Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός δεν είναι ανίκανος ούτε να αυτοκτονήσει; ;ρ

Μα ο athlios είπε πως έβαζε κεραία και μπουρδουκλώθηκε σ' ένα κεραμίδι... εμένα αυτό μου κάνει για εργατικό ατύχημα

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός δεν είναι ανίκανος ούτε να αυτοκτονήσει; ;ρ

Δε καταλαβες. Δεν ηθελε να αυτοκτονησει, και να ηθελε δηλαδη @@. Μια κεραια πηγε να βαλει,εσπασε κατι απτη σκεπη και εφυγε κατω πανω στο μηχανακι. Κριμα δε λεω αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε DIYαδες...

Με θυμησε το ανεκδοτο με τον τεντά...

Δημοσ.

Δε καταλαβες. Δεν ηθελε να αυτοκτονησει, και να ηθελε δηλαδη @@. Μια κεραια πηγε να βαλει,εσπασε κατι απτη σκεπη και εφυγε κατω πανω στο μηχανακι. Κριμα δε λεω αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε DIYαδες...

Γράφτο στο αντίστοιχο thread, να περάσουμε να το δούμε

Δημοσ.

Μα ο athlios είπε πως έβαζε κεραία και μπουρδουκλώθηκε σ' ένα κεραμίδι... εμένα αυτό μου κάνει για εργατικό ατύχημα

Αυτό το είπανε στην ασφαλιστική.;ρ

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν τις κεραίες άκρη άκρη στα κτήρια...

Λογικά για να έχουν καλύτερο σήμα, λόγω αναλογικής και μεγάλων απωλειών του ομοαξονικού καλωδίου ή απλά επειδή έτσι τους καύλωσε.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν τις κεραίες άκρη άκρη στα κτήρια...

Γιατί κάπου πρέπει να στηριχτεί η σωλήνα-κολόνα (συνήθως σε κάγκελα ή τοίχο). Στη μέση μιας σκεπής ή ταράτσας, θα έπρεπε να τη δένουν περιμετρικά προκειμένου να μην τη ρίξουν οι αέρηδες...

Υ.Γ. Το πρόβλημα βασικά, εστιάζεται στο γεγονός πως κανείς (σχεδόν) δεν τηρεί κάποια στοιχειώδη έστω μέτρα ασφαλείας...

Εγώ ας πούμε, για τα δύσκολα σημεία (δουλεύω ελαιοχρωματιστής και πολλές φορές δεν καλύπτει ο πελάτης σκάλωμα) χρησιμοποιώ ελβετικό κάθισμα.

• Like 1
Δημοσ.

"ελα να φας απο δω"

γερη ατακα.

κερνάει !

χαχαχααα

ναιεεεεε τους πίνω το αίμα......

μπουαχαχαχαχαχαχαχα

και το γλεντάω

και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε;

τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες"

και συφιλιάζονται!!!

αν δεν άνοιγες τόσα θέματα σχετικά με τις ανασφάλειες σου ίσως να ακουγόταν ποιο πιστευτό :mellow:

• Like 4
Δημοσ.

χαχαχααα

ναιεεεεε τους πίνω το αίμα......

μπουαχαχαχαχαχαχαχα

και το γλεντάω

και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε;

τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες"

και συφιλιάζονται!!!

Ερώτηξης με το θάρρος δηλαδή και άνευ παρεξήγησης:Τους το δίνεις κι όλας;:o

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ίσχυε αυτό, θα τα έκανε πάνω στο γραφείο της γραμματέως που τον φτύνει, όχι σε wc 30 χιλιάρικων :Ρ

Δίνει συνέντευξη τύπου αύριο, ενδιαφέρον θα έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...