johnyboy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και γιατί να τον παντρευτείς?Ζήστε έτσι στο χύμα και κρατήστε και τα λεφτά από τα έξοδα να πάτε Ίμπιζα.
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 I DO! Και yin κουμπάρα αλλα να ξεχάσει τις μαλακείες με τις 2 φορές την εβδομάδα Σιγά μωρή περιζητητη εσύ =ρ Να μου βρεις ένα τρελό γκομενάκι για κουμπάρο και έχει κλείσει το ντηλ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και yin κουμπάρα αλλα να ξεχάσει τις μαλακείες με τις 2 φορές την εβδομάδα Και πάνω που πήγα να ποστάρω πριν ότι Δευτέρες, Τετάρτες μπορώ να την ηρεμώ για να μη δέρνει το παιδί. Και γιατί να τον παντρευτείς?Ζήστε έτσι στο χύμα και κρατήστε και τα λεφτά από τα έξοδα να πάτε Ίμπιζα. Εσύ γιατί ενίστασαι; Σου χει τάξει κάτι ο Κλάην; Κλάην γιατί πετάγεται αυτός;!
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και πάνω που πήγα να ποστάρω πριν ότι Δευτέρες, Τετάρτες μπορώ να την ηρεμώ για να μη δέρνει το παιδί. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο το ότι θα παιρνόμαστε εμείς οι δύο νομίζω.
johnyboy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και πάνω που πήγα να ποστάρω πριν ότι Δευτέρες, Τετάρτες μπορώ να την ηρεμώ για να μη δέρνει το παιδί. Εσύ γιατί ενίστασαι; Σου χει τάξει κάτι ο Κλάην; Κλάην γιατί πετάγεται αυτός;! Δεν ενίσταμαι.Προτείνω.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν είναι διαπραγματεύσιμο το ότι θα παιρνόμαστε εμείς οι δύο νομίζω. Παραδέξου το. Ψάχνεσαι.
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Παραδέξου το. Ψάχνεσαι. A όχι, με τη μοσκίτω εδώ και καιρό χωνώμαστε. Αγαπχιομαστε.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 A όχι, με τη μοσκίτω εδώ και καιρό χωνώμαστε. Αγαπχιομαστε. Τα cyber δεν μετράνε, ε.
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Waters, Κλαην, Μοσκιτω, περιέργη μίξη. Εγώ κλάην; Η μοσκίτω θα τον παντρευτεί. Με τον Ροτζερ είναι καθαρά πνευματική η επικοινωνία. Με την Μοσκίτω είναι άλλο για ευνόητους λόγους. Τα cyber δεν μετράνε, ε. Τι να σου πω δεν με απασχολεί τόσο.
YiN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πέρνα από τις αστείες περίεργες κτλ εικόνες να διαβάσεις για την περίοδο της Εύας. Θα περάσεις καλύτερα. =ρ
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Έλα sorry είχα μια εργασία να τελειώσω δε πιστεύω να έχασα τίποτε. Πάντως δεν έχει άδικο και ο johny. Τι παντρειές και μαλακίες ας τρέξουμε γυμνοί στους δρόμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις