Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αυτο μαλλον ειναι το καλυτερο remix που εχουν κανει οι g&d. Το σημειο μετα απο το 5:00 στο video ειναι αυτο που με τρελλαινει. Ευτυχως που ξανα ενωθηκαν, ισως αρχισω να ακουω παλι trance
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ισως αρχισω να ακουω παλι trance Έχω ν' ακούσω trance από το Πάσχα. Αποκλειστικά προγκρέσσιβ. Πρέπει να κάνω άμεσα ενημέρωση για τις 14. Μη μπάω αδιάβαστη.Και με κοροϊδεύουνε.
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κάτι τρανς είχε στην Σαμοθράκη προχτέ, φεστιβάλ ή κατι τέτοιο. Γνώρισα στο κάμπινγκ ένα ζευγάρι Ισραηλινών (κωλοεβραίοι, τους έδωσα και ζεστό νερό να μπανιάρουν το μωράκι τους, τους κέρασα και καρπούζι ο μαλάκας) που πηγαίναν εκει πέρα. πρέπει να είναι πολύ καλό το φεστιβάλ για να τραβιέστε τους λέω, ναι με λένε... Μοσκίτω, δεν ακούς πλέον τρανς γι αυτό δεν πήγες ε; Έχασες...
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μοσκίτω, δεν ακούς πλέον τρανς γι αυτό δεν πήγες ε; Έχασες... Πάντα ακούω! Αν δεν έμενα στου διαόλου το γκώλο, θα πήγαινα.Θα πάω κι εγώ όταν θα κάνω μωρό. Μέχρι τότε θα πηγαίνω στη βαλεαρίδα.
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 πφφφ. Οι άλλοι ήρθαν από το Ισραήλ, και με μωρό παιδί. Κι εγώ αν δεν ήμουν χεβυμεταλάς θα πήγαινα, η Σαμοθράκη είναι γεμάτη σουβλιστά αρνιά που συνδιάζονται άψογα με μουσική πριονίσματος και ναρκωτικά με μορφή κουμπιού.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ooJWXtVFF_o τελικα λεφτερ τι εφαγες χτες?
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 πφφφ. Οι άλλοι ήρθαν από το Ισραήλ, και με μωρό παιδί. Κι εγώ αν δεν ήμουν χεβυμεταλάς θα πήγαινα, η Σαμοθράκη είναι γεμάτη σουβλιστά αρνιά που συνδιάζονται άψογα με μουσική πριονίσματος και ναρκωτικά με μορφή κουμπιού. Κυρία αυτός θέλει να πάρω ναρκωτικά!
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ψέμματα λέει κυρία, τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ψέμματα λέει κυρία, τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους. Αυτοδιαχείριση των ναρκωτικών ΤΩΡΑ!
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ψέμματα λέει κυρία, τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους. Ψέμματα. Ναρκωτικά υπάρχουν.
-nick- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι να πας να κανεις μωρε στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ σαμοθρακη στην καγκουριλα? Να πηγαινες στο 1ο η στο 2ο που ειχε γινει ναι. Να πηγαινες στο Οζορα φετος στην Ουγγαρια ναι. ΑΛλα αν ειναι να πας σαμοθρακη πας για το μερος, για κανα ελευθερο καμπινγκ κλπ., οχι για την καγκουριλα ελεος Για να θυμομαστε τα παιδικα μας χρονια : http://www.youtube.com/watch?v=xo-J1wf2KHc
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 τελικα λεφτερ τι εφαγες χτες? 3 μπύρες και ένα πακέτο φουντούνια Γαμώ την ζέστη μου. Φεύγω, θα επανέλθω (οριστικά) την Κυριακή.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ynwl2xwNchY&ob=av2e
Προτεινόμενες αναρτήσεις