Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα τους στείλω απλά μια ενημέρωση για τον ψεύτη παπά.

Βγήκε από το πλακόστρωτο της παραλίας στη Νίκης (που δεν έχει φανάρι φυσικά) και μου έλεγε πως εγώ που ήμουν επί της Νίκης πέρασα το φανάρι με κόκκινο. Η πλάκα είναι (πέρα από το ότι δεν ήταν κόκκινο) ότι από εκεί που μου πετάχτηκε δε μπορεί να δει το αν εγώ είχα κόκκινο ή όχι.

Τον αρχίζω κάτι ψιλο-μπινελίκια. Μου πετάει τον δράκο και ανεβάζω λίγο στροφές. Βγαίνει και ο γιος (στο αμάξι είχε όλη τη φαμίλια) για να μου δείξει το φανάρι που είναι και καλά (2 φορές την ημέρα περνάω από εκεί εδώ και 8 χρόνια). Βγάζω το κράνος καλού κακού και αρχίζω να προετοιμάζομαι μήπως και αγριέψει το πράμα. Τσουπ σκάει και ο ταρίφας φορτσάτος ο οποίος ήταν ένα φανάρι πιο πίσω σταματημένος και αρχίζει τα "δε ντρέπεσαι που είσαι και παπάς" κλπ κλπ. Με τα πολλά ήρθε η τροχαία (ευτυχώς πολύ γρήγορα).

Ναι συμβαίνει να έχουν και όλη την οικογένεια όταν κάνουν ταρζανιές. Και ο δικός μου έτσι ήταν. Βέβαια στην αρχή έλεγε συγγνώμη και όχι αου αου... μετά στο δικαστήριο αποδείχτηκε μπάσταρδος (και τον ήπιε καλά). Νά'ναι καλά ένας ράντομ τυπάς που ήταν στο φανάρι αλλιώς δεν έβγαζα εύκολα άκρη.

Το κακό στην περίπτωση σου ξές ποιο είναι; Συμπάθησες καταβάθος τους ταρίφες σήμερα.

-Δε θα ξεράσουμε, όχι.

-Χαχαχαχαχαχ

-Έτσι. Σπανακομεζέ.

-Τι σπανακομεζέ ρε;

-Έτσι, πουτάνες!

-Το ποστάρω.

ελα πανε για υπνο.

Ρε buzzkiller. Όχι go on με την άνεση σου.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Eγω δε μπορω να καταλαβω τους σκατομυαλους που ειναι ασφαλισμενοι, καναν την παπαρα, και μετα δε το παραδεχονται κιολας. Θα πληρωσει η ασφαλεια την αναπηρια σου βρε στοκε\\\

Δημοσ.

Eγω δε μπορω να καταλαβω τους σκατομυαλους που ειναι ασφαλισμενοι, καναν την παπαρα, και μετα δε το παραδεχονται κιολας. Θα πληρωσει η ασφαλεια την αναπηρια σου βρε στοκε\\\

ειναι η κλασσικη ελλαδα που αποτελειτε απο ατομα ανω των 35 ετων

"οχι δεν φταιω εγω ο αλλος φταει"

Δημοσ.

Αυτό ήταν χθές. Σήμερα ξεμπερδεύω με κάτι εργασίες που έχω και μετά. Παρτύύύύυ! Σαπίλες incoming <3

Αφιερωμένο άτιμε Βόρειε, γιατί είσαι και συ σούπερ σάμμερ άνιμαλ. Λικνίσου Κλάην!

Δημοσ.

Αφιερωμένο άτιμε Βόρειε, γιατί είσαι και συ σούπερ σάμμερ άνιμαλ. Λικνίσου Κλάην!

<3

Ευχαριστώ μύστη μου στα μυστικά της progressive.

Γαμω τα καλοκαίρια incoming! Πάμε!

Ετοίμαζε βαλίτσες για ίμπιθα.

http://www.youtube.com/watch?v=JiCIav_yV6Y

Δημοσ.

Αη λαηκ.

Δημοσ.

<3

Ευχαριστώ μύστη μου στα μυστικά της progressive.

Γαμω τα καλοκαίρια incoming! Πάμε!

Ετοίμαζε βαλίτσες για ίμπιθα.

http://www.youtube.c...h?v=JiCIav_yV6Y

Έχω ενάμιση μήνα μέχρι να το κάνω αυτό. Ενδορφινιάστηκα μόνο που το σκέφτηκα.

Αη λαηκ.

Άκου και την αρρώστεια που πόσταρε ο Κλάην. Σεξ και δέος.

Δημοσ.

Έχω ενάμιση μήνα μέχρι να το κάνω αυτό. Ενδορφινιάστηκα μόνο που το σκέφτηκα.

Άκου και την αρρώστεια που πόσταρε ο Κλάην. Σεξ και δέος.

Δε πειράζει το μυαλό σου είναι ήδη εκεί.

Toυ κλαην δε με άρεσε τόσο. Σόρρυ κλάην =*

Νο πρόμπ. Ήταν η εισαγωγή μου στο είδος και το αγάπησα. Μετά το μοσκίτω φρόντισε για τα υπόλοιπα. Μαθητευόμενος νιρβάνας.

Δημοσ.

Κλάην μην την ακούς. Είναι κλάσεις ανωτερότερο. Κλάην θέλω να σου πω ότι μια μέρα θα σε παντρευτώ και θα μιλάμε συνέχεια για καλοκαίρια και ήλιους. Και μετά θα βρίζουμε τον χειμώνα. Ο συναισθηματικός μας κόσμος θα είναι καλοκαιντρικός.

Δημοσ.

Θα βαφτίσω το πρώτο σας παιδί μόνο και μόνο για να το δέρνω όποτε θα λέτε "καλοκαίρι" και ειδικά "Αύγουστος".

Δημοσ.

Θα βαφτίσω το πρώτο σας παιδί μόνο και μόνο για να το δέρνω όποτε θα λέτε "καλοκαίρι" και ειδικά "Αύγουστος".

Ποιο παιδί ρε μλκ. θα τον παντρεφτώ για να παρτάρω, όχι να έχω έγνοιες.

Δημοσ.

Ε όλο και κάποια καπότα θα τρυπήσει όμως. =ρ

Δημοσ.

Κλάην μην την ακούς. Είναι κλάσεις ανωτερότερο. Κλάην θέλω να σου πω ότι μια μέρα θα σε παντρευτώ και θα μιλάμε συνέχεια για καλοκαίρια και ήλιους. Και μετά θα βρίζουμε τον χειμώνα. Ο συναισθηματικός μας κόσμος θα είναι καλοκαιντρικός.

I DO!

Και yin κουμπάρα αλλα να ξεχάσει τις μαλακείες με τις 2 φορές την εβδομάδα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...