athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Χαζευω γενικα το μπλαμπλα και βλεπω τελευταιο ποστ στο oot-only-for-women απο euabb, εκει τελειωσα. Έλα sorry είχα μια εργασία να τελειώσω δε πιστεύω να έχασα τίποτε. Πάντως δεν έχει άδικο και ο johny. Τι παντρειές και μαλακίες ας τρέξουμε γυμνοί στους δρόμους. στα λεβαδια.
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Στις παραλίες βασικά που είναι και πιο πολύ του γούστου μας. Συνειδητοποιώ though οτι αρχές Ιουλίου είναι μάλλον αγαπημένη καλοκαιροπερίσταση μιας και 15αυγουστο μου βγάζει λίγο μια κατάθλιψη τέλους εποχής.
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 το καλοκαιρι ειναι γτπκ, το μονο καλο ειναι το ζουζουνι μου στο καλοκαιρι.
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 συνέβει σήμερα. Βγαίνω από το γυμναστήριο χωρίς να έχω αλλάξει παντελόνι αλλα με καθαρή μπλούζα και ψεκασμένος με axe από την κορυφή μέχρι τα νύχια και πάω στην στάση του λεωφορείου. Κάθομαι και παρατηρώ ότι η ώρα είναι 11:05 , άρα έχω χάσει για 5 λεπτά το λεωφορείο και πρέπει να περιμένω κάνα τεταρτάκι για το επόμενο (damn επαρχεία). Κάθομαι χύμα με τους αγκώνες πίσω στο παγκάκι της στάσης και έχουν περάσει δέκα λεπτά. Προσέχω πως αν και κεντρικός ο δρόμος έχει σταματήσει τελείως η κίνηση και δεν περνάει ούτε πεζός. Αρχίζω και βαριέμαι ελεεινά και τότε αρχίζω να σιγοτραγουδώ to παρακάτω τραγούδι. http://www.youtube.com/watch?v=7_cWvngyEoM τραγουδαγα τοσο καλα που ανατριχιασα οπως με το κανονικο τραγουδι. :mellow: Τότε έρχεται και κάθεται διπλα μου μια κοπελίτσα γύρο στα 18-19 το πολύ ομορφούλα και ετσι και σταματάω να τραγουδάω (μην γίνουμε και ρόμπα , μην μας περάσει για ψώνια και ετσι). Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος : Άγνωστη γκόμενα : Μην σταματας , έχεις πολύ ωραία φωνή. εγω : Ε?χμμ ? ναι ? εντάξει το ξέρω απλά δεν τραγουδάω μπροστά σε άλλους για να μην νιώθουν μειονεκτικά (ο nicoc89 ξεπήδησε από μέσα μου IRL ...!...περίμενα ότι θα μου την πει η θα ξενερώσει αλλα..) Άγνωστη γκόμενα :"γελάκια" να σου πω την αλήθεια αν με ακούσεις να τραγουδάω θα θέλεις να πέσεις από το μπαλκόνι και όχι τίποτα άλλο αλλα μένω σε πολυκατοικία. εγω :"γελάω , και σκέφτομαι τι παίζεται , έχω μπερδευτεί λίγο.." Άγνωστη γκόμενα :Τι λες? θες να έρθεις καμια μέρα για karaoke? εγω :"εχω μείνει παγωτό" ναι της λέω , αλλα δεν με ξέρεις καν , μήπως μου κανεις πλακα? "γελάκια , μην παρεξηγηθεί" Άγνωστη γκόμενα :Είμαι η κατερίνα και εσένα σε λένε Νίκο , εγώ σε ξέρω εγω :"φρικάρω" με ξέρεις? Άγνωστη γκόμενα :πάμε στο ίδιο γυμναστήριο , αλλα μάλλον δεν με έχεις δει , εγώ πάω πιλατες. Και εκεί έρχεται το λεωφορείο μου (αυτή περίμενε άλλο) σηκώνομαι , και μου λέει τα λέμε αύριο στο γυμναστήριο. " :D "
athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 το καλοκαιρι ειναι γτπκ, το μονο καλο ειναι το ζουζουνι μου στο καλοκαιρι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μιας και 15αυγουστο μου βγάζει λίγο μια κατάθλιψη τέλους εποχής. Αυτό παθαίνω κάθε χρόνο, πλην του φετινού καλοκαιριού. Γι' αυτό πρέπει να σπάμε άδειες σε Άυγουστο και Σεπτέμβρη, ώστε να παίρνει παράταση το καλοκαιροεφφέκτ.
caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 5ο όροφο, χωρίς ανσασέρι και να βιάζομαι. Όταν έφτασα ορκίζομαι ότι άκουσα το theme
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 σηκώνομαι , και μου λέει τα λέμε αύριο στο γυμναστήριο. " :D " Life's great. Αν τραγουδούσες και τίποτα πιο χαρούμενο ίσως να ήταν πιο πιασιάρικο.. Good luck αύριο λοιπόν ^^ <3 μαλαματίνα http://www.youtube.com/watch?v=GVw4dy_FCn4
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8-1F-CokXNU&feature=player_embedded#at=100 Kλαίω. Κλαην, μην μιλάς για τον 15αυγουστο. Θα σε γαμήσει καλά. Ξες εσύ.
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αυτό παθαίνω κάθε χρόνο, πλην του φετινού καλοκαιριού. Γι' αυτό πρέπει να σπάμε άδειες σε Άυγουστο και Σεπτέμβρη, ώστε να παίρνει παράταση το καλοκαιροεφφέκτ. Έπρεπε να φύγω Ιούνιο φέτος μια βδομάδα οπότε δεν είχα πολλές επιλογές δυστυχώς αλλα ναι.. Απο την άλλη δεν ξέρω τον φοβάμαι τον Σεπτέμβριο για διακοπές κάπως. Πάω δηλαδή εύκολα αλλα ο καιρός τον πίνει ενίοτε. Κλαην, μην μιλάς για τον 15αυγουστο. Θα σε γαμήσει καλά. Ξες εσύ. *πηγαίνοντας τοίχο τοίχο Elaborate plz
athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230647664736&_trksid=p5197.m1256&_trkparms=clkid%3D1843361796307729421
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Έπρεπε να φύγω Ιούνιο φέτος μια βδομάδα οπότε δεν είχα πολλές επιλογές δυστυχώς αλλα ναι.. Απο την άλλη δεν ξέρω τον φοβάμαι τον Σεπτέμβριο για διακοπές κάπως. Πάω δηλαδή εύκολα αλλα ο καιρός τον πίνει ενίοτε. *πηγαίνοντας τοίχο τοίχο Elaborate plz Σου εχω ξηγήσει για τον 15αυγουστο, τι ελαμπορεητ.
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σου εχω ξηγήσει για τον 15αυγουστο, τι ελαμπορεητ. Εδώ και 3 ώρες διορθώνω τα αδιόρθωτα άλλων 4ων για μια group assignment όπου μου βγήκε η ψυχή για να τελειώσει έστω όπως τελείωσε και πρέπει να την παραδώσω μέχρι αύριο το πρωί αν θέλω να φύγω διακοπές. Το μυαλό μου χρειάζεται εξηγήσεις για το πώς απαντάνε στο τηλέφωνο όχι για την μυστικιστική δύναμη του 15 αύγουστου.
athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 15αυγουστο πιστευω και σκηνη να στησεις στη μεση της τσιμισκης/εγνατιας δε παιζει να σε παρει χαμπαρι κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις