Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 που κανει τις Σερραίες πιο όμορφες (και πιο πο..ανες θα συμπλήρωνα ) κ τους Σερραιους πιο παιδαραδες βεβαιως βεβαιως. Κ δεν ειναι το νερο να πουμε, ειναι το γονιδιο μας το οποιο ποτε δεν θα φτασετε οι λοιποι Ελλαδιτες.Υποκλιση τωρα στα Σερρας να πουμε Τα πιο ομορφα τεκνα πανελλαδικα,διαβαλκανικα,πανευρωπαικα,διεθνως,διαγαλαξιακως: 1.Σερρες 2.Το Χαος
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγω τα πιο ωραια τεκνα τα εχω εντοπισει στην Ευβοια. δεν ξερω πως γινεται αυτο. γενικα η Νοτια Ελλαδα εχει πιο ωραιους αντρες και η Βορεια πιο ωραιες γυναικες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγω τα πιο ωραια τεκνα τα εχω εντοπισει στην Ευβοια. δεν ξερω πως γινεται αυτο. γενικα η Νοτια Ελλαδα εχει πιο ωραιους αντρες και η Βορεια πιο ωραιες γυναικες. Ναι αλλα εσυ εισαι μπασταρδεμενη με Κυπρο μεσα ,το αισθητηριο σου για τους αντρες λογικα περιοριζεται στο κοντο,μελαμψο,γυφτε των Κυπραιων.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παπαρια. εγω τα πιο ωραια τεκνα τα εχω εντοπισει στην Ευβοια. δεν ξερω πως γινεται αυτο. γενικα η Νοτια Ελλαδα εχει πιο ωραιους αντρες και η Βορεια πιο ωραιες γυναικες.
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα εσυ εισαι μπασταρδεμενη με Κυπρο μεσα ,το αισθητηριο σου για τους αντρες λογικα περιοριζεται στο κοντο,μελαμψο,γυφτε των Κυπραιων. τι λες μωρε? που ειναι κοντοι?η αδυναμια μου ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματες φυσικα. οχι οτι θα με χαλουσε κι ενα τετοιο μελανουρι
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 για κοντους δε ξερω , αλλα παντως σιγουρα μιλανε περιεργα!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 τι λες μωρε? που ειναι κοντοι?η αδυναμια μου ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματες φυσικα. οχι οτι θα με χαλουσε κι ενα τετοιο μελανουρι μεσοι οροι.Αυτον στην φωτο τον εχω παντως ακομα κ αγουροξυπνημενος. Το Σερραικο γονιδιο δεν το πιανουν ουτε κατγουοκ ουτε τπτ.
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 και οι κρητικοι μιλανε περιεργα Παπαρια. απεδειξε μας το αντιθετο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 για κοντους δε ξερω , αλλα παντως σιγουρα μιλανε περιεργα! Λαλω σου κουμπαρε εν εσσει (κανα 7 σιγμα εντωμεταξυ) λαθος η ομιλια τους
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μεσοι οροι.Αυτον στην φωτο τον εχω παντως ακομα κ αγουροξυπνημενος. Το Σερραικο γονιδιο δεν το πιανουν ουτε κατγουοκ ουτε τπτ. εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμε απειρους στην σχολη.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγω δεν γνωριζω Σερραιο που να ειναι ωραιος παντως.κι ειχαμα απειρους στην σχολη. ποιος Σερραιος θα καταδεχτει να πατησει το ποδι του Σαλονικα?Τους θανατοποινιτες Σερραιους βλεπεις λογικα η αυτους που εξορισαμε για να κραταμε ψηλα τον μεσο ορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις