sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 χαχαχααα ναιεεεεε τους πίνω το αίμα...... μπουαχαχαχαχαχαχαχα και το γλεντάω και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε; τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες" και συφιλιάζονται!!! Και ξεκίνησε ο καυγάς
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (μέχρι που κάποιος θα ξύσει τη πληγή-άθελά του και θα μας επαναφέρει μνήμες ) Μπα, εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικά. Αμα τελειωσει καποια μου σχεση πολυ απλα την ξεχναω και συνεχιζω. Και να μου την θυμίσουν στα ... μου. Να παει να γαμηθεί η πρωην, δεν με νοιάζει. Απλα οταν μετα αυτες μας ξαναθελουν πισω και μας πρήζουν τα @@ γουσταρω να ριχνω χυλόπιτες,,, Αν με ηθελες κυρα μου να μην με παραταγες!
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μπα, εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικά. Αμα τελειωσει καποια μου σχεση πολυ απλα την ξεχναω και συνεχιζω. Και να μου την θυμίσουν στα ... μου. Να παει να γαμηθεί η πρωην, δεν με νοιάζει. Απλα οταν μετα αυτες μας ξαναθελουν πισω και μας πρήζουν τα @@ γουσταρω να ριχνω χυλόπιτες,,, Αν με ηθελες κυρα μου να μην με παραταγες! Είσαι "και 'μεις ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε κι έτσι ντράγκα-ντρούγκα ντράγκα-ντρούγκα... " :lol:
status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ιν αδερ νιουζ ο πηδηχτουλης απτο πρωι εφυγε για εντατικη τελικα γιατι λεει εσκασε με την πλατη κατω. Νόμιζε ότι ήταν γάτα και ότι θα έσκαγε με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο;
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 χαχαχααα ναιεεεεε τους πίνω το αίμα...... μπουαχαχαχαχαχαχαχα και το γλεντάω και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε; τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες" και συφιλιάζονται!!!
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Είσαι "και 'μεις ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε κι έτσι ντράγκα-ντρούγκα ντράγκα-ντρούγκα... " :lol: Οχι, ειμαι "κι εμεις ερωτευτηκαμε και καναμε ντραγκα-ντρουγκα, ντραγκα-ντρουγκα, αλλα δεν κλαιγαμε μετα στα τον φριντουμπα!"
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ιν αδερ νιουζ ο πηδηχτουλης απτο πρωι εφυγε για εντατικη τελικα γιατι λεει εσκασε με την πλατη κατω. Νόμιζε ότι ήταν γάτα και ότι θα έσκαγε με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο; Χωρίς παρεξήγηση και με καλή διάθεση, αλλά είστε τραγικοί ρε παιδιά(!!!!)... Οχι, ειμαι "κι εμεις ερωτευτηκαμε και καναμε ντραγκα-ντρουγκα, ντραγκα-ντρουγκα, αλλα δεν κλαιγαμε μετα στα τον φριντουμπα!" Ε να φύγετε, να πάτ' αλλού! Φίλε μου, το καλύτερο είναι να εκφραζόμαστε όπως έχουμε ανάγκη να το κάνουμε. Δεν θεωρώ καλό να καταπιέζουμε συναισθήματά μας...
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αμ θα κλάψεις. Με μαύρο δάκρυ. Ποτε. Εχω ερωτευτεί κι εγω και εχω αγαπησει γυναικα. Ειχα αρραβωνιαστεί κιολας αλλα ποτε δεν εκλαψα για γκομενα. Φίλε μου, το καλύτερο είναι να εκφραζόμαστε όπως έχουμε ανάγκη να το κάνουμε. Δεν θεωρώ καλό να καταπιέζουμε συναισθήματά μας... Δεν τα καταπιεζω, απλα αυτοματως σβηνουν οσα συναισθηματα ειχα για μια γυναικα μετα τον χωρισμο
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ποτε. Εχω ερωτευτεί κι εγω και εχω αγαπησει γυναικα. Ειχα αρραβωνιαστεί κιολας αλλα ποτε δεν εκλαψα για γκομενα. Δεν τα καταπιεζω, απλα αυτοματως σβηνουν οσα συναισθηματα ειχα για μια γυναικα μετα τον χωρισμο Τότε η προσαρμοστικότητά σου είναι παροιμιώδης θα 'λεγα...
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=YUmlggQli6w
status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός είναι ανίκανος να αυτοκτονήσει; ;ρ Διορθώθηκε για να κόψω το γέλιο του μπρικμαν.;ρ
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα πέσει το δάκρυ κορόμηλο λέμε... Ασε μεγαλε! Ειμαι αρκετα μεγαλος για να αρχισω να κλαιω τωρα! Τότε η προσαρμοστικότητά σου είναι παροιμιώδης θα 'λεγα... Λες, ε; Έλα ρε φίλε, αυτός έπεσε, εγώ έκανα ένα απλό σχόλιο, εγώ είμαι ο τραγικός που αυτός δεν είναι ανίκανος ούτε να αυτοκτονήσει; ;ρ Κλαιω απ'τα γελια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις