insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 BTW, πρέπει να κάνω ρεφρες σε Site: αυτήν τη σελίδα , πιο συχνά από τελειωμένο αλογάκια που στοιχηματίζει σε καμήλες στο αμπουντάμπι.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μακρυα εισαι ρε μεγαλε! Τις αποστασεις τις μηδενιζω στο πι και φι.... χαχαχα.. Κανε την μιση εσυ και την μιση εγω...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ΡΕ μουνί chrisxxx, για το χέσιμο ήμουν πανέτοιμος, μπετόνια, 16άδα κωλόχαρτο. Αλλά η υγρασία με 35C είναι απάλευτη, όπως και η γειτόνισσα μου: Δυο μέρες ήταν οκ, αλλά μετά είχαμε σεξ και η θερμοκρασία δεν ξανάπεσε. Tι να σε κανω, ας πηγαινες σε καμια πρωην κομμουνιστική χώρα που ειναι οργανωμένη, ασε που ουτε θερμομετρο σώματος δεν θα επιανε 35αρια εκει περα. Και αφου ειχατε σεχ με τη γειτόνισσα τι γκρινιάζεις; Εκτος και αν σε βιασε.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εφυγα για το πανηγυρι.... Τα λεμε.. Αθλιε...Ψηστο αν θες να κανουμε καμια συναντηση για τσιπουρα προς τα κει....
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εφυγα για το πανηγυρι.... Τα λεμε.. Αθλιε...Ψηστο αν θες να κανουμε καμια συναντηση για τσιπουρα προς τα κει.... Για πανηγυρι φαγαμε ακυρο οποτε το μιλαμε για αλλου...
insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Tι να σε κανω, ας πηγαινες σε καμια πρωην κομμουνιστική χώρα που ειναι οργανωμένη, ασε που ουτε θερμομετρο σώματος δεν θα επιανε 35αρια εκει περα. Και αφου ειχατε σεχ με τη γειτόνισσα τι γκρινιάζεις; Εκτος και αν σε βιασε. είχε σεχ με τον γκόμενο της, γω ήμουν με κοπελιά που στο διαμέρισμα της είχε ρεύμα...ΧοΧοΧο. Ο παλιός;;;
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκουδισιο ειχε ρε; Τι μας μοστραρεις το ρευμα; Με φορτιστη γαμας;
insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ είναι αμερικάνικος νότος, όλοι έχουν αρκουδίσιον (όταν έχουν ρεύμα)... Σημείωση: Και οι κούνελοι κουραζόμαστε! :ρ
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σημείωση: Και οι κούνελοι κουραζόμαστε! :ρ Αααααχ, τι τραβαμε κι εμεις οι κουνελοι....
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 RT it' date=' ρε.. :ρ[/quote'] Παιρνεις αναρκωτικα ρε; Ιναδερνιουζ ηρθα χαλκ και απο το μεσημερι εχω παρκαρει καναπε με κλειστα στορια ναουμ, δεν εχω κουνηθει ντιπ , εχω την εντυπωση οτι ειναι απογευματακι ακομα. Καπως πρεπει να ξυπνησωωω
Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον, την Πέμπτη φεύγω από Αθήνα και στις 11 του μηνός από Ελλάδα, θέλω να πιστεύω μόνιμα. ανοιξα τις ντουλαπες και εχω βγαλει εξω ολα τα ρουχα. το θεμα ειναι πως αντι να με εχει πιασει ενα "τι αλλο να παρω για κει που παω, ξαφνικα ρε οτι βλεπω το γουσταρω, το αγαπαω" που λεει και το τραγουδι με εχει πιασει ενα "δε θελω να κρατησω τιποτα που να θυμιζει τη ζωη εδω, θελω να κανω μια νεα αρχη" ενω περιμενα πως θα με επιανε το πρωτο και δε βοηθάει στο να φτιάξω τη βαλίτσα. αυτό, και επίσης όσο περνάνε οι μέρες με πιάνει μια ψιλοφρίκη, πολλά νεύρα χωρίς λόγο αλλά αυτό το περίμενα.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον' date=' την Πέμπτη φεύγω από Αθήνα και στις 11 του μηνός από Ελλάδα, θέλω να πιστεύω μόνιμα.ανοιξα τις ντουλαπες και εχω βγαλει εξω ολα τα ρουχα. το θεμα ειναι πως αντι να με εχει πιασει ενα "τι αλλο να παρω για κει που παω, ξαφνικα ρε οτι βλεπω το γουσταρω, το αγαπαω" που λεει και το τραγουδι με εχει πιασει ενα "δε θελω να κρατησω τιποτα που να θυμιζει τη ζωη εδω, θελω να κανω μια νεα αρχη" ενω περιμενα πως θα με επιανε το πρωτο και δε βοηθάει στο να φτιάξω τη βαλίτσα. αυτό, και επίσης όσο περνάνε οι μέρες με πιάνει μια ψιλοφρίκη, πολλά νεύρα χωρίς λόγο αλλά αυτό το περίμενα. [/quote'] Σε ποια χώρα πας; Βρηκες δουλειά ή θα ψάξεις εκεί;
Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ιρλανδια, και θα ψαξω εκει. απο δω που στελνω βιογραφικα τσινανε γιατι ειμαι μακρια λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις