pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αυτο που εκανα οταν εχασα τα 10+ κιλα ηταν απλα να μην τρωω τιποτα μετα τις 7 το απογευμα.αυτο. τιποτε αλλο. την μερα ετρωγα οτι ηθελα. και γλυκα.
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τρομερη διαιτα. Το σωμα κραταει τα παντα επειδη μπαινει σε λαθος mode, και εσυ εχανες μυικο ιστο και νερο και χαιροσουν...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 τον παιρνεις μια φορα, και ολοι σε λενε πουστη αδικια! τουφμαν εγραψε. Τι φωναζω τοσο καιρο?Με μια φορα δεν γινεσαι (Πανο ακους?για την περιπτωση σου με συμφερει να πω οτι ουτε με 3 γινεσαι) Κ στην τελικη δεν επεται οτι πρεπει να τον φας κ να τον δωσεις καμια 10-15 φορες,παλι δεν γινεσαι Ειναι Ψυχολογικα στατιστικα αυτα,να τα περνετε σοβαρα,η επιστημη τα λεει οχι ο Τοξο...
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ναι αλλα ημουν πολυ αδυνατη. ειχα φτασει 57 κιλα.δεν ειχα κιλα,δεν ειχα μπουτια τιποτα.οποτε οτι και να ηταν αυτο που ειχα χασει δεν με ενοιαζε. εμπαινα σε τζιν νουμερο 28? αυτο με νοιαζει.
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ναι αλλα ημουν πολυ αδυνατη. ειχα φτασει 57 κιλα.δεν ειχα κιλα,δεν ειχα μπουτια τιποτα.οποτε οτι και να ηταν αυτο που ειχα χασει δεν με ενοιαζε. εμπαινα σε τζιν νουμερο 28? αυτο με νοιαζει. Και που μπηκες σε τζιν 28 τι καταλαβες? Σαν να μου λες οτι εγινες καλυτερος ανθρωπος...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και που μπηκες σε τζιν 28 τι καταλαβες? Σαν να μου λες οτι εγινες καλυτερος ανθρωπος... για σε παρακαλω Τουφα,εκανα πολλες φορες τα στραβα ματια στις αναιτιες επιθεσεις στην Παβλιντα (η οποια ηταν η μονη που υψωσε αναστημα για το θεμα με τις φωτο-σε ευχαριστω γλυκια δεσποσυνη εντωμεταξυ) Αλλα ειναι σαφες οτι το να χωρας σε τζην μικροτερο,να εισαι φουλ αποτριχωμενος,μαυρισμενος με κοιλιακους κ να φορας ρουχα οτ κουτουρ ειναι συνονυμα με την ουσιαστικη σου βελτιωση ως ανθρωπος.Ας μην μενουμε μονο στην επιφανεια Τουφεξ
caution Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλές είναι οι δίαιτες - παλεύονται. Αλλά η τάνα η γυμναστική είναι να χαρακωθείς. You put it up. You put it down. You put it up. You put it down. You put it up. You put it down... Where is the joy? Οπότε κανένα μπασκετάκι ή κανένα τέννις καλύτερα. Όσοι μισούν τα γυμναστήρια (και τους θαμώνες τους) ας το δοκιμάσουν
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μα και εγω ελεγα το ιδιο με εσενα για τις φωτο! Δεν τις επιτιθομαι καθολου, απλα θλιβομαι οταν βλεπω ανθρωπο σε τετοια ηλικια να εχει μερικες αποψεις που εχει η παυλινα. Ειλικρινα εχω την καθε καλη προθεση με αυτα που λεω. Επισης για το 2ο κομματι της απαντησης σου: http://www.youtube.com/watch?v=AY-rVVRZoC8
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εντωμεταξυ ειναι γυμναστηριο μονο για γυναικες ποιος ξερει τι βλεπει ο ανθρωπος καθε μερα! μουνιά,κώλους,βυζιά,ολα τα άσχημα δλδ, πωπω τον κακομοίρη....
gang Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ε τοτε να το αρχισω ρε παιδια. φακλανεψα οταν αρχισα να κανω παρεα με αντρες.( φακλανεψα..ενταξει ειμαι και 1.75.) καθε βραδυ πιτογυρα,πιτσες,κρεπες,βαφλες τι περιμενεις? αυτοι δεν εβαζαν γραμμαρια γαμω την πουτα μου. γιατι δεν παχαινουν οι αντρες?? ça craint! τι διάολο. 70 και 1.75 είμαι εγώ και νομίζω έχω λίγη κοιλιά... και έχω και κάτι μυς παραπάνω από σένα. πρέπει να έχεις πιασίματα αβέρτα έτσι?
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παιδια μην την ακουτε, μια χαρα ειναι η κοπελα σε αυτο το θεμα. Απλα εχει λιπωδη ιστο καπου αλλου και δεν βγαινει ευκολα εκει που ειναι!
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Με τη σχετική αναλογία για κάθε περίπτωση.
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 θα εχω βαρυ σκελετο τοτε. Γουστάρεις; http://www.youtube.com/watch?v=3Mxxvhulr6Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις