g_alkis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εξεπληξε με! για τον εαυτο μου θα το κανω πανω απο ολα.τωρα αν κατσει και γκομενος δεν θα με χαλασει. αρχισα διαιτα. που μενεις? Παπάφη. Έλα ξεκίνα τη δίαιτα από αύριο.
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ναι καλα,μετα ομως μη πλακωθείς στις ολόσωμες φωτο κ ιαρχιζεις να πουλάς το νεo βελτιωμένο προϊόν και τι κανεις; Κοίτα μην περιμένεις να σου πω ότι ετοιμάζομαι σε 10 λεπτά. Γυρνάω από τη δουλειά πες ( τώρα δεν έχω δουλειά βέβαια , κουβέντα να γίνεται ) , δε θα κάνω και ένα μπάνιο να γίνω άνθρωπος ; Ε το μαλλί δε θα το ισιώσω ; Δε θα βαφτώ κιόλας ; . 1 ώρα και κάτι λεπτά θα την κάνω .
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εμένα γιατί με παχαίνει η παρέα με γυναίκες και το μαλακισμένο τρόπο διατροφής που έχει το 99% από αυτές; Σωστος. Δεν γινεται κοπελα να μου λεει αχ δεν μπορω το iberico εχει λιπος, και να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο οταν στο διπλανο τραπεζι μια μαλακω με εναν χλεχλε το εβγαζε απο αυτο που ετρωγε. Φυσικα και οι 2 κοπελες πινανε αλκοολ (full ζαχαρη), και θελανε να φανε γλυκα (κορεσμενα λιπη) και οχι απο το iberico (μη κορεσμενα λιπη) Αν δεν αλλαξεις τροπο διατροφης, κιλα δεν χανεις. Και να τα χασεις, θα τα παρεις παλι.
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εσυ να αποφευγεις γενικοτερα τις γυναικες καλυτερα.
Pantelwolf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εμένα γιατί με παχαίνει η παρέα με γυναίκες και το μαλακισμένο τρόπο διατροφής που έχει το 99% από αυτές; Πες τα πες τα, Και μπλακ, 1) 1 ώρα και κατι λεπτά εννοείς την ώρα που σε περιμένει ο άλλος απο την ώρα που είχατε ραντεβού μέχρι την ώρα που φτάνεις 2) Βλέποντας το άλλο θρεντ με τις δουλειές μου ήρθε αυτό
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εύκολη χειρωνακτική δουλειά για γυναίκες με προσόντα...... http://www.youtube.com/watch?v=HB5WN6VdpbM Θα δούλευα όλη μέρα και όλη νύχτα προκειμένου να αγοράσω όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορώ ώστε να τα πηγαίνω για πλύσιμο.....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ax cameron cameron
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Γυναίκα -(οκ, γι'αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος)-, η οποία είναι ταρίφας (!), μου ζήτησε να της σκανάρω ένα απολυτήριο και να φωτοσοπιάσω το όνομα ώστε να φαίνεται δικό της. Σήμερα.
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Γυναίκα -(οκ, γι'αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος)-, η οποία είναι ταρίφας (!), μου ζήτησε να της σκανάρω ένα απολυτήριο και να φωτοσοπιάσω το όνομα ώστε να φαίνεται δικό της. Σήμερα. "Κι εσύ τι έκανες σκουλήκι;"
Pantelwolf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πφ σιγά. μου έχουν ζητησει σοπια πτυχίου και μεταπτυχιακού. ( Η απάντηση ήταν πάρε μπάλλες, ο νεος σου γκόμενος είναι γραφίστας και επειδή σου λέει οχι ή επειδή είναι άμπαλλος να κάτσω να κάνω μαλακίες; )
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 "Κι εσύ τι έκανες σκουλήκι;" Της είπα ευγενικά να πα να γαμηθεί και να διαβάσει να το πάρει γνήσιο. Μου απάντησε και αυτή ευγενικά πως είμαι μαλάκας. Θα μπορούσα να της απαντήσω πως δε φταίω εγώ, αυτή είναι λεσβία. Αλλά δε το έκανα, προτίμησα να μη ρίξω το επίπεδο της κουβέντας.
salliara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Λιοπυρ πες και το προηγουμενο της συζητησης ομως. Πώς εφτασε η κουβεντα σε αυτο? χμ?
caution Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Της είπα ευγενικά να πα να γαμηθεί και να διαβάσει να το πάρει γνήσιο. Μου απάντησε και αυτή ευγενικά πως είμαι μαλάκας. Θα μπορούσα να της απαντήσω πως δε φταίω εγώ, αυτή είναι λεσβία. Αλλά δε το έκανα, προτίμησα να μη ρίξω το επίπεδο της κουβέντας. Έλα, πες την αλήθεια όσο κατεβαίνει το Photoshop... πως το διαπραγματεύτηκες;
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ξεκίνησε κάπως έτσι: -Γεια. Θέλω μια χάρη. -Δε μπορώ σήμερα, έχω πονοκέφαλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις