evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ευα τα πουλια δηλαδη δεν τα αγαπας...πχ εναν παπαγαλλο? τους μισω τους παπαγαλους αλλα ας μην βγαινουμε εκτος θεματος. 1
brickman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αγαπαω τα τετραποδα ζωα οχι τα διποδα. Ζωόφιλη! Καταγγελία αμέσως!
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 τους μισω τους παπαγαλους αλλα ας μην βγαινουμε εκτος θεματος. Εδω δεν λεμε οτι μας αρεσει αρα ειμαστε παντα εκτος θεματος...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά η Εύα είναι χημικός μηχανικός Μαίρη, οπότε 1-0. in other news, βγαίνει το iphone 5 και κρατιέμαι να μην τα κάνω πάνω μου. Γι' αυτό αγόραζαν όλοι μπεϊμπιλίνα σήμερα στο σούπερ μάρκετ. Θα είμαι με το δάχτυλο στο touchpad να κάνω tap την ώρα που θα αρχίσει το λάηβ φίντ.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω απ'την αλλη λατρευω τα πουλια!!!! :-D Εσυ μ΄αρεσεις.... Την Ευα την συμπαθω για τον τροπο που σκεφτεται... 1
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά η Εύα είναι χημικός μηχανικός Μαίρη, οπότε 1-0. So WHAT?(no offence Ευα) Ειναι γλυκια,με ομορφο χαμογελο και πανεμορφα ματια??? 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 So WHAT?(no offence Ευα) Ειναι γλυκια,με ομορφο χαμογελο και πανεμορφα ματια??? Σαν να σε ειπε τωρα εχω και καμπριο παμε μια βολτα....χαχα ή σαν τους αλλους που νομιζουν οτι ενα ακριβο αμαξι ή μηχανη θα τους κανει απαιχτους γκομενους...
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 So WHAT?(no offence Ευα) Ειναι γλυκια,με ομορφο χαμογελο και πανεμορφα ματια??? http://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν να σε ειπε τωρα εχω και καμπριο παμε μια βολτα....χαχα ή σαν τους αλλους που νομιζουν οτι ενα ακριβο αμαξι ή μηχανη θα τους κανει απαιχτους γκομενους... Δεν εχω ουτε απαιχτο αυτοκινητο,ουτε κυνηγαω πλουσιο γαμπρο...ΣΟΡΥ ΜΑΝ.....
brickman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ουτε κυνηγαω πλουσιο γαμπρο Μεχρι στιγμης
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω ουτε απαιχτο αυτοκινητο,ουτε κυνηγαω πλουσιο γαμπρο...ΣΟΡΥ ΜΑΝ..... Μαιρη αυτο δεν πηγαινε σε σενα αλλα στον φιλο που σε ειπε 1-0... Για τον φιλο Physics_Rulez πηγαινε...
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μεχρι στιγμης για εξηγατο in private αυτο...
Praetorianos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 πως παμε απο παχυσαρκια στην κρητη; Παχύσαρκος στα 75? Μήπως σ' αρέσουν οι φισφιρίγκοι κατά βάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις