Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει μην μου κατσεις ρε. φανταζομαι εσυ εισαι σαν μοντελο.εγω δεν εχω κομπλεξ να παραδεχτω οτι εχω παραπανω κιλα. τελικα πιο κατινες απο τους αντρες δεν υπαρχουν ρε. και να σταξετε φαρμακι κατευθειαν πικροχολες κατινες..

Αν εμεις δεν ειμασταν κατινες,νομιζεις θα εχανες κιλα τωρα;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγω ρε φιλε γελαω,ενας άνθρωπος που κανει κανα 2ωρο να ετοιμαστεί για να παει 1 ωρα για καφε,ειναι μονο για γελια.

Ε όχι αυτά ούτε γώ δεν τα κάνω.

Δημοσ.

εγω θα τα χασω για μενα. οχι για καποια αδερφω.

ναι καλα,μετα ομως μη πλακωθείς στις ολόσωμες φωτο κ ιαρχιζεις να πουλάς το νεo βελτιωμένο προϊόν :)

pavlinara?

http://www.youtube.com/watch?v=dwTVpz4HtCg&feature=autoplay&list=FLaQ30W_RrcNvQHVWbKG5mgg&index=2&playnext=1

Ε όχι αυτά ούτε γώ δεν τα κάνω.

και τι κανεις;

Δημοσ.
Κύκλος είναι η ζωή

me kentro tin agaph

diametros ton erwta

k emvadon to dakri..!!!! ♥ ♥

κοέλιος και μαλακίες... να ποιήματα

Δημοσ.

ναι καλα,μετα ομως μη πλακωθείς στις ολόσωμες φωτο κ ιαρχιζεις να πουλάς το νεo βελτιωμένο προϊόν :)

και τι κανεις;

τοτε δεν θα χρειαζονται οι φωτος. απλα θα κυκλοφορω κι αυτο θ'αρκει.

Δημοσ.

ναι αλλα ημουν πολυ αδυνατη. ειχα φτασει 57 κιλα.δεν ειχα κιλα,δεν ειχα μπουτια τιποτα.οποτε οτι και να ηταν αυτο που ειχα χασει δεν με ενοιαζε. εμπαινα σε τζιν νουμερο 28? αυτο με νοιαζει.

Το 57 κιλά με 1,75 μου ακούγεται υπερβολικά αδύνατο . Εγώ με 1,70 είχα κατέβει στα 53 κιλά για να χαίρομαι ότι δεν έχω κοιλιά ( το αδύνατο μου σημείο ). Ε το θέμα είναι ότι δε βλεπόμουν με κράξανε πόσοι άντρες ( οι γυναίκες υποστηρίζανε ότι είμαι τέλεια σε αυτά τα κιλά ) , έχασα από όλα τα δυνατά μου σημεία και το πρόσωπο μου φαινόταν καχεκτικό. Ξύπνησα από έναν πρώην μου που με είδε και είπε " τι έκανες στον εαυτό σου ; τι θα πιάνει τώρα ο άλλος ; ". Σε εκείνα τα κιλά κατέβηκα όχι λόγω διαίτας , λόγω πολλών υποχρεώσεων που ξέχναγα να φάω. Κυμαίνομαι στα 57 - 62 , στόχος τα 56 -57.

Επίσης η παρέα με άντρες πάντα παχαίνει , έχουν καλύτερο μεταβολισμό και προφανώς χρειάζονται και περισσότερες θερμίδες από εμάς.

Δημοσ.

Το 57 κιλά με 1,75 μου ακούγεται υπερβολικά αδύνατο . Εγώ με 1,70 είχα κατέβει στα 53 κιλά για να χαίρομαι ότι δεν έχω κοιλιά ( το αδύνατο μου σημείο ). Ε το θέμα είναι ότι δε βλεπόμουν με κράξανε πόσοι άντρες ( οι γυναίκες υποστηρίζανε ότι είμαι τέλεια σε αυτά τα κιλά ) , έχασα από όλα τα δυνατά μου σημεία και το πρόσωπο μου φαινόταν καχεκτικό. Κυμαίνομαι στα 57 - 62 , στόχος τα 56 -57.

Επίσης η παρέα με άντρες πάντα παχαίνει , έχουν καλύτερο μεταβολισμό και προφανώς χρειάζονται και περισσότερες θερμίδες από εμάς.

Θεμα γυμναστικης ειναι να παχυνεις στα κιλα που σου αρεσει ο εαυτος σου και να μη φαινονται περιττα κιλάκια. Γενικα κυκλοφορουν πολλες που το παιζουν οτι εχουν τελειο σωμα και στην ουσια ειναι υπερβολικα αδυνατες και αγυμναστες.

Δημοσ.
Επίσης η παρέα με άντρες πάντα παχαίνει

Εμένα γιατί με παχαίνει η παρέα με γυναίκες και το μαλακισμένο τρόπο διατροφής που έχει το 99% από αυτές;

Δημοσ.

Το 57 κιλά με 1,75 μου ακούγεται υπερβολικά αδύνατο . Εγώ με 1,70 είχα κατέβει στα 53 κιλά για να χαίρομαι ότι δεν έχω κοιλιά ( το αδύνατο μου σημείο ). Ε το θέμα είναι ότι δε βλεπόμουν με κράξανε πόσοι άντρες ( οι γυναίκες υποστηρίζανε ότι είμαι τέλεια σε αυτά τα κιλά ) , έχασα από όλα τα δυνατά μου σημεία και το πρόσωπο μου φαινόταν καχεκτικό. Κυμαίνομαι στα 57 - 62 , στόχος τα 56 -57.

ναι ημουν πολυ διαφορετικη. η κοιλια μου ειχε ρουφηχτει προς τα μεσα. τωρα εχω στοχο τα 60-62 οχι τα 57. αντε το πολυ 65.

Δημοσ.

τοτε δεν θα χρειαζονται οι φωτος. απλα θα κυκλοφορω κι αυτο θ'αρκει.

Δηλαδη νομιζεις οτι δεν εχεις γκομενο επειδη εχεις (για σενα) 10 κιλα παραπανω?

Σου εχω νεα, θα μεινεις εκπληκτη...

Δημοσ.

Εμένα γιατί με παχαίνει η παρέα με γυναίκες και το μαλακισμένο τρόπο διατροφής που έχει το 99% από αυτές;

εσυ να αποφευγεις γενικοτερα τις γυναικες καλυτερα.

Δημοσ.

ενταξει μην μου κατσεις ρε. φανταζομαι εσυ εισαι σαν μοντελο.εγω δεν εχω κομπλεξ να παραδεχτω οτι εχω παραπανω κιλα. τελικα πιο κατινες απο τους αντρες δεν υπαρχουν ρε. και να σταξετε φαρμακι κατευθειαν πικροχολες κατινες..

Πάμε για τουμπιώτικους γύρους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη νομιζεις οτι δεν εχεις γκομενο επειδη εχεις (για σενα) 10 κιλα παραπανω?

Σου εχω νεα, θα μεινεις εκπληκτη...

εξεπληξε με! για τον εαυτο μου θα το κανω πανω απο ολα.τωρα αν κατσει γκομενος θα με χαλασει.

Πάμε για τουμπιώτικους γύρους?

αρχισα διαιτα. που μενεις?

Επεξ/σία από pavlinara
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...