giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μωρέ εγώ δεν είπα να μη της πει τίποτα ( εξάλλου δε ρώτησε εάν θα το κάνει αλλά τι να πει ). Το θέμα είναι μετά από 5 χρόνια ας προσέξει πώς θα το πει μη δεν τον πάρει στα σοβαρά η άλλη ή θεωρήσει ότι απλά του τη βάρεσε περίεργε και θα το μετανιώσει μετά. Μου φαίνεται υπερβολικά χύμα προσέγγιση ειδικα εάν της το πει έχοντας πιει τα κέρατα του. giorgos147 Τι σου είναι η κοπέλα φίλη , φίλη - fuck buddy , fuck buddy ; Φίλη.
black_widow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 σπανε σε βαθμιδες τα 2 τελευταια fabulous Για μένα υπάρχει η πρώτη και η τρίτη κατηγορία αλλά πολλοί ( άντρες κυρίως ) αποδέχονται ότι υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία. Φίλη. Καλύτερα να το ξανασκεφτείς όταν ξεμεθύσεις.
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τι γαμάτα απόψε. Λοιπόν, επειδή δε ξέρω τι πλήκτρα πατάω, καλό ξημέρωμα! αστο καλυτερα μην το σκεφτεσαι Άλλο είναι το θέμα.
insomniaK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 δηλαδή ρε black widow, ουτέ καφέ δεν τους τρατάρεις πριν το φιλικό;
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 απο το the fuck που ειναι στα πρωτα μηνυματα
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 αλλά πολλοί ( άντρες κυρίως ) αποδέχονται ότι υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία. να αγχωνονται για λιγοτερα STD να φανταστω oh the romance
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Πες ότι είναι εικόνα.
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Φίλη. Βρες τα @@ που σου λείπουν και κάνε ντου μετά μην τα πετάξεις δώστα και σε μένα για μια δουλίτσα
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Πες ότι είναι εικόνα. xaxaxaax εγω περιμενα οτι στο τελος των σποιλερ θα χει καμια τρομακτικη εικονα (k δεν μπορουσα να κανω quote το ποστ με τα σποιλερ, δε ξερω γτ
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ο ορισμός της γαμωμαλακίας; Ε, λίγα xaxaxaax εγω περιμενα οτι στο τελος των σποιλερ θα χει καμια τρομακτικη εικονα (k δεν μπορουσα να κανω quote το ποστ με τα σποιλερ, δε ξερω γτ Επίτηδες δεν γίνεται Εμένα δουλεύει μέχρι τέρμα. Κάνε ανανέωση
black_widow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 δηλαδή ρε black widow, ουτέ καφέ δεν τους τρατάρεις πριν το φιλικό; Έχω φίλους άντρες με τους οποίους εδώ και χρόνια δεν υπάρχει τίποτα το σεξουαλικό , τους βλέπω όπως βλέπω μία φίλη μου ( sorry ακούγεται περίεργο αλά είναι στρειτ τα παιδιά ,δεν υπονοώ τίποτα ). Για fuck buddies ανάλογα με τα κέφια μου ή το χρόνο μου , δε χρειάζεται κάθε φορά να στήνεις και ατμόσφαιρα να πούμε για να κάνεις σεξ. Βρες τα @@ που σου λείπουν και κάνε ντου Και θα τον πάρει πολύ στα σοβαρά ενώ είναι τύφλα.
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Βρες τα @@ που σου λείπουν και κάνε ντου μετά μην τα πετάξεις δώστα και σε μένα για μια δουλίτσα 4X4...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις