Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλαιότερα είχα ένα πλαστικό και άκρος ρεαλιστικό σκατό. Μου το είχε φέρει ο ξάδερφος μου από Γερμανία. Ένα καφέ και ένα πρασινωπό. Το πρασινωπό δεν ήταν τόσο πετυχημένο και το χάρισα σε ένα φίλο. Μιλάμε τώρα πριν καμιά 15 χρόνια.

Το είχα για κάνω πλάκες. Τι σε ασανσέρ το έβαλα. Τι στοιχήματα ότι θα το βάλω στο στόμα μου κέρδισα. Τι σε γραφεία μέσα πήγαινα και το άφηνα κλπ κλπ. Έβαζα και κανένα βρόμικο κομμάτι κωλόχαρτο δίπλα και ήταν άψογο.

Δυστυχώς πήγα να το πετάξω σε έναν μια φορά και έπεσε κάτω και μου έσπασε σε 10 κομμάτια. Προσπάθησα να το κολλήσω αλλά χάλασε και η γυαλάδα που είχε και έτσι το πέταξα.

Έχει πολύ καιρό που ψάχνω αλλά δε μπορώ να βρω.

Καμιά βοήθεια για κανένα μαγαζί Θεσσαλονίκη που μπορεί να έχει? Θα ήθελα να το δω από κοντά για δω το πόσο ρεαλιστικό είναι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

είχα κι εγώ 2 ρεαλιστικά σκατά. Το ένα ήταν γυαλιστερό και το άλλο ματ. το δικό σου τι ήταν;

Γυαλιστερό. Φρεσκαδούρα.

Δημοσ.

Σημερα δεχτηκα το 2ο πιο ακυρο pm που οσα έχω λάβει έως τώρα στο forum, το 1ο όσο και να προσπαθησει δεν το φτάνει με τιποτα :-D

Δημοσ.

Ο καρκίνος του Μπλα Μπλα, ω ναι! Ποιος θα προωθήσει ένα micro meme; Μα φυσικά μόνο οι συνήθεις ύποπτοι συναγωνιστές και κανένας άλλος. Ντρέπομαι.

1313503977134.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...