Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγω νευριαζω οταν πινω χαλαρος τον καφε μου και μου ερχεται...θελω να τα σπασω ολα...λεω γιατι...πριν απο λιγο ημουν στο wc και κατουρουσα επρεπε να πιω μια τζουρα για να παρει μπρος το στομαχι μου...

Παντως εχετε δικιο ολα τα λεφτα ειναι να βγει αναδυνα και με την μια...Καθιστε, σκουπιστε, τελειωσατε...

φίλε μου δεν ξέρω αν είσαι και καπνιστής αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! καφές + τσιγάρο = σκατοθύελλα (κυριολεκτικά). θυμάμαι κάποτε με είχε πιάσει τρελό χέσιμο ενώ γυρνούσα σπίτι με τα πόδια, δεν είχα λεφτά για ταξί, δεν είχε λεωφορεία και κρατιόμουν με νύχια και με δόντια.. ευτυχώς κατάφερα να γυρίσω στο σπίτι έγκαιρα και καθάρισα όλο μου το έντερο στην τουαλέτα. μιλάμε για απίστετη σκατοθύελλα και μπόχα.. αφού έλεγα στον εαυτό μου έλεος, ούτε φασολάδα με λουκάνικα να είχες φάει , έβγαλες δέκα κιλά σκατά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Δημοσ.

εγω χωρίς περιοδικό δεν μπορώ , ακόμα και αν μου παίρνει λίγα λεπτά να εκκενώσω και πάλι θα κάτσω παραπάνω να διαβάσω

τώρα τελευταία παίρνω το psp στη χέστρα (αυτό που πήρα για το στρατό) και δοκιμάζω παιχνίδια να δω τι μου αρέσει

τον χειμώνα πάντως τα πρωινά που κάθεσαι στον καμπιδε ειναι οτι χειρότερο γιατι παγώνεις

θυμάμαι μια φορά που σκεφτόμουν αν θα κάτσω η δεν θα κάτσω για ώρα και έχασα το λεωφορείο :ph34r:

παλιότερα έπαιρνα το gameboy όταν έχεζα, τώρα παίρνω το galaxy note μου και μια χαρά. απλά το θέμα είναι ότι με αυτά ξεχνιέσαι στην τουαλέτα και δε σκουπίζεσαι και κάθεσαι εκεί με τις ώρες (μου έχει συμβεί πολλές φορές). το μόνο θετικό είναι ότι πολλές φορές εκεί που νομίζεις ότι έριξες το τελευταίο γραμμάριο σκατού, έρχονται κι άλλα μαζεμένα οπότε αν είχες σκουπιστεί έπρεπε να ξαναχέσεις από την αρχή

• Like 1
Δημοσ.

πουλέτε, υπάρχει ένα γαμάτο μαγαζάκι με ηλεκτρονικά, κομπούτερα και τέτοια ντε, εκεί σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο χωριουδάκι κοντά στην Καβάλα. Όλοι από εκεί να ψωνίζετε παίδες, και άμα χαλάσει το κομπούτερό σας, εκεί να το πάτε. Κυρίως στα λαπτόπια ο τυπάς είναι εξπέρ, φτιάχνει χαλασμένες οθόνες, φορμάρει-ξεφορμάρει, περνάει γουίντοουζ, προγράμματα, τα πάντα όλα, και δεν παίρνει και λεφτά! Τζάμπα δουλεύει ο άθρωπας! Μόνο που είναι λίγο ακατάδεχτος ο καριόλης, αλλά δεν πειράζει. Α, και το έχει κάνει και σαν εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ούτε αυτό πειράζει. Σύντομα φωτογραφικό ντοκουμέντο από το απίστευτο εμπόρευμά του.

Κατατάλλα, διακοπές τέλος. Σκατά. Ούτε 2 μήνες. Σαν μια μέρα πέρασαν. Άντε να χειμωνιάσει λίγο να πάρουμε τα βουνά.

Καλησπέρα σας. Άθλιε, όλα καλά;

• Like 1
Δημοσ.

πουλέτε, υπάρχει ένα γαμάτο μαγαζάκι με ηλεκτρονικά, κομπούτερα και τέτοια ντε, εκεί σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο χωριουδάκι κοντά στην Καβάλα. Όλοι από εκεί να ψωνίζετε παίδες, και άμα χαλάσει το κομπούτερό σας, εκεί να το πάτε. Κυρίως στα λαπτόπια ο τυπάς είναι εξπέρ, φτιάχνει χαλασμένες οθόνες, φορμάρει-ξεφορμάρει, περνάει γουίντοουζ, προγράμματα, τα πάντα όλα, και δεν παίρνει και λεφτά! Τζάμπα δουλεύει ο άθρωπας! Μόνο που είναι λίγο ακατάδεχτος ο καριόλης, αλλά δεν πειράζει. Α, και το έχει κάνει και σαν εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ούτε αυτό πειράζει. Σύντομα φωτογραφικό ντοκουμέντο από το απίστευτο εμπόρευμά του.

