Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ανακάλυψα την καλύτερη user του insomnia. Ήρθε χθες στις 9.20. Πίνουμε ακόμα.
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ανακάλυψα την καλύτερη user του insomnia. Ήρθε χθες στις 9.20. Πίνουμε ακόμα. πια ? πια ? πια? πια ειμαι ? πες μας πες μας πεεεεεεεεςς μας
chill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τι καυλα που ναι αυτό το ds3!!!! Είμαι στην έκθεση στην Κηφισιά για να κάνω service στο c2 μου και έχω πάθει κοκομπλόκο....ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!
apd453 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πριν καμιά ώρα με ψιλοστούκαρε παπάς και μου πουλούσε και τρέλα ότι έφταιγα. Μάρτυρα είχα ταρίφα απεργό. Τεσπά, ήρθε η τροχαία και όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς το official site της εκκλησίας για να κατεβάσω κάτι καντήλια που θέλω?
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Last day @ work. Πάρτυ. Αυτό ήταν χθές. Σήμερα ξεμπερδεύω με κάτι εργασίες που έχω και μετά. Παρτύύύύυ! Σαπίλες incoming <3 Πριν καμιά ώρα με ψιλοστούκαρε παπάς και μου πουλούσε και τρέλα ότι έφταιγα. Μάρτυρα είχα ταρίφα απεργό. Τεσπά, ήρθε η τροχαία και όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς το official site της εκκλησίας για να κατεβάσω κάτι καντήλια που θέλω? Μπά το είχαμε δεί κάποτε με κάποιον τύπου andrea2 νομίζω που ήθελε να e-αναζητήσει την "αλήθεια" αλλα δεν βρήκαμε άκρη. Τι φάση με τις στούκες τελευταία;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πριν καμιά ώρα με ψιλοστούκαρε παπάς και μου πουλούσε και τρέλα ότι έφταιγα. Μάρτυρα είχα ταρίφα απεργό. Τεσπά, ήρθε η τροχαία και όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς το official site της εκκλησίας για να κατεβάσω κάτι καντήλια που θέλω? Ο Διαδικτυακός Οίκος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Άμα είσαι εντάξει από τον τύπο που το στοπ ούτε από τα προφυλακτικά δεν το ξέρει, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πφ, σιγά μην πήγαινα τόσο νωρίς, έχει ακόμα πόνο. Και η ασφαλειάρα, τα υπόλοιπα. Φεύγω, στα σοβαρά δε νοιώθω τα δάχτυλά μου στο keyboard. Με έβγαλε νοκάουτ το senior member. edit, 3 edit για να βάλω μια τελεία.
apd453 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ο Διαδικτυακός Οίκος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ευχαριστώ. Θα τους στείλω απλά μια ενημέρωση για τον ψεύτη παπά. Τι φάση με τις στούκες τελευταία; Βγήκε από το πλακόστρωτο της παραλίας στη Νίκης (που δεν έχει φανάρι φυσικά) και μου έλεγε πως εγώ που ήμουν επί της Νίκης πέρασα το φανάρι με κόκκινο. Η πλάκα είναι (πέρα από το ότι δεν ήταν κόκκινο) ότι από εκεί που μου πετάχτηκε δε μπορεί να δει το αν εγώ είχα κόκκινο ή όχι. Τον αρχίζω κάτι ψιλο-μπινελίκια. Μου πετάει τον δράκο και ανεβάζω λίγο στροφές. Βγαίνει και ο γιος (στο αμάξι είχε όλη τη φαμίλια) για να μου δείξει το φανάρι που είναι και καλά (2 φορές την ημέρα περνάω από εκεί εδώ και 8 χρόνια). Βγάζω το κράνος καλού κακού και αρχίζω να προετοιμάζομαι μήπως και αγριέψει το πράμα. Τσουπ σκάει και ο ταρίφας φορτσάτος ο οποίος ήταν ένα φανάρι πιο πίσω σταματημένος και αρχίζει τα "δε ντρέπεσαι που είσαι και παπάς" κλπ κλπ. Με τα πολλά ήρθε η τροχαία (ευτυχώς πολύ γρήγορα).
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 -Δε θα ξεράσουμε, όχι. -Χαχαχαχαχαχ -Έτσι. Σπανακομεζέ. -Τι σπανακομεζέ ρε; -Έτσι, πουτάνες! -Το ποστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις