Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εχουν κριση και 1500 ευρω βασικο. το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι οδηγουν αναποδα..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγάλο πρόβλημα αυτο, εγω οσο ημουν στο νησι καταλαβα ότι θα σκοτωθω προσπαθώντας να περάσω δρόμο και αρχισα να κοιτάω και απο τις 2 πλευρες. Επίσης εφαγα τρελο κωλλημα οταν προχωρησα σε σημειο που ειχε κυκλο, εκαψα φλατζα.. Αντε και γω ετοιμαζομαι για εξωτερικο, απο του χρόνου λογικα.
freedubus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον, την Πέμπτη φεύγω από Αθήνα και στις 11 του μηνός από Ελλάδα, θέλω να πιστεύω μόνιμα. ανοιξα τις ντουλαπες και εχω βγαλει εξω ολα τα ρουχα. το θεμα ειναι πως αντι να με εχει πιασει ενα "τι αλλο να παρω για κει που παω, ξαφνικα ρε οτι βλεπω το γουσταρω, το αγαπαω" που λεει και το τραγουδι με εχει πιασει ενα "δε θελω να κρατησω τιποτα που να θυμιζει τη ζωη εδω, θελω να κανω μια νεα αρχη" ενω περιμενα πως θα με επιανε το πρωτο και δε βοηθάει στο να φτιάξω τη βαλίτσα. αυτό, και επίσης όσο περνάνε οι μέρες με πιάνει μια ψιλοφρίκη, πολλά νεύρα χωρίς λόγο αλλά αυτό το περίμενα. http://www.youtube.com/watch?v=mEeeGNDTUnQ ώρα καλή στην πρύμνη σου 1
status Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εχουν κριση και 1500 ευρω βασικο. το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι οδηγουν αναποδα.. Ε, θα πας εσύ και σαν γνήσιος ελληνάρας θα τους δείξεις τον σωστό τρόπο οδηγήσεις. ;ρ λοιπον, την Πέμπτη φεύγω από Αθήνα και στις 11 του μηνός από Ελλάδα, θέλω να πιστεύω μόνιμα. ανοιξα τις ντουλαπες και εχω βγαλει εξω ολα τα ρουχα. το θεμα ειναι πως αντι να με εχει πιασει ενα "τι αλλο να παρω για κει που παω, ξαφνικα ρε οτι βλεπω το γουσταρω, το αγαπαω" που λεει και το τραγουδι με εχει πιασει ενα "δε θελω να κρατησω τιποτα που να θυμιζει τη ζωη εδω, θελω να κανω μια νεα αρχη" ενω περιμενα πως θα με επιανε το πρωτο και δε βοηθάει στο να φτιάξω τη βαλίτσα. αυτό, και επίσης όσο περνάνε οι μέρες με πιάνει μια ψιλοφρίκη, πολλά νεύρα χωρίς λόγο αλλά αυτό το περίμενα. http://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 και εκεί που έπαιζα digimon στο psp με βλέπει η μάνα μου και μου λεει τι ειναι αυτό ? pokemon ? :mellow: lmao , ολόκληρος μαντράχαλος να παίζω pokemon ....
andreapaog328 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 θαπαιζα ακόμα pokemon αν είχα. και ας ειμαι και 22.
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 και εγώ αλλα μόνο με γραφικά ps3/xbox 360 , τα υπόλοιπα είναι για παιδιά .
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 δινεις λεφτα για αναβαθμιση και βλεπεις οτι το lightroom 4.1 σερνεται σε σημειο που να φοβασε να αγγιξεις το noice reduction... Μπαινεις σε μια φαση να βρεις ολους τους drivers και updates για το pc και το os... δλδ κανεις τα παντα εκτος απο το να ψαξεις το αν το lightroom εχει προβλημα... https://www.google.gr/search?q=adobe+lightroom+4.1+cpu+spikes&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a time wasted...
Liverpool89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερες... Πινω φραπεδακι και χαλαρωνω...Μετα απο τον υπνο που εριξα...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Για Λάρισα, τον κόβω. Δυσκολα για Λαρισα, δεν ξέρω τη γλώσσα. Chrisxxx για που ετοιμαζεσαι? Καταρχήν για Αθηνα, αν πάνε ολα καλα με τη βιζα και το διαβατηριο. Μετα εχω φιλους που μπορω να παω να κανω καταληψη στα σπιτια τους χωρις να νιωθω τυψεις σε Σουηδια κ Ολλανδια.. Μεγαλο longshot η Αυστραλία αν και πρέπει να δω τι παιζει με την υπηκοότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις