις τα βρίσκεις όλα. Προσπαθούσα να βρω που σκατά ξανακάναμε αυτήν την κουβέντα για τα docks και ήταν εδώ.)
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Που να μας χορτάσω σαμπάνια ρε? (Τελικά αφού ρωτήσεις τα βρίσκεις όλα. Προσπαθούσα να βρω που σκατά ξανακάναμε αυτήν την κουβέντα για τα docks και ήταν εδώ.) http://www.skroutz.g...-cases-usb.html άλλο dock, άλλο case. Εσύ θέλεις case.
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ειναι γκλαμουρια το dock σε κοιτανε με αλλο ματι οι απλοι χρηστες
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 άλλο dock, άλλο case. Εσύ θέλεις case. δεν ξέρει τι θέλει ρε...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλα,εχω λαβει ενα μπαραζ των πιο ακυρων πμ στην ιστορια του φορουμ απο χθες Παιζει να τα δημοσιοποιησω να γελασουμε?Αναπαντητα ειναι εξαλλου απο πλευρα μου.Σπαει κανενα κανονα?Ο Ψυχολογος εχει προκαλεσει ψυχοτραλαλα να πουμε
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Άραξε τη νταλίκα σου να πούμε, κάνε και κανά τσιγάρο και ξανασκέψου το.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μην βάζεις του αποστολείς και βγάλτα στην φόρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις