Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι πάω να πάρω κάτι πραματάκια από το σουπερ μάρκετ κι ένας τύπος περνάει από μια τζαμαρία και στάζει αίματα. The fun that we have.

εχω περασει και γω μεσα απο τζαμαρια αλλα δεν επαθα ουτε γρατζουνια. ΝΤΑΦΑΚ. Εκτος αν δεν ηταν τοσο αρκουδινος αυτος οποτε τον πετσοκοψε.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα.

Δημοσ.

Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα.

Για ράμματα ή για ευθανασία;

Δημοσ.

δυο φορές έκανα κάτι ανάλογο

μια έσπασα μια μπουνιά μια πόρτα σπίτι μου ξύλινη και πέρασε το χέρι μου απο μέσα πάνω σε καυγά με φίλο γιατι τελευταία στιγμή κρατήθηκα να μην την ρίξω σε αυτόν και μια άλλη φορά κατέβασα την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας με κλοτσιά και πέρασα ολόκληρος απο μέσα.

και τις δυο φορές δεν έπαθα τίποτα :mellow:

ξέρουμε γιατι έριξε γονατιά ? είπε η απλά βόγκαγε?

Δημοσ.

διάβασε και το θέμα μου , αν τα βάλουμε όλα τα γεγονότα μαζί και τα γυρίσουμε ταινία θα βγει καλό θρίλερ :ph34r:

γιατι και πως ζουνε αναμεσα μας.

2310-521010

μπα και πηγε να περασει απο τη συρομενη την αυτοματη την πορτα και την πηρε μαζι?

γιατι για να βεις απο το σουπερμαρκετ απο τζαμαρια γενικα στο χυμα, θελει ταλεντο.

Δημοσ.

Δεν είδε ότι είχε τζάμι ρε, νόμιζε ότι ήταν ανοιχτά. Ήρθε με φόρα βιαστικός, έτσι όπως περπατούσε έσκασε γόνατο και τα σπασε όλα.

Μπδγ, δια νόμου πρέπει να τις μαρκάρουν αυτές τις τζαμαρίες εμφανέστατα γιατί συμβαίνουν διάφορα τέτοια.

Δημοσ.

Ποτέ δεν σε έβρισα, έχω και ένα επίπεδο (----) δεν είμαι σαν εσένα, λιμενεργάτη ;ρ

http://www.youtube.com/watch?v=0KT3mLWLGKw

Εγώ είμαι και του λιμανιού

εγώ είμαι και του σαλονιού,

εγώ είμαι και του λιμανιού

εγώ είμαι και του σαλονιού.

Δημοσ.

Δεν είδε ότι είχε τζάμι ρε, νόμιζε ότι ήταν ανοιχτά. Ήρθε με φόρα βιαστικός, έτσι όπως περπατούσε έσκασε γόνατο και τα σπασε όλα.

Μπδγ, δια νόμου πρέπει να τις μαρκάρουν αυτές τις τζαμαρίες εμφανέστατα γιατί συμβαίνουν διάφορα τέτοια.

εγω θα ρώταγα ποιο καθαριστικό χρησιμοποιούν

• Like 3
Δημοσ.

άντε τώρα να σκεφτώ τι θέλω να γίνω στην ζωη μου

έχω δουλέψει σοβαρά και σταθερά απο 16 στα 17 και απο σπουδές έχω ενα μουφόχαρτο τεχνικού και ενα ιεκ

σκέφτομαι να γίνω πορτιέρης αλλα δεν μου αρέσει το υφάκι τους και δεν θέλω να γίνω τέτοιος

πρέπει να τα βάλω κάτω και να δω τι θα γίνω ε

καμια ιδέα?

σκέφτηκα αγρότης να καλλιεργώ στο βουνό

Δημοσ.

άντε τώρα να σκεφτώ τι θέλω να γίνω στην ζωη μου

έχω δουλέψει σοβαρά και σταθερά απο 16 στα 17 και απο σπουδές έχω ενα μουφόχαρτο τεχνικού και ενα ιεκ

σκέφτομαι να γίνω πορτιέρης αλλα δεν μου αρέσει το υφάκι τους και δεν θέλω να γίνω τέτοιος

πρέπει να τα βάλω κάτω και να δω τι θα γίνω ε

καμια ιδέα?

σκέφτηκα αγρότης να καλλιεργώ στο βουνό

Γιατί; Στην πεδιάδα σνομπάρεις;

Αν υπάρχει τεμάχιο ναι, αλλιώς ξέχνα το.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...