Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που κανει τις Σερραίες πιο όμορφες (και πιο πο..ανες θα συμπλήρωνα :P)

κ τους Σερραιους πιο παιδαραδες βεβαιως βεβαιως. Κ δεν ειναι το νερο να πουμε, ειναι το γονιδιο μας το οποιο ποτε δεν θα φτασετε οι λοιποι Ελλαδιτες.Υποκλιση τωρα στα Σερρας να πουμε

Τα πιο ομορφα τεκνα πανελλαδικα,διαβαλκανικα,πανευρωπαικα,διεθνως,διαγαλαξιακως:

1.Σερρες

2.Το Χαος

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγω τα πιο ωραια τεκνα τα εχω εντοπισει στην Ευβοια. δεν ξερω πως γινεται αυτο. γενικα η Νοτια Ελλαδα εχει πιο ωραιους αντρες και η Βορεια πιο ωραιες γυναικες.

Δημοσ.

εγω τα πιο ωραια τεκνα τα εχω εντοπισει στην Ευβοια. δεν ξερω πως γινεται αυτο. γενικα η Νοτια Ελλαδα εχει πιο ωραιους αντρες και η Βορεια πιο ωραιες γυναικες.

Ναι αλλα εσυ εισαι μπασταρδεμενη με Κυπρο μεσα ,το αισθητηριο σου για τους αντρες λογικα περιοριζεται στο κοντο,μελαμψο,γυφτε των Κυπραιων.

Δημοσ.

Παπαρια.

iphone.png

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ εισαι μπασταρδεμενη με Κυπρο μεσα ,το αισθητηριο σου για τους αντρες λογικα περιοριζεται στο κοντο,μελαμψο,γυφτε των Κυπραιων.

τι λες μωρε? που ειναι κοντοι?η αδυναμια μου ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματες φυσικα. οχι οτι θα με χαλουσε κι ενα τετοιο μελανουρι

post-162297-0-67537100-1314101967_thumb.jpg

Δημοσ.

τι λες μωρε? που ειναι κοντοι?η αδυναμια μου ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματες φυσικα. οχι οτι θα με χαλουσε κι ενα τετοιο μελανουρι

μεσοι οροι.Αυτον στην φωτο τον εχω παντως ακομα κ αγουροξυπνημενος. Το Σερραικο γονιδιο δεν το πιανουν ουτε κατγουοκ ουτε τπτ.

Δημοσ.

μεσοι οροι.Αυτον στην φωτο τον εχω παντως ακομα κ αγουροξυπνημενος. Το Σερραικο γονιδιο δεν το πιανουν ουτε κατγουοκ ουτε τπτ.

εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμε απειρους στην σχολη.

Δημοσ.

εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμα απειρους στην σχολη.

ποιος Σερραιος θα καταδεχτει να πατησει το ποδι του Σαλονικα?Τους θανατοποινιτες Σερραιους βλεπεις λογικα η αυτους που εξορισαμε για να κραταμε ψηλα τον μεσο ορο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...