Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aντρας εισαι ρε , παντελονια φορας γαμωτοκερατο.

ωπα ωπα, αυτο δε παει ΜΕΤΙΠΟΤΑ για την τσουτσου απο πανω.

Ναι ρε απλα θελω να τη σκοτωσω

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πάνε καμιά 16 χρόνια αλλά το θυμήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πάω για κάμπινκ πρώτη φορά με το φίλο μου το Μανώλη.

Πρώτη φορά τα εφηβικά μας πνευμόνια εισπνέαν αέρα με τόσο μεγάλη περιεκτικότητα αμμωνίας. Πρώτη φορά αντιμετώπιζε τέτοια μπίχλα (όπως και εγώ) ο Μανώλης και του βγήκε σε αφοδευτική άρνηση. Περνάνε 4 μέρες τίποτε ο Μανώλης. Την πέμπτη μέρα μου λέει «μαλάκα θα σκάσω αν δεν χέσω αλλά όσες φορές πήγα δεν μου βγήκε». Του λέω να πάμε μαζί για να μιλάμε από τις διπλανές τουαλέτες μπας και ξεστουμπώσει. Μάλιστα του προτείνω να πάμε σε κάτι άλλες απόμερες τουαλέτες που υπήρχαν (ακόμη πιο άθλιες) και δεν είχαν πολύ κόσμο. Πάμε λοιπόν. Οι τουαλέτες ήταν αίσχος, αρχαίες, σπασμένες πόρτες, σπασμένος νιπτήρας κ.α. Ένοιωσα πως πήγα να χέσω σε δημόσιο WC στις όχθες του Γάγγη. Μπαίνω σε μια πόρτα εγώ, μπαίνει στη δίπλα αυτός. Χαχαχα, χουχουχου κάποια στιγμή μου λέει:

-ρε μαλάκα τι φάση! Πρέπει να είσαι πολύ καλλιτέχνης για να μπορέσεις να στοχεύσεις.

Δε δίνω και πολύ σημασία, τελειώνω, βγαίνω έξω. Βγαίνει και αυτός.

-Τι έγινε ρε συ. Όλα εντάξει? Έχεσες?

-Ναι ρε συ αλλά δε στόχευσα καλά. Δε τα πάω καλά με τις τούρκικες.

-Τούρκικη? Εμένα ήταν η νορμάλ χέστρα, η σπιτίσια, η ευρωπαϊκή.

-Να, δες και μόνος σου.

Ανοίγω πόρτα και τι να δω. Ένα δάπεδο τσιμεντένιο, μια τρύπα και τα σκατά του φίλου μου του Μανώλη. Κοιτάω επάνω και τι βλέπω ρε παιδιά?

Ντουζιέρα!!!

Δημοσ.

Πάνε καμιά 16 χρόνια αλλά το θυμήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πάω για κάμπινκ πρώτη φορά με το φίλο μου το Μανώλη.

Πρώτη φορά τα εφηβικά μας πνευμόνια εισπνέαν αέρα με τόσο μεγάλη περιεκτικότητα αμμωνίας. Πρώτη φορά αντιμετώπιζε τέτοια μπίχλα (όπως και εγώ) ο Μανώλης και του βγήκε σε αφοδευτική άρνηση. Περνάνε 4 μέρες τίποτε ο Μανώλης. Την πέμπτη μέρα μου λέει «μαλάκα θα σκάσω αν δεν χέσω αλλά όσες φορές πήγα δεν μου βγήκε». Του λέω να πάμε μαζί για να μιλάμε από τις διπλανές τουαλέτες μπας και ξεστουμπώσει. Μάλιστα του προτείνω να πάμε σε κάτι άλλες απόμερες τουαλέτες που υπήρχαν (ακόμη πιο άθλιες) και δεν είχαν πολύ κόσμο. Πάμε λοιπόν. Οι τουαλέτες ήταν αίσχος, αρχαίες, σπασμένες πόρτες, σπασμένος νιπτήρας κ.α. Ένοιωσα πως πήγα να χέσω σε δημόσιο WC στις όχθες του Γάγγη. Μπαίνω σε μια πόρτα εγώ, μπαίνει στη δίπλα αυτός. Χαχαχα, χουχουχου κάποια στιγμή μου λέει:

-ρε μαλάκα τι φάση! Πρέπει να είσαι πολύ καλλιτέχνης για να μπορέσεις να στοχεύσεις.

Δε δίνω και πολύ σημασία, τελειώνω, βγαίνω έξω. Βγαίνει και αυτός.

-Τι έγινε ρε συ. Όλα εντάξει? Έχεσες?

-Ναι ρε συ αλλά δε στόχευσα καλά. Δε τα πάω καλά με τις τούρκικες.

-Τούρκικη? Εμένα ήταν η νορμάλ χέστρα, η σπιτίσια, η ευρωπαϊκή.

-Να, δες και μόνος σου.

Ανοίγω πόρτα και τι να δω. Ένα δάπεδο τσιμεντένιο, μια τρύπα και τα σκατά του φίλου μου του Μανώλη. Κοιτάω επάνω και τι βλέπω ρε παιδιά?

Ντουζιέρα!!!

Θεός ο Μανώλης! :D

Με κοιτάνε όλοι στο γραφείο περίεργα... που να τους εξηγώ ότι για όλα φταίει ο Μανώλης...

Δημοσ.

αυτος ο αυγουστος ομως

ουτε ενα audiobook της προκοπης δεν κυκλοφορει...

Θα κυκλοφορήσω εγώ ένα με κατάρες, μην ανησυχείς ;ρ

Δημοσ.

a light read before sleep

:-(

Μην το λες, έχω ωραία φωνή, θα βρίζω και θα νομίζεις ότι ψιθυρίζω βρομόλογα. :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...