Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τι πιπινια κυκλοφορούν γαμώ την τρέλα μου...αρρώστησα σήμερα...τι στιλ έχουν τα άτιμα και πως κουνιούνται έτσι όταν χορεύουν...αμα ξαναπάω εγώ σε πάρτι 19χρονης να με χέσετε ffs

android.png

Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις. :devil:

Δημοσ.

Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις. :devil:

ετσιιιι ετσιιι πες τα κοπελια.

Δημοσ.

Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες :shock:

αχα. τρομερη ψευαισθηση αυτη του πυγμαλιονα αλλα δεν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι δεν υφισταται τετοιος αντρας στην ζωη μιας γυναικας.

Δημοσ.

αχα. τρομερη ψευαισθηση αυτη του πυγμαλιονα αλλα δεν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι δεν υφισταται τετοιος αντρας στην ζωη μιας γυναικας.

Θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία που είχα ροπή προς μεγαλύτερους ότι πάντα είχανε αυτή τη ψευδαίσθηση ότι θα με διαμορφώσουν όπως θέλουνε αυτοί. Πέρα του ότι είναι λίγο ανατριχιαστικό σαν ιδέα ( για ανθρώπους μιλάμε ) , 19 χρονών άνθρωπος δεν είναι παιδί ούτε άβουλο ον. Τσατίζομαι όταν τα ακούω αυτά. :mad:

Δημοσ.

Θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία που είχα ροπή προς μεγαλύτερους ότι πάντα είχανε αυτή τη ψευδαίσθηση ότι θα με διαμορφώσουν όπως θέλουνε αυτοί. Πέρα του ότι είναι λίγο ανατριχιαστικό σαν ιδέα ( για ανθρώπους μιλάμε ) , 19 χρονών άνθρωπος δεν είναι παιδί ούτε άβουλο ον. Τσατίζομαι όταν τα ακούω αυτά. :mad:

σε νιωθω! σε βλεπουν παντα ως την μικρουλα που πρεπει να μαθει. ειναι και ανατριχιαστικο οπως λες και εκνευριστικο. πραγματικα μονο εναν αντρα εχω γνωρισει που μου εριχνε 9 χρονια και με αντιμετωπιζε ως ιση. ποτε θα καταλαβουν πια οτι ειναι παραλογη η ιδεα του woman-shaper. οτι και να κανει ενας θα βρεθει ο επομενος που θα το ανερεσει η θα το αλλαξει.

Δημοσ.

κοπελιες ειναι πρωι

δεν εχουμε τελιωσει τον δευτερο φραπε

&

δεν μπορουμε να ακουμε την κλαψα σας

αν θελετε να κλαφτειτε

μπορειτε να πατε στο τοπικ σας

:-D

Υγ. εχετε δικαιο σε αυτα που λετε

Δημοσ.

ετσιιιι ετσιιι πες τα κοπελια.

Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες :shock:

σε νιωθω! σε βλεπουν παντα ως την μικρουλα που πρεπει να μαθει. ειναι και ανατριχιαστικο οπως λες και εκνευριστικο. πραγματικα μονο εναν αντρα εχω γνωρισει που μου εριχνε 9 χρονια και με αντιμετωπιζε ως ιση. ποτε θα καταλαβουν πια οτι ειναι παραλογη η ιδεα του woman-shaper. οτι και να κανει ενας θα βρεθει ο επομενος που θα το ανερεσει η θα το αλλαξει.

gtfo~3.jpg

Δημοσ.

Άλεξζζζζζζ με έκανες όχημα για inside joke μωρή;

Αφορμή για να πω την ιστορία έψαχνα... ο μοντ που θέλει να με στείλει για πάντα δεν μπορούσε να συνδέσει το καινούριο του macbook air στο internet γιατί δεν ήξερε τον κωδικό του wifi του. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...