brickman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 για εξηγατο in private αυτο... Θεσε το θεμα
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλά δεν υπάρχει αυτό ! έβαλα σόδα και χυμό λεμονιού σε ενα σάκερ και όταν το χτύπησα πάω να το ανοίξω και πέταγε πράματα εδω και εκεί και υποτίθετε οτι είναι για γαργάδες για τον λαιμό οταν πονάει τα γιατροσόφια μου μέσα!
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παχύσαρκος στα 75? Μήπως σ' αρέσουν οι φισφιρίγκοι κατά βάθος? γενικα ρωταω, δεν ειπα για σενα. προφανως και δεν εισαι παχυσαρκος στα 75 κιλα, απλα με ολα αυτα που περιγραφεις που φαινεται να ειναι ο κανονας στην διατροφη των κρητικων, αναρωτιεμαι τι αντικτυπο εχει στα κιλα τους
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλά δεν υπάρχει αυτό ! έβαλα σόδα και χυμό λεμονιού σε ενα σάκερ και όταν το χτύπησα πάω να το ανοίξω και πέταγε πράματα εδω και εκεί και υποτίθετε οτι είναι για γαργάδες για τον λαιμό οταν πονάει τα γιατροσόφια μου μέσα! δοκιμασε κοκα κολα με καραμελα μεντως τρελη εκρηξη..δες βιντεακια στο youtube...
sargio01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά η Εύα είναι χημικός μηχανικός Μαίρη, οπότε 1-0. in other news, βγαίνει το iphone 5 και κρατιέμαι να μην τα κάνω πάνω μου. Γι' αυτό αγόραζαν όλοι μπεϊμπιλίνα σήμερα στο σούπερ μάρκετ. Θα είμαι με το δάχτυλο στο touchpad να κάνω tap την ώρα που θα αρχίσει το λάηβ φίντ. Χημικός μηχανικός(!!!), δηλαδή; Ποιό είναι το αντικείμενό σου evabb; καλά δεν υπάρχει αυτό ! έβαλα σόδα και χυμό λεμονιού σε ενα σάκερ και όταν το χτύπησα πάω να το ανοίξω και πέταγε πράματα εδω και εκεί και υποτίθετε οτι είναι για γαργάδες για τον λαιμό οταν πονάει τα γιατροσόφια μου μέσα! Απόλυτα λογικό φίλε μου, αφού τα δύο μέρη είναι αντίθετα (να το πω έτσι...)! Η σόδα αλκαλική και το λεμόνι οξύ.Το ένα "έφαγε" το άλλο, γι αυτό και δεν έμεινε τίποτα για να πιείς(ευτυχώς!!!)... 1
Traumatias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ναρκοπέδιο το μπαμπλα Το οφφτοπικ είναι το πιο ασφαλές θέμα εδώ γύρω.
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα ρωταω, δεν ειπα για σενα. προφανως και δεν εισαι παχυσαρκος στα 75 κιλα, απλα με ολα αυτα που περιγραφεις που φαινεται να ειναι ο κανονας στην διατροφη των κρητικων, αναρωτιεμαι τι αντικτυπο εχει στα κιλα τους Πολλά, πολλά εμφράγματα..;ρ Αλλά μην φανταστείς, κατά κύριο λόγο τρώνε πιο πολύ πρασινάδα στα χωριά.
sugata Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλά, πολλά εμφράγματα..;ρ Αλλά μην φανταστείς, κατά κύριο λόγο τρώνε πιο πολύ πρασινάδα στα χωριά. Καταπληκτικά "άγρια" χόρτα ας πούμε. =) 1
Tenshi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καταπληκτικά "εξωτικά" χόρτα ας πούμε. =) φίξντ
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καταπληκτικά "άγρια" χόρτα ας πούμε. =) Άσε και ένα πιάτο ραδίκια τα σκότωνα τώρα..με μπόλικο λεμόνι.!
ennoeitai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καταπληκτικά "άγρια" χόρτα ας πούμε. =)
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 μην ξεχνάτε όμως πως άλλο να κάθετε κάποιος στον κώλο του 10 ώρες την μέρα και άλλο να του "φεύγει ο κώλος" με χειρωνακτικές δουλειές κλπ. γιαυτό οτι και να τρωνε δεν ειναι παχύσαρκοι κυρα-Ευα , γιατι εσύ σαν γυναίκα (το βασικό) αλλα και άτομο που δεν γυμνάζετε (και να γυμνάζεσαι δεν τους φτάνεις χουχου ) έχεις πχ 1000 θερμίδες συντήρησης και ενας απο αυτούς 3000 κάποιοι Κρητικοί μάλιστα για να πάνε απο ενα μέρος στο άλλο δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητα, περνάνε απο λαγκάδια και σκαρφαλώνουν βουνά με ταξίδια μιας ολόκληρης μέρας για να πάνε στην αγορά να ψωνίσουν . και γράφουν και μαντινάδες καλημερα
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 μετα απο μια βδομαδα μου απαντησε ο ΔΟΑΤΑΠ στο ερωτημα που ειχα κανει *********************** This message has been scanned by the InterScan for CSC SSM and found to be free of known security risks.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 μην ξεχνάτε όμως πως άλλο να κάθετε κάποιος στον κώλο του 10 ώρες την μέρα και άλλο να του "φεύγει ο κώλος" με χειρωνακτικές δουλειές κλπ. γιαυτό οτι και να τρωνε δεν ειναι παχύσαρκοι κυρα-Ευα , γιατι εσύ σαν γυναίκα (το βασικό) αλλα και άτομο που δεν γυμνάζετε (και να γυμνάζεσαι δεν τους φτάνεις χουχου ) έχεις πχ 1000 θερμίδες συντήρησης και ενας απο αυτούς 3000 κάποιοι Κρητικοί μάλιστα για να πάνε απο ενα μέρος στο άλλο δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητα, περνάνε απο λαγκάδια και σκαρφαλώνουν βουνά με ταξίδια μιας ολόκληρης μέρας για να πάνε στην αγορά να ψωνίσουν . και γράφουν και μαντινάδες καλημερα μας εκανες να γελασουμε. δεν εχω δει χωριατη χωρις αυτοκινητο η μηχανακι. ουτε στο περιπτερο για τσιγαρα δεν πανε με τα ποδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 κάποιοι Κρητικοί μάλιστα για να πάνε απο ενα μέρος στο άλλο δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητα, περνάνε απο λαγκάδια και σκαρφαλώνουν βουνά με ταξίδια μιας ολόκληρης μέρας για να πάνε στην αγορά να ψωνίσουν . ούτε Amish να ήταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις