Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο μαλλον ειναι το καλυτερο remix που εχουν κανει οι g&d. Το σημειο μετα απο το 5:00 στο video ειναι αυτο που με τρελλαινει. Ευτυχως που ξανα ενωθηκαν, ισως αρχισω να ακουω παλι trance :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.
ισως αρχισω να ακουω παλι trance :P

Έχω ν' ακούσω trance από το Πάσχα. Αποκλειστικά προγκρέσσιβ. Πρέπει να κάνω άμεσα ενημέρωση για τις 14. Μη μπάω αδιάβαστη.Και με κοροϊδεύουνε.

Δημοσ.

κάτι τρανς είχε στην Σαμοθράκη προχτέ, φεστιβάλ ή κατι τέτοιο. Γνώρισα στο κάμπινγκ ένα ζευγάρι Ισραηλινών (κωλοεβραίοι, τους έδωσα και ζεστό νερό να μπανιάρουν το μωράκι τους, τους κέρασα και καρπούζι ο μαλάκας) που πηγαίναν εκει πέρα. πρέπει να είναι πολύ καλό το φεστιβάλ για να τραβιέστε τους λέω, ναι με λένε... Μοσκίτω, δεν ακούς πλέον τρανς γι αυτό δεν πήγες ε; Έχασες...

Δημοσ.

Μοσκίτω, δεν ακούς πλέον τρανς γι αυτό δεν πήγες ε; Έχασες...

Πάντα ακούω! Αν δεν έμενα στου διαόλου το γκώλο, θα πήγαινα.Θα πάω κι εγώ όταν θα κάνω μωρό. Μέχρι τότε θα πηγαίνω στη βαλεαρίδα.

Δημοσ.

πφφφ. Οι άλλοι ήρθαν από το Ισραήλ, και με μωρό παιδί. Κι εγώ αν δεν ήμουν χεβυμεταλάς θα πήγαινα, η Σαμοθράκη είναι γεμάτη σουβλιστά αρνιά που συνδιάζονται άψογα με μουσική πριονίσματος και ναρκωτικά με μορφή κουμπιού.

Δημοσ.

πφφφ. Οι άλλοι ήρθαν από το Ισραήλ, και με μωρό παιδί. Κι εγώ αν δεν ήμουν χεβυμεταλάς θα πήγαινα, η Σαμοθράκη είναι γεμάτη σουβλιστά αρνιά που συνδιάζονται άψογα με μουσική πριονίσματος και ναρκωτικά με μορφή κουμπιού.

Κυρία αυτός θέλει να πάρω ναρκωτικά!

Δημοσ.

ψέμματα λέει κυρία, τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους.

Αυτοδιαχείριση των ναρκωτικών ΤΩΡΑ!

Δημοσ.

Τι να πας να κανεις μωρε στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ σαμοθρακη στην καγκουριλα? Να πηγαινες στο 1ο η στο 2ο που ειχε γινει ναι. Να πηγαινες στο Οζορα φετος στην Ουγγαρια ναι.

ΑΛλα αν ειναι να πας σαμοθρακη πας για το μερος, για κανα ελευθερο καμπινγκ κλπ., οχι για την καγκουριλα ελεος ;)

Για να θυμομαστε τα παιδικα μας χρονια :

http://www.youtube.com/watch?v=xo-J1wf2KHc

Δημοσ.

τελικα λεφτερ τι εφαγες χτες?

3 μπύρες και ένα πακέτο φουντούνια :-D

Γαμώ την ζέστη μου. Φεύγω, θα επανέλθω (οριστικά) την Κυριακή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...