alexzzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 να σε το ξαναφέρω το λαπτόπι; Το παλιό, το grandmotherproof. Δεν είναι καθόλου babyproof, το άρπαξε η μπουμπού και τόριξε από το τραπέζι μόλις το είδε, ούτε μισή ώρα δεν είχε που μπήκαμε σπίτι. Μπίλιες έγινε, αλλά η οθόνη δουλεύει μια χαρά ρε μπαγάσα! Όσο υπάρχουν μωρά θα έχουμε δουλειά... χρυσός κανόνας!
leftermann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 γαμώτο, θέλω να γυρίσω στην παραλία μου, στην ησυχία μου, εκεί, να περνάω να σε καλημερίζω μέρα παρά μέρα. Τι θέλω εγώ εδώ στα τσιμέντα; Πώς περνάνε 10 μήνες πάλι; Πάω να καπνίσω.
NickTG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ασχολείτε , απλά είχε πληρώσει κάτι κασέτες pokemon για gameboy παλιά 20 χιλιάδες ποτέ δεν θα ξεχάσει το όνομα τους Σας έκλεψαν. 13-15 χιλιάδες είχαν.
status Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 γαμώτο, θέλω να γυρίσω στην παραλία μου, στην ησυχία μου, εκεί, να περνάω να σε καλημερίζω μέρα παρά μέρα. Τι θέλω εγώ εδώ στα τσιμέντα; Πώς περνάνε 10 μήνες πάλι; Πάω να καπνίσω. http://www.youtube.com/watch?v=QhWON2S14Fk
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σας έκλεψαν. 13-15 χιλιάδες είχαν. μπορει να έκανα και λάθος και να μην θυμάμαι πόσο είχαν , πάνε και 12 χρόνια.. η μάνα μου πάντως θυμάται γιατι όταν μου πήρε την κασέτα μετά απο λίγες μέρες μου χάλασε το gameboy και γκρίνιαζα , τηw έσπασα τα νεύρα και αναγκάστηκε να μου πάρει άλλο για να με ξεφορτωθεί πάντως 20χιλιάδες είχα πάρει το hybrid heaven για nintendo 64 . το θυμάμαι καλά γιατι είχα πάει multirama στην γιορτή μου, πολύ καλο παιχνιδάκι . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- είχα πάρει το φαΐ μου και όπως πήγαινα στο δωμάτιο μου να φάω βλέποντας μια σειρά φταρνίστηκα και μου μπήκε πάπρικα στα μάτια (ειχα ρίξει αρκετή απο πάνω) παραπάτησα μου έφυγε το πιάτο και χτύπησα το κεφάλι μου στην πόρτα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από nicoc89
andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 όλοι σήμερα θυμηθηκανε να πουλήσουνε τα εισητήρια των red hot chilli peppers στις αγγελίες? και βλέπω και κατι τιμές μμμμμμμουρλιαααααα
kuzko21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 o εγκεφαλος δεν ψηνεται να διαβασει.., παμε με πινακολαδα αυριο οπως παει. σπερεεεεεεεεες. όλοι σήμερα θυμηθηκανε να πουλήσουνε τα εισητήρια των red hot chilli peppers στις αγγελίες? και βλέπω και κατι τιμές μμμμμμμουρλιαααααα η επενδυση του Ελληνα.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 κερδισα προσκλήσεις για RHCP η otherside παει για χαρακίρι.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά ρε μπάρμπα! Αμα τελειωσουν τα τσιπουρα εδω θα πιουμε καμια μπυρα στην τσεχα;; Δεν εισαι ενταξει καρνταση....
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εισαι ενταξει καρνταση.... Κατσε ρε μεγαλε, εσενα για ενα τσιπουρακι σε ειπαμε και την εβγαλες εξω ψαχνοντας ψαχνο. Ο μπαρμπαΛεφτερ ειναι μεντορας.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε την ψαχνο....Πιο πολυ με αρεσει ολος ο χαβας που γινεται στο τραπεζι... αλλα δεν πειραζει...
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ψαχνό εγραψα στο ποστ μου ε. Κρεας πως το λετε. Φιλέτο.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ψαχνό εγραψα στο ποστ μου ε. Κρεας πως το λετε. Φιλέτο. Ναι..και συ ειπεες οτι εγω θα ερχομουνα μονο για γυναικες εκει...αλλα τρελαινομαι για τσιπουροκατασταση..ειδικα με αυτα που ειδα...
leftermann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 τσιπουροκατάσταση άκουσα. Μ. Για πες τι είδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις