pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ποιος Σερραιος θα καταδεχτει να πατησει το ποδι του Σαλονικα?Τους θανατοποινιτες Σερραιους βλεπεις λογικα η αυτους που εξορισαμε για να κραταμε ψηλα τον μεσο ορο. εχω παει και Σερρες αρκετες φορες. θυμασαι τον Σερραιο που ειχε παει στο reality extreme make over? χαχαα http://www.youtube.com/watch?v=Mqs4J7NHVWk
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εχω παει και Σερρες αρκετες φορες. θυμασαι τον Σερραιο που ειχε παει στο reality extreme make over? χαχαα αποκλειεται να μπηκες Σερρες εσυ.Απο Λευκωνα κ μετα παιζουν μπλοκα για φεης κοντρολ.Εχουμε κ ενα ιματζ.
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμε απειρους στην σχολη. Έτσι πες τα . Μας τα πρήζουν και με τις Σερραίες να πούμε αποκλειεται να μπηκες Σερρες εσυ.Απο Λευκωνα κ μετα παιζουν μπλοκα για φεης κοντρολ.Εχουμε κ ενα ιματζ. Τι σας ταίζουν εκεί και βγαίνετε ψωνάρες;
status Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εχω παει και Σερρες αρκετες φορες. θυμασαι τον Σερραιο που ειχε παει στο reality extreme make over? χαχαα http://www.youtube.com/watch?v=Mqs4J7NHVWk Το παλικάρι δώρισε τα αφτιά του στην Ντίσνει για να βασιστούν στο Ντάμπο; ;Ρ
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου? παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τι σας ταίζουν εκεί και βγαίνετε ψωνάρες; Δεν ξερω,μια φορα στα 2 χρονια παω Σερρες
status Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου? παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη! Χα, σε κέρδισα, σε 3 μήνες έχασα 20.;ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες με τα σιδερα τα βαζουν ρε?
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη! http://www.youtube.com/watch?v=P4rhYbihrIo
g_alkis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου? παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη! Πόσα είσαι τώρα?
evabb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου? παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη! ελα κουραγιο, κρατα με να σε κρατω ν'ανεβουμε το βουνο.
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πηγε στο χωρτατιατη για να φαει μπουγατσα και μετα λεει οτι βρηκε καλυτερη μπουγατσα στην Αθηνα.Τεραστιο Δειγμα και τελεια διαλεγμενο.Αριστο συμπερασμα.Τελεια δικαιολογια "Πρεπει ολος ο νομος να εχει καλες μπουγατσες". Και δεν υπαρχει κανενας λογος να τις μετραν οι(Θεσ)Σαλονικεις με τους Αθηναιους.Κομπλεξ χωρις λογο. Αλλα απο χθες ρωταω ο Σαλονικιος...και ο χαζος...ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ μεσα σε ενα thread?Στο παλιο insomnia το ηξερα...Στο καινουργιο,δεν βλεπω φως. Πανω δεξια, ενα εισαι σε ενα θεμα, πατας αναζητηση και σου λεει 'αναζητηση σε αυτο το θεμα'. Μαζι σου για το κομπλεξ συγκρισης, αλλα ο αθλιος τα αρχιζει κ πιστευει κατι τετοια.
Impious Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη! για να εισαι fit στα γενεθλια σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις