Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 2005 εχασα σε 4 μηνες πανω απο 10 κιλα.και τα διατηρησα 2 χρονια.μετα πηρα την κατιουσα.

τωρα ειμαι 72-73 κιλα βοδι. και σκοπευω μεχρι τα χριστουγεννα να γινω γυρω στα 60. και για γυναικα της ηλικιας μου ειναι λιγο δυσκολο.

με τα σιδερα τα βαζουν ρε?

στη βορεια ελλαδα μονο οι φλωρινιωτες ειναι ωραιοι. πραγματικα πιστευεις οτι εισαι τοσο ωραιος?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Το 2008 παρατήρησα πως είχα κάποια κιλά παραπάνω. Όσες δίαιτες κι αν έκανα, έχανα λίγα κιλά αλλά στο τέλος τα ξαναέπαιρνα. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω να τρώω και να αρχίσω την κόκα. Totally legit. Τώρα έγινα μοντέλο, αλλά ακόμα δεν μου αρέσω.

anorexic-model-7.jpg

Δημοσ.

Εγώ έχασα 15 κιλά κόβοντας το κάπνισμα.......Ήμουν που ήμουν αδύνατος, με το που έκοψα το κάπνισμα πήγα στα 60kg. Μια αηδία και μισή......Ουσιαστικά έτρωγα για την απόλαυση του τσιγάρου μετά. Όταν λοιπόν έκοψα το τσιγάρο, είπα αντίο και στο φαΐ :-D

Δημοσ.

Εγώ έχασα 15 κιλά κόβοντας το κάπνισμα.......Ήμουν που ήμουν αδύνατος, με το που έκοψα το κάπνισμα πήγα στα 60kg. Μια αηδία και μισή......Ουσιαστικά έτρωγα για την απόλαυση του τσιγάρου μετά. Όταν λοιπόν έκοψα το τσιγάρο, είπα αντίο και στο φαΐ :-D

με τον πονο μας παιζεις.82 κιλα ειχα φτασει περισυ τον Ιουλιο που εκοψα το τσιγαρο.

Δημοσ.

Ε συνήθως όταν κόβεις το τσιγάρο τρως πιο πολύ.

Γαμησετα,εντωμεταξυ ετυχε κ περισυ το καλοκαιρι να ειμαι στην Ελλαδα κ εκανα κατι κρεπαλες με τον μπρο.Τα πιτογυρα λογο στερησης στο νησι ηταν προ ημερησιας διαταξεως.

Δημοσ.

με τον πονο μας παιζεις.82 κιλα ειχα φτασει περισυ τον Ιουλιο που εκοψα το τσιγαρο.

Και είσαι δίμετρος οπότε κλάιν.

Για μας τις τάπες είναι άλλα τα κιλά :)

Btw πως τα πας με το smoking? Εγώ έχω κάτι κάτι μαλακίτσες το φετινό καλοκαίρι, καμιά 10αριά - 15 τσιγάρα δηλαδή όχι τίποτα τρελό........

Δημοσ.

ε τοτε να το αρχισω ρε παιδια. φακλανεψα οταν αρχισα να κανω παρεα με αντρες.( φακλανεψα..ενταξει ειμαι και 1.75.) καθε βραδυ πιτογυρα,πιτσες,κρεπες,βαφλες τι περιμενεις? αυτοι δεν εβαζαν γραμμαρια γαμω την πουτα μου. γιατι δεν παχαινουν οι αντρες?? ça craint!

Fous le camp!!

Δημοσ.

Και είσαι δίμετρος οπότε κλάιν.

Για μας τις τάπες είναι άλλα τα κιλά :)

Btw πως τα πας με το smoking? Εγώ έχω κάτι κάτι μαλακίτσες το φετινό καλοκαίρι, καμιά 10αριά - 15 τσιγάρα δηλαδή όχι τίποτα τρελό........

ειχα καπνισει 2 τσιγαρα μετα την κηδεια του πατερα μου περισυ τον Σεπτεμβρη κ 2 φετος την Πρωτοχρονια.Αυτα.Το Πρωτοχρονιατικο οταν το εκανα μου ηρθε λιποθυμια κ με μαζευε ο παντζαμπης.Γενικα το δυσκολο ηταν μεχρι τα Χριστουγεννα απο κει κ περα ολα βατα αν κ τρωω φλασιες με κρειβινγκς πολυ συχνα.

Δημοσ.

ναι αλλα ο γυμναστης μ ειπε καλα κανεις και δεν καπνιζεις. δεν μ ειπε ξεκινα το καπνισμα για να καψεις πιο γρηγορα τις θερμιδες. πωπω οταν με ζυγισε πηγα να πεθανω απο τη ντροπη μου. ενιωσα φαλαινα. τι ντροπη. εντωμεταξυ ειναι γυμναστηριο μονο για γυναικες ποιος ξερει τι βλεπει ο ανθρωπος καθε μερα!

Δημοσ.

ναι αλλα ο γυμναστης μ ειπε καλα κανεις και δεν καπνιζεις. δεν μ ειπε ξεκινα το καπνισμα για να καψεις πιο γρηγορα τις θερμιδες. πωπω οταν με ζυγισε πηγα να πεθανω απο τη ντροπη μου. ενιωσα φαλαινα. τι ντροπη. εντωμεταξυ ειναι γυμναστηριο μονο για γυναικες ποιος ξερει τι βλεπει ο ανθρωπος καθε μερα!

Μα δεν καις πιο γρήγορα τις θερμίδες θαρρώ, απλά παίρνεις λιγότερες γιατί τρως λιγότερο. Άμα είναι γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, το τι βλέπει δεν αποτελεί πρόβλημα. Το τι ακούει όμως, ναι.

Δημοσ.

κανεις ενα τσιγαρο μια στο τοσο, κανεις δεν σε λεει καπνιστη

τον παιρνεις μια φορα, και ολοι σε λενε πουστη

αδικια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...