athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Kαι πάω να πάρω κάτι πραματάκια από το σουπερ μάρκετ κι ένας τύπος περνάει από μια τζαμαρία και στάζει αίματα. The fun that we have. εχω περασει και γω μεσα απο τζαμαρια αλλα δεν επαθα ουτε γρατζουνια. ΝΤΑΦΑΚ. Εκτος αν δεν ηταν τοσο αρκουδινος αυτος οποτε τον πετσοκοψε.
YiN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα.
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα. Για ράμματα ή για ευθανασία;
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα. δυο φορές έκανα κάτι ανάλογο μια έσπασα μια μπουνιά μια πόρτα σπίτι μου ξύλινη και πέρασε το χέρι μου απο μέσα πάνω σε καυγά με φίλο γιατι τελευταία στιγμή κρατήθηκα να μην την ρίξω σε αυτόν και μια άλλη φορά κατέβασα την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας με κλοτσιά και πέρασα ολόκληρος απο μέσα. και τις δυο φορές δεν έπαθα τίποτα ξέρουμε γιατι έριξε γονατιά ? είπε η απλά βόγκαγε?
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 διάβασε και το θέμα μου , αν τα βάλουμε όλα τα γεγονότα μαζί και τα γυρίσουμε ταινία θα βγει καλό θρίλερ γιατι και πως ζουνε αναμεσα μας. 2310-521010 Μύτη βρήκε απ'ότι κατάλαβα. Μάλλον την έσπασε με γονατιά και του έπεσαν τα γυαλιά στη μούρη. Πήγε για ράμματα. μπα και πηγε να περασει απο τη συρομενη την αυτοματη την πορτα και την πηρε μαζι? γιατι για να βεις απο το σουπερμαρκετ απο τζαμαρια γενικα στο χυμα, θελει ταλεντο.
YiN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είδε ότι είχε τζάμι ρε, νόμιζε ότι ήταν ανοιχτά. Ήρθε με φόρα βιαστικός, έτσι όπως περπατούσε έσκασε γόνατο και τα σπασε όλα. Μπδγ, δια νόμου πρέπει να τις μαρκάρουν αυτές τις τζαμαρίες εμφανέστατα γιατί συμβαίνουν διάφορα τέτοια.
freedubus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Kαι πάω να πάρω κάτι πραματάκια από το σουπερ μάρκετ κι ένας τύπος περνάει από μια τζαμαρία και στάζει αίματα. The fun that we have. http://www.youtube.com/watch?v=9J3t0hBLPuY 5
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ^ ενα ενα τα μαζευαμε τα γυαλια απο την Αλεξανδρας με το αιμα του ταξιαρχου.
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ποτέ δεν σε έβρισα, έχω και ένα επίπεδο (----) δεν είμαι σαν εσένα, λιμενεργάτη ;ρ http://www.youtube.com/watch?v=0KT3mLWLGKw Εγώ είμαι και του λιμανιούεγώ είμαι και του σαλονιού, εγώ είμαι και του λιμανιού εγώ είμαι και του σαλονιού.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είδε ότι είχε τζάμι ρε, νόμιζε ότι ήταν ανοιχτά. Ήρθε με φόρα βιαστικός, έτσι όπως περπατούσε έσκασε γόνατο και τα σπασε όλα. Μπδγ, δια νόμου πρέπει να τις μαρκάρουν αυτές τις τζαμαρίες εμφανέστατα γιατί συμβαίνουν διάφορα τέτοια. εγω θα ρώταγα ποιο καθαριστικό χρησιμοποιούν 3
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλησπερα... Τοσο ευκολα σπανε.... Πρεπει να ειχε πολλα στο μυαλο του για να επεσε ετσι χυμα πανω της...
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 άντε τώρα να σκεφτώ τι θέλω να γίνω στην ζωη μου έχω δουλέψει σοβαρά και σταθερά απο 16 στα 17 και απο σπουδές έχω ενα μουφόχαρτο τεχνικού και ενα ιεκ σκέφτομαι να γίνω πορτιέρης αλλα δεν μου αρέσει το υφάκι τους και δεν θέλω να γίνω τέτοιος πρέπει να τα βάλω κάτω και να δω τι θα γίνω ε καμια ιδέα? σκέφτηκα αγρότης να καλλιεργώ στο βουνό
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 άντε τώρα να σκεφτώ τι θέλω να γίνω στην ζωη μου έχω δουλέψει σοβαρά και σταθερά απο 16 στα 17 και απο σπουδές έχω ενα μουφόχαρτο τεχνικού και ενα ιεκ σκέφτομαι να γίνω πορτιέρης αλλα δεν μου αρέσει το υφάκι τους και δεν θέλω να γίνω τέτοιος πρέπει να τα βάλω κάτω και να δω τι θα γίνω ε καμια ιδέα? σκέφτηκα αγρότης να καλλιεργώ στο βουνό Γιατί; Στην πεδιάδα σνομπάρεις; Αν υπάρχει τεμάχιο ναι, αλλιώς ξέχνα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις