Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν το πρωινο ξεφόρτωμα τιποτα!!

συμφωνώ απόλυτα, μόλις απελευθέρωσα έναν σκατένιο πάσαλο στην τουαλέτα και ένιωσα άλλος άνθρωπος!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σαν το πρωινο ξεφόρτωμα τιποτα!!

κι ομως. υπαρχει και η υπερτατη ηδονη του πρωινου και μεσημεριανου ξεφοτρωματος.

Δημοσ.

Για ξηγα το λιγο.

ξυπνας το πρωι

ξεφορτωνεις μεγαλοπρεπως

τρως πρωινο

ερχεται το μεσημερι

τρως μεσημεριανο

πινεις την καφεδια σου και σου ερχεται παλι ειδοποιηση για ξεφορτωμα

ξεφορτωνεις μεγαλοπρεπως και παλι.

Δημοσ.

Aυτα ειναι βλακειες, 2 ξεφορτωματα την ιδια μέρα δεν μπορει να ειναι απολαυστικά. ΤΟ θεμα ειναι να εχεις μαζεψει πραμα ολη μερα, να πιεις το βραδυ λιγακι. Την αλλη μερα το πρωι να χτυπησεις μια φραπεδια και να σε πιασει αυτος ο γλυκος πονος στο στομαχι. Να φυγεις σφαιρα στο θρονο και να βγει το μωρο, να ειναι ενα, να βγει ευκολα, να νιωσεις ομως την ευχαριστηση και την ανακούφιση, να σκάσει στο νερο, αυτο να σηκωθεί αλλά να μη σε φτάσει, να σκουπιστεις και να μη χρειαστεις ολο το κωλοχαρτο. Αυτο ειναι απολαυση.

• Like 3
Δημοσ.

Aυτα ειναι βλακειες, 2 ξεφορτωματα την ιδια μέρα δεν μπορει να ειναι απολαυστικά. ΤΟ θεμα ειναι να εχεις μαζεψει πραμα ολη μερα, να πιεις το βραδυ λιγακι. Την αλλη μερα το πρωι να χτυπησεις μια φραπεδια και να σε πιασει αυτος ο γλυκος πονος στο στομαχι. Να φυγεις σφαιρα στο θρονο και να βγει το μωρο, να ειναι ενα, να βγει ευκολα, να νιωσεις ομως την ευχαριστηση και την ανακούφιση, να σκάσει στο νερο, αυτο να σηκωθεί αλλά να μη σε φτάσει, να σκουπιστεις και να μη χρειαστεις ολο το κωλοχαρτο. Αυτο ειναι απολαυση.

http://www.youtube.com/watch?v=hG_AXF1TlV0

• Like 1
Δημοσ.

Όλο για χεσίματα λέτε ρε μπαγλαμάδες.

Κανα καλό γαμήσι παίζει;

Είτε νέοι εσείς ρε;

Έστω κ έτσι:

Κι εκεί που την έχω στα 4, κάνω μία στο έτσι και τη ξαπλώνω πάνω στo γραφείο,δίπλα στο καινούργιο i7....

Έλα ρε μάλαξ,πήρες ρε καινούργιο μηχάνημα;

Νίκοτς,προχώ η μάμυ,ε;

Δημοσ.

μωρε μπορει να ειναι. το ιδανικο ειναι να ειναι και δυο μωρα ανα «γεννα» αλλα συμφωνω για το χαρτι. και μετα σου μενει αυτη η ευχαριστη αισθηση στην κοιλια και η αισθηση ελαφροτητας.

Δημοσ.

Όλο για χεσίματα λέτε ρε μπαγλαμάδες.

Κανα καλό γαμήσι παίζει;

Είτε νέοι εσείς ρε;

Έστω κ έτσι:

Κι εκεί που την έχω στα 4, κάνω μία στο έτσι και τη ξαπλώνω πάνω στo γραφείο,δίπλα στο καινούργιο i7....

Έλα ρε μάλαξ,πήρες ρε καινούργιο μηχάνημα;

Νίκοτς,προχώ η μάμυ,ε;

δεν ασχολείτε , απλά είχε πληρώσει κάτι κασέτες pokemon για gameboy παλιά 20 χιλιάδες

ποτέ δεν θα ξεχάσει το όνομα τους :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

εγω νευριαζω οταν πινω χαλαρος τον καφε μου και μου ερχεται...θελω να τα σπασω ολα...λεω γιατι...πριν απο λιγο ημουν στο wc και κατουρουσα επρεπε να πιω μια τζουρα για να παρει μπρος το στομαχι μου...

Παντως εχετε δικιο ολα τα λεφτα ειναι να βγει αναδυνα και με την μια...Καθιστε, σκουπιστε, τελειωσατε...

• Like 1
Δημοσ.

εγω χωρίς περιοδικό δεν μπορώ , ακόμα και αν μου παίρνει λίγα λεπτά να εκκενώσω και πάλι θα κάτσω παραπάνω να διαβάσω

τώρα τελευταία παίρνω το psp στη χέστρα (αυτό που πήρα για το στρατό) και δοκιμάζω παιχνίδια να δω τι μου αρέσει

τον χειμώνα πάντως τα πρωινά που κάθεσαι στον καμπιδε ειναι οτι χειρότερο γιατι παγώνεις

θυμάμαι μια φορά που σκεφτόμουν αν θα κάτσω η δεν θα κάτσω για ώρα και έχασα το λεωφορείο :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...