slipknot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στερητικό σύνδρομο απ' τη πρώτη μέρα δίαιτας, δύσκολα τα πράματα.
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κι εγώ πεινάω. Λέω να παραγγείλω καμιά βρωμιά, γιατί στο ψυγείο έχει μόνο μπύρες, ένα τάπερ ελιές, και ένα βιταμ σοφτ...
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κι εγώ πεινάω. Λέω να παραγγείλω καμιά βρωμιά, γιατί στο ψυγείο έχει μόνο μπύρες, ένα τάπερ ελιές, και ένα βιταμ σοφτ... ψωμι δεν εχει μαστορα? κανεις ενα tapenade γαματο. παντα στο ντουλαπι εχουμε τα ψωμια που ειναι μισοψημενα και θελουν 10 λεπτα στον φουρνο
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Έχω ψωμί στην κατάψυξη. Ξεπαγώνει γρήγορα. Είναι εύκολο αυτό το πράγμα που είπες; όσο για το ντουλάπι, έχει μέσα πολλά άδεια τάπερ, μαρμελάδες και ένα κουτί λουκούμια.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 βαζεις σε ενα μιξερ/μπλεντερ τις ελιες χωρις το κουκουτσι, λιγη ριγανη, λιγο λαδι, λιγο σκορδο αν θες και το κανεις πολτο. ψηνεις το ψωμι και απο πανω την παστα ελιας μερικες σταγονες λαδι, και ανοιγεις την μπυρα στην υγεια μου αντι για μαιντανο που βαζει αυτος, βαζεις ριγανη αν εχεις και εσυ το κανεις πολτο. Το κανεις σαν αυτον αμα εχεις ορεξη για κοψιμο. http://www.youtube.com/watch?v=G6eQlBxMAYw Α και κραταει αρκετο καιρο στο ψυγειο αλλα κατι μου λεει οτι αυριο δεν θα υπαρχει/θα το κανεις στην γυναικα σου και θα εχουμε και 4ο παιδι
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 και ένα κουτί λουκούμια. Λοιπόν. Πήγαν οι δικοί μου Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο και έφεραν κάτι λουκούμια που είναι φτιαγμένα από χυμούς φρούτων και είναι πανάλαφρα και κβαντίζουν μάνες. Τα κατέχετε εσείς οι βόρειοι;
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ω ρε Τουφ, με θύμισες αυτό που έφτιαχνε ο μπαμπάκαζμ όταν ήμουν μικρός: Έψηνε ψωμί στο τζάκι, από πάνω έριχνε λίγο ελαιόλαδο, μετά έπαιρνε μια ελιά και την έτριβε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί, και μετά έβαζε και λίγη ρίγανη. Γαμάτο, μπορούσα να τρώω μέχρι να σκάσω. Θα του το πω: πατέρα θυμάσαι αυτό που έφκιανες παλιά; Tapenade το λένε. Λοιπόν. Πήγαν οι δικοί μου Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο και έφεραν κάτι λουκούμια που είναι φτιαγμένα από χυμούς φρούτων και είναι πανάλαφρα και κβαντίζουν μάνες. Τα κατέχετε εσείς οι βόρειοι; μπα. τα κλασικά εμείς εδώ, αυτά τα ροζ, τριαντάφυλλο νομίζω δεν είναι;
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 τριαντάφυλλο νομίζω δεν είναι; Τι ρομαντικόοοοος.
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εγώ είμαι ρομαντικός; Αυτοί που φκιάνουν τα λουκούμια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι κι εγώ. Λίγο. Λίγο.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μολις εμαθα οτι φτιαχνουν τυρι στην ιαπωνια που του δινουν γευση απο τα φυλα της σακουρας mind....blown
athlios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Λοιπόν. Πήγαν οι δικοί μου Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο και έφεραν κάτι λουκούμια που είναι φτιαγμένα από χυμούς φρούτων και είναι πανάλαφρα και κβαντίζουν μάνες. Τα κατέχετε εσείς οι βόρειοι; λουκουμια μονο απο την Ι.Δραγουμη. μονο. εδω φτιαχνουν παγωτο με γευση χταποδι το βιαγκρα ειναι καλυτερο.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εχω φαει κατι γαριδακια με γευση αγγουρι τουρσι, κατι κρακερακια με γευση καλαμαρι, πατατακια με γευση σουπας λαχανικων και βοτκα με σακε με γευση λευκο ροδαδικο απο την γιαπωνια οταν ερθεις εδω θα σε παω σε κατι μαγαζια να ανοιξει το ματι σου... σε ενα γιαπωνεζικο που παω για φαγητο ειχα παει ραντεβου με μια, και να ειναι μια σερβιτορα που ειχα σταμπαρει απο παλια, με κοτσιδακια, αυτια γατας και κουδουνακι στον λαιμο και να τρεχει μεσα στο μαγαζι με πηδηματακια. Τουλαχιστον εκανε κατι απο αυτα που θα ηθελα να κανω μαζι της
Προτεινόμενες αναρτήσεις