Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

χαχαχααα

ναιεεεεε τους πίνω το αίμα......

μπουαχαχαχαχαχαχαχα

και το γλεντάω

και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε;

τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες"

και συφιλιάζονται!!!

Και ξεκίνησε ο καυγάς :P

Δημοσ.
(μέχρι που κάποιος θα ξύσει τη πληγή-άθελά του και θα μας επαναφέρει μνήμες :P )

Μπα, εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικά. Αμα τελειωσει καποια μου σχεση πολυ απλα την ξεχναω και συνεχιζω. Και να μου την θυμίσουν στα ... μου. Να παει να γαμηθεί η πρωην, δεν με νοιάζει. Απλα οταν μετα αυτες μας ξαναθελουν πισω και μας πρήζουν τα @@ γουσταρω να ριχνω χυλόπιτες,,, Αν με ηθελες κυρα μου να μην με παραταγες!
Δημοσ.

Μπα, εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικά. Αμα τελειωσει καποια μου σχεση πολυ απλα την ξεχναω και συνεχιζω. Και να μου την θυμίσουν στα ... μου. Να παει να γαμηθεί η πρωην, δεν με νοιάζει. Απλα οταν μετα αυτες μας ξαναθελουν πισω και μας πρήζουν τα @@ γουσταρω να ριχνω χυλόπιτες,,, Αν με ηθελες κυρα μου να μην με παραταγες!

Είσαι "και 'μεις ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε κι έτσι ντράγκα-ντρούγκα ντράγκα-ντρούγκα... " :lol: :lol:

Δημοσ.

ιν αδερ νιουζ ο πηδηχτουλης απτο πρωι εφυγε για εντατικη τελικα γιατι λεει εσκασε με την πλατη κατω.

Νόμιζε ότι ήταν γάτα και ότι θα έσκαγε με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο;

Δημοσ.

χαχαχααα

ναιεεεεε τους πίνω το αίμα......

μπουαχαχαχαχαχαχαχα

και το γλεντάω

και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε;

τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες"

και συφιλιάζονται!!!

gillbert_vanity.jpg

Δημοσ.

Είσαι "και 'μεις ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε κι έτσι ντράγκα-ντρούγκα ντράγκα-ντρούγκα... " :lol: :lol:

Οχι, ειμαι "κι εμεις ερωτευτηκαμε και καναμε ντραγκα-ντρουγκα, ντραγκα-ντρουγκα, αλλα δεν κλαιγαμε μετα στα τον φριντουμπα!"

Δημοσ.

ιν αδερ νιουζ ο πηδηχτουλης απτο πρωι εφυγε για εντατικη τελικα γιατι λεει εσκασε με την πλατη κατω.

Νόμιζε ότι ήταν γάτα και ότι θα έσκαγε με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο;

Χωρίς παρεξήγηση και με καλή διάθεση, αλλά είστε τραγικοί ρε παιδιά(!!!!)...

Οχι, ειμαι "κι εμεις ερωτευτηκαμε και καναμε ντραγκα-ντρουγκα, ντραγκα-ντρουγκα, αλλα δεν κλαιγαμε μετα στα τον φριντουμπα!"

Ε να φύγετε, να πάτ' αλλού! :lol:

Φίλε μου, το καλύτερο είναι να εκφραζόμαστε όπως έχουμε ανάγκη να το κάνουμε. Δεν θεωρώ καλό να καταπιέζουμε συναισθήματά μας...

Δημοσ.

Αμ θα κλάψεις. Με μαύρο δάκρυ.

Ποτε. Εχω ερωτευτεί κι εγω και εχω αγαπησει γυναικα. Ειχα αρραβωνιαστεί κιολας αλλα ποτε δεν εκλαψα για γκομενα.

Φίλε μου, το καλύτερο είναι να εκφραζόμαστε όπως έχουμε ανάγκη να το κάνουμε. Δεν θεωρώ καλό να καταπιέζουμε συναισθήματά μας...

Δεν τα καταπιεζω, απλα αυτοματως σβηνουν οσα συναισθηματα ειχα για μια γυναικα μετα τον χωρισμο
Δημοσ.

Ποτε. Εχω ερωτευτεί κι εγω και εχω αγαπησει γυναικα. Ειχα αρραβωνιαστεί κιολας αλλα ποτε δεν εκλαψα για γκομενα.

Δεν τα καταπιεζω, απλα αυτοματως σβηνουν οσα συναισθηματα ειχα για μια γυναικα μετα τον χωρισμο

Τότε η προσαρμοστικότητά σου είναι παροιμιώδης θα 'λεγα...

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός είναι ανίκανος να αυτοκτονήσει; ;ρ

Διορθώθηκε για να κόψω το γέλιο του μπρικμαν.;ρ

Δημοσ.

Θα πέσει το δάκρυ κορόμηλο λέμε...

Ασε μεγαλε! Ειμαι αρκετα μεγαλος για να αρχισω να κλαιω τωρα!

Τότε η προσαρμοστικότητά σου είναι παροιμιώδης θα 'λεγα...

Λες, ε;

Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός δεν είναι ανίκανος ούτε να αυτοκτονήσει; ;ρ

Κλαιω απ'τα γελια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...