Κατατάλλα, διακοπές τέλος. Σκατά. Ούτε 2 μήνες. Σαν μια μέρα πέρασαν. Άντε να χειμωνιάσει λίγο να πάρουμε τα βουνά.

Καλησπέρα σας. Άθλιε, όλα καλά;

Μαλακίες λέει... πανάκριβο είναι το μαγαζί.

Δημοσ.

παλιότερα έπαιρνα το gameboy όταν έχεζα, τώρα παίρνω το galaxy note μου και μια χαρά. απλά το θέμα είναι ότι με αυτά ξεχνιέσαι στην τουαλέτα και δε σκουπίζεσαι και κάθεσαι εκεί με τις ώρες (μου έχει συμβεί πολλές φορές). το μόνο θετικό είναι ότι πολλές φορές εκεί που νομίζεις ότι έριξες το τελευταίο γραμμάριο σκατού, έρχονται κι άλλα μαζεμένα οπότε αν είχες σκουπιστεί έπρεπε να ξαναχέσεις από την αρχή

το ξέρω , συμφέρει (για το χαρτί)

μια μέρα με είχε πιάσει δυσκοιλιότητα και είχα πάρει ενα τραπεζάκι με μια full hd tv και το xbox 360 και έπαιζα για κανα 2-3 ώρες και οι δικοι μου νόμισαν πως πέθανα γιατι δεν ήξεραν οτι έπαιζα

το καλό ειναι πως πάνω στην ταραχή του παιχνιδιού έδινα ώθηση και ξεμπλόκαρα

η αλήθεια ειναι πως η τουαλέτα ειναι το ποιο πολύτιμο σημείο του σπιτιού

εγώ έχω χέστρα απο ενα υλικό σαν πορσελάνη , εσύ ?

• Like 1
Δημοσ.

το ξέρω , συμφέρει (για το χαρτί)

μια μέρα με είχε πιάσει δυσκοιλιότητα και είχα πάρει ενα τραπεζάκι με μια full hd tv και το xbox 360 και έπαιζα για κανα 2-3 ώρες και οι δικοι μου νόμισαν πως πέθανα γιατι δεν ήξεραν οτι έπαιζα

το καλό ειναι πως πάνω στην ταραχή του παιχνιδιού έδινα ώθηση και ξεμπλόκαρα

η αλήθεια ειναι πως η τουαλέτα ειναι το ποιο πολύτιμο σημείο του σπιτιού

εγώ έχω χέστρα απο ενα υλικό σαν πορσελάνη , εσύ ?

κι εγώ μία από τα ίδια. δε φτάνει το xbox μου μέσα, είναι κάπως η δομή του σπιτιού που αναγκαστικά μόνο με κινητό. τώρα πλέον σκέφτομαι να πάρω και κανα ipad όμως. πάντως έχεις δίκιο , πάνω στην ταραχή το έντερο ενεργοποιείται καλύτερα, γι'αυτό άλλωστε και λέμε χέστηκα από τον φόβο μου (και αυτό μία μορφή αγωνίας είναι). πάντως θεωρώ πολύ εκνευριστικό όταν πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να χέσω αλλά τελικά είναι μόνο κλανιές. τουλάχιστον όταν χέζω ξέρω ότι θα ψοφήσει οτιδήποτε σε κοντινή απόσταση. λες οκ δεν το αποφεύγω... αλλά δυστυχώς είναι το ίδιο και όταν κλάνω και επειδή μία φορά το ρίσκαρα θεωρώντας ότι είχα κλανιές και όχι χέσιμο , έφτασα στο σημείο να περιμένω σε ένα απομονωμένο μέρος μέχρι να νυχτώσει για να μη φαίνεται η καφετιά στάμπα στο άσπρο τζιν μου (είχα πάει σε ένα γάμο). οπότε δεν ξαναρισκάρω αν δεν ξέρω σίγουρα ότι έχω μόνο κλανιές

• Like 1
Δημοσ.

Μαλακίες λέει... πανάκριβο είναι το μαγαζί.

να σε το ξαναφέρω το λαπτόπι; Το παλιό, το grandmotherproof. Δεν είναι καθόλου babyproof, το άρπαξε η μπουμπού και τόριξε από το τραπέζι μόλις το είδε, ούτε μισή ώρα δεν είχε που μπήκαμε σπίτι. Μπίλιες έγινε, αλλά η οθόνη δουλεύει μια χαρά ρε μπαγάσα!

Καλά ρε μπάρμπα! Αμα τελειωσουν τα τσιπουρα εδω θα πιουμε καμια μπυρα στην τσεχα;;

δεν μπορώ. 'Επαθα τζετ λαγκ. Θα μου πάρει κάνα τριήμερο να συνέλθω στην γαμούπολη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...