-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έλα, πες την αλήθεια όσο κατεβαίνει το Photoshop... πως το διαπραγματεύτηκες; +1 Liopyr, χωσε περιγραφη της ταριφου
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έλα, πες την αλήθεια όσο κατεβαίνει το Photoshop... πως το διαπραγματεύτηκες; 40 χρόνια στην πιάτσα, δάχτυλο δε μου βάλαν ναούμε. +1 Liopyr, χωσε περιγραφη της ταριφου 40 χρόνια στην πιάτσα, δάχτυλο δε μου βάλαν ναούμε.²
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ειπε τετοια ατακα? Εμφανισιακα λεω ναουμε ρε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ανοιξτε σαμπανιες,βαλτε τα καλα σας,λαδωστε τα ντιλντο.ΝΑΙ!!Ο Τοξο τα καταφερε,πριν απο 7 λεπτα εφυγε το μεηλ για Λοντονε με το εκπληκτικο,μοναδικο,Τοξοβολικο ρηπορτ!! Υποκληθητε στον εναν ,το μοναδικο ,ανεπαναληπτο ΤΟΞΟΒΟΛΟ εκ Γηραιας Αλβιωνας. Μεσα σε 5 μερες εβγαλα ρηπορτ μαμουθ!! Κατι τετοιες στιγμες νιωθω το μεγαλειο της υπαρξεως μου και καταννοω ποσο τυχερος ειναι ο πλανητης να με εχει. Νιωθω οτι αξιζω τα λεφτα μου πως να το κανουμε ναουμ http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Όχι, εγω θα έλεγα αυτή την ατάκα αν ήμουν προοδευτικός, σα τον caution. ;p
caution Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Come to think about it - έχω μπει σε παλέψιμη ταξιτζού - αλλά αντιστάθμιζε την όποια ομορφιά της μια υβρεοπομπή σαν του Φοίβου! :/
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αχ με πηρε η γιατρινα τηλεφωνο, αυριο στις 5 θα παω να την δω. Και εκει που θα με εξεταζει θα της πω τον αληθινο μου πονο...
sugata Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ανοιξτε σαμπανιες,βαλτε τα καλα σας,λαδωστε τα ντιλντο.ΝΑΙ!!Ο Τοξο τα καταφερε,πριν απο 7 λεπτα εφυγε το μεηλ για Λοντονε με το εκπληκτικο,μοναδικο,Τοξοβολικο ρηπορτ!! Υποκληθητε στον εναν ,το μοναδικο ,ανεπαναληπτο ΤΟΞΟΒΟΛΟ εκ Γηραιας Αλβιωνας. Μεσα σε 5 μερες εβγαλα ρηπορτ μαμουθ!! Κατι τετοιες στιγμες νιωθω το μεγαλειο της υπαρξεως μου και καταννοω ποσο τυχερος ειναι ο πλανητης να με εχει. Νιωθω οτι αξιζω τα λεφτα μου πως να το κανουμε ναουμ http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c :)
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ανοιξτε σαμπανιες,βαλτε τα καλα σας,λαδωστε τα ντιλντο.ΝΑΙ!!Ο Τοξο τα καταφερε,πριν απο 7 λεπτα εφυγε το μεηλ για Λοντονε με το εκπληκτικο,μοναδικο,Τοξοβολικο ρηπορτ!! Υποκληθητε στον εναν ,το μοναδικο ,ανεπαναληπτο ΤΟΞΟΒΟΛΟ εκ Γηραιας Αλβιωνας. Μεσα σε 5 μερες εβγαλα ρηπορτ μαμουθ!! Κατι τετοιες στιγμες νιωθω το μεγαλειο της υπαρξεως μου και καταννοω ποσο τυχερος ειναι ο πλανητης να με εχει. Νιωθω οτι αξιζω τα λεφτα μου πως να το κανουμε ναουμ http://www.youtube.c...h?v=xdCrZfTkG1c
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αχ με πηρε η γιατρινα τηλεφωνο, αυριο στις 5 θα παω να την δω. Και εκει που θα με εξεταζει θα της πω τον αληθινο μου πονο... Κολονοσκόπηση;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καταγγελω τα συμφεροντα του Ινσομνια.Με σαμποταρ την ωρα της χαρας μου
sugata Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κακιστρω να πουμε.Τσουυυυυυ ρε Ε σόρυ τόξο, αλλά καλύτερη δουλειά κι από baking powder έχεις κάνει με το report. Με λίγα λόγια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις