Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ναι, να την κυνηγάω απο πισω. Το αστειο ειναι οτι το μαγαζι ειναι απο τα αγαπημενα μου και εχει μεσα 2 αστερια... Η μια ετσι γλυκουλα οπως ειπα και η αλλη full αγριαδα.

Δημοσ.

Ειχα κανει αιτηση να πω την αληθεια, αλλα εκανα μεγαλη μαλακια και δεν εστειλα το cv στο mail. Και δεν νομιζω να εκανε καλη εντυπωση το οτι εστειλα ξανα το mail με το cv

Επισης, δεν χεζεις εκει που τρως! Αν και στο μαγαζι που θα παω ηδη εχω πιασει το πιτσι πιτσι με μια σερβιτορα που με θυμαται απο τις πρωτες 2 φορες που ειχα παει με 2 διαφορετικες κοπελες.

Δημοσ.

σε ενα γιαπωνεζικο που παω για φαγητο ειχα παει ραντεβου με μια, και να ειναι μια σερβιτορα που ειχα σταμπαρει απο παλια, με κοτσιδακια, αυτια γατας και κουδουνακι στον λαιμο και να τρεχει μεσα στο μαγαζι με πηδηματακια. Τουλαχιστον εκανε κατι απο αυτα που θα ηθελα να κανω μαζι της

αχ το Bincho...

Δημοσ.

Εχω περασει 2-3 φορες απεξω, κοιταζα μεσα "τυχαια" αλλα δεν ειδα κατι. Πρεπει να παω μου φαινεται.

Δημοσ.

Πω, δάκρυσα με το kfc. Εγώ τυχαία βρήκα ένα και μετά τσέκαρα μερικά related. Είναι τόσα πολλά. Και πράγματι πάει με όλα.

Δε μου αρέσει το Star Trek :|

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...