Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλο ειναι ρε κουμπαρε αλλα κ η εμπειρη η γρια κοτα που ειναι ψημενη το εχει!
insomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 τοξοβόλε, τον τρολάρεις ή θες να μας πεις τις εμπειρίες σου για τις κότες;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 βαριεμαι να γραφω...βιβλιο η ζωη μου. Ειλικρινα ως μαστορας του σεξ δεν θελω να περιαυτολογω.
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αν παίξουν photos από fbook θα στις δείξω και μετά έλα πες μου για milfάρες εσύ Έλα καλημέρες με Meneguzzi γιατί αν μας κολλάει ένα κομμάτι μας κολλάει για μέρες ολόκληρες!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pw5gel99N18
black_widow Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τι πιπινια κυκλοφορούν γαμώ την τρέλα μου...αρρώστησα σήμερα...τι στιλ έχουν τα άτιμα και πως κουνιούνται έτσι όταν χορεύουν...αμα ξαναπάω εγώ σε πάρτι 19χρονης να με χέσετε ffs Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις. ετσιιιι ετσιιι πες τα κοπελια.
black_widow Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ετσιιιι ετσιιι πες τα κοπελια. Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες αχα. τρομερη ψευαισθηση αυτη του πυγμαλιονα αλλα δεν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι δεν υφισταται τετοιος αντρας στην ζωη μιας γυναικας.
black_widow Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αχα. τρομερη ψευαισθηση αυτη του πυγμαλιονα αλλα δεν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι δεν υφισταται τετοιος αντρας στην ζωη μιας γυναικας. Θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία που είχα ροπή προς μεγαλύτερους ότι πάντα είχανε αυτή τη ψευδαίσθηση ότι θα με διαμορφώσουν όπως θέλουνε αυτοί. Πέρα του ότι είναι λίγο ανατριχιαστικό σαν ιδέα ( για ανθρώπους μιλάμε ) , 19 χρονών άνθρωπος δεν είναι παιδί ούτε άβουλο ον. Τσατίζομαι όταν τα ακούω αυτά.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία που είχα ροπή προς μεγαλύτερους ότι πάντα είχανε αυτή τη ψευδαίσθηση ότι θα με διαμορφώσουν όπως θέλουνε αυτοί. Πέρα του ότι είναι λίγο ανατριχιαστικό σαν ιδέα ( για ανθρώπους μιλάμε ) , 19 χρονών άνθρωπος δεν είναι παιδί ούτε άβουλο ον. Τσατίζομαι όταν τα ακούω αυτά. σε νιωθω! σε βλεπουν παντα ως την μικρουλα που πρεπει να μαθει. ειναι και ανατριχιαστικο οπως λες και εκνευριστικο. πραγματικα μονο εναν αντρα εχω γνωρισει που μου εριχνε 9 χρονια και με αντιμετωπιζε ως ιση. ποτε θα καταλαβουν πια οτι ειναι παραλογη η ιδεα του woman-shaper. οτι και να κανει ενας θα βρεθει ο επομενος που θα το ανερεσει η θα το αλλαξει.
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κοπελιες ειναι πρωι δεν εχουμε τελιωσει τον δευτερο φραπε & δεν μπορουμε να ακουμε την κλαψα σας αν θελετε να κλαφτειτε μπορειτε να πατε στο τοπικ σας Υγ. εχετε δικαιο σε αυτα που λετε
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Όταν λέγαμε εμείς στο άλλο oot ότι μας αρέσουν τα τεκνά 90-91 μας κράζανε. Όπως πάντα διακρίσεις. ετσιιιι ετσιιι πες τα κοπελια. Και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε δήθεν να το πλάσουμε και έτσι φάση ...Γεμίσαμε πυγμαλίονες αχα. τρομερη ψευαισθηση αυτη του πυγμαλιονα αλλα δεν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι δεν υφισταται τετοιος αντρας στην ζωη μιας γυναικας. Θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία που είχα ροπή προς μεγαλύτερους ότι πάντα είχανε αυτή τη ψευδαίσθηση ότι θα με διαμορφώσουν όπως θέλουνε αυτοί. Πέρα του ότι είναι λίγο ανατριχιαστικό σαν ιδέα ( για ανθρώπους μιλάμε ) , 19 χρονών άνθρωπος δεν είναι παιδί ούτε άβουλο ον. Τσατίζομαι όταν τα ακούω αυτά. σε νιωθω! σε βλεπουν παντα ως την μικρουλα που πρεπει να μαθει. ειναι και ανατριχιαστικο οπως λες και εκνευριστικο. πραγματικα μονο εναν αντρα εχω γνωρισει που μου εριχνε 9 χρονια και με αντιμετωπιζε ως ιση. ποτε θα καταλαβουν πια οτι ειναι παραλογη η ιδεα του woman-shaper. οτι και να κανει ενας θα βρεθει ο επομενος που θα το ανερεσει η θα το αλλαξει.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Άλεξζζζζζζ με έκανες όχημα για inside joke μωρή; Αφορμή για να πω την ιστορία έψαχνα... ο μοντ που θέλει να με στείλει για πάντα δεν μπορούσε να συνδέσει το καινούριο του macbook air στο internet γιατί δεν ήξερε τον κωδικό του wifi του. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις