Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος Σερραιος θα καταδεχτει να πατησει το ποδι του Σαλονικα?Τους θανατοποινιτες Σερραιους βλεπεις λογικα η αυτους που εξορισαμε για να κραταμε ψηλα τον μεσο ορο.

εχω παει και Σερρες αρκετες φορες. θυμασαι τον Σερραιο που ειχε παει στο reality extreme make over? χαχαα

http://www.youtube.com/watch?v=Mqs4J7NHVWk

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εχω παει και Σερρες αρκετες φορες. θυμασαι τον Σερραιο που ειχε παει στο reality extreme make over? χαχαα

αποκλειεται να μπηκες Σερρες εσυ.Απο Λευκωνα κ μετα παιζουν μπλοκα για φεης κοντρολ.Εχουμε κ ενα ιματζ.

Δημοσ.

εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμε απειρους στην σχολη.

Έτσι πες τα . Μας τα πρήζουν και με τις Σερραίες να πούμε :mrgreen:

αποκλειεται να μπηκες Σερρες εσυ.Απο Λευκωνα κ μετα παιζουν μπλοκα για φεης κοντρολ.Εχουμε κ ενα ιματζ.

Τι σας ταίζουν εκεί και βγαίνετε ψωνάρες; :devil:

Δημοσ.

σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου?

παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη!

Δημοσ.

σιγα τις Σερραιες. οι Θεσσαλονικιες ειναι καλυτερες.τι face control ρε? ειπες κατι για τα μουτρα μου?

παω γυμναστηριο τωρα. σε 1 μηνα σκοπευω να χασω 4 κιλα. και σε 3 μηνες θα εχω φτασει τον στοχο μου.πρεπει να γινω 60 κιλα! ευχηθειτε μου καλη τυχη!

Χα, σε κέρδισα, σε 3 μήνες έχασα 20.;ρ

Δημοσ.

Πόσα είσαι τώρα?

Δημοσ.

ελα κουραγιο, κρατα με να σε κρατω ν'ανεβουμε το βουνο.

Δημοσ.

Πηγε στο χωρτατιατη για να φαει μπουγατσα και μετα λεει οτι βρηκε καλυτερη μπουγατσα στην Αθηνα.Τεραστιο Δειγμα και τελεια διαλεγμενο.Αριστο συμπερασμα.Τελεια δικαιολογια "Πρεπει ολος ο νομος να εχει καλες μπουγατσες".

Και δεν υπαρχει κανενας λογος να τις μετραν οι(Θεσ)Σαλονικεις με τους Αθηναιους.Κομπλεξ χωρις λογο.

Αλλα απο χθες ρωταω ο Σαλονικιος...και ο χαζος...ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ μεσα σε ενα thread?Στο παλιο insomnia το ηξερα...Στο καινουργιο,δεν βλεπω φως.

Πανω δεξια, ενα εισαι σε ενα θεμα, πατας αναζητηση και σου λεει 'αναζητηση σε αυτο το θεμα'.

Μαζι σου για το κομπλεξ συγκρισης, αλλα ο αθλιος τα αρχιζει κ πιστευει κατι τετοια.

Δημοσ.

για να εισαι fit στα γενεθλια σου ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...