sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια χαρά αυτοκαταστροφικά φέρθηκα και την έδιωξα. Αν συνέχιζα το ίδιο βιολί θα ήμουν λίγο ψιλομαλάκας θαρρώ. Για τον άλλον το είπα ρε. Πάω πάσο Μπραβο σας, αφηστε εμας τους εργένηδες και πολυπόθητους αντρες να περνάμε καλα οσο εσεις κλαίτε για μια γυναίκα ενω υπαρχουν κατι δισ. Δεν είπα ότι θα πεθάνω κιόλας, αλλά ρε φίλε κατά τη διάρκεια της μεγάλης πίκρας τρελαίνουν τέτοια μηνύματα ζωής και ας ξέρω πως είναι αλήθεια (σε κάτι τέτοιες στιγμές κολλάει και το "η αλήθεια είναι σκληρή" )
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια χαρά αυτοκαταστροφικά φέρθηκα και την έδιωξα. ας πρόσεχες
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ρε 'σεις, επειδή το βλέπω να πηγαίνει καλά, να βάλω κανα ουίσκυ να δώσετε πόνο και να μοιραστείτε σεκλέτια; =ρ 1
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ας πρόσεχες Φάε σκατά μωρή εκ πεποιθήσεως ζωντοχήρα.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν είπα ότι θα πεθάνω κιόλας, αλλά ρε φίλε κατά τη διάρκεια της μεγάλης πίκρας τρελαίνουν τέτοια μηνύματα ζωής και ας ξέρω πως είναι αλήθεια (σε κάτι τέτοιες στιγμές κολλάει και το "η αλήθεια είναι σκληρή" ) Ναι ρε φιλε, δεν λεω, αλλα οταν βλεπω εναν ολοκληρο μαντραχαλο να κλαίγεται εδω και κανα μηνα για μια γκομενα, μου αναβουν τα λαμπακια! Εαν ηταν "γαφτο" να ειναι μαζι τοτε δεν θα ειχαν χωρισει!
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι ρε φιλε, δεν λεω, αλλα οταν βλεπω εναν ολοκληρο μαντραχαλο να κλαίγεται εδω και κανα μηνα για μια γκομενα, μου αναβουν τα λαμπακια! Εαν ηταν "γαφτο" να ειναι μαζι τοτε δεν θα ειχαν χωρισει! Διαβάζεις και Κοέλιο;
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ρε 'σεις, επειδή το βλέπω να πηγαίνει καλά, να βάλω κανα ουίσκυ να δώσετε πόνο και να μοιραστείτε σεκλέτια; =ρ Με τα ποπκορν στο χερι ειμαι, να σου στειλω λιγα; Βασικα εαν εισαι στον Γερακα ελα να φας απο εδω, εχουμε και μακαροναδες..... Διαβάζεις και Κοέλιο; Αν μιλαμε για τον γνωστο τον Παολο δεν ειμαι φανατικος, αλλα κατι ξερω....
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Φάε σκατά μωρή εκ πεποιθήσεως ζωντοχήρα. Σιγα ρε, εκανες ενα λαθος! Πως κανεις ετσι! "ελα να φας απο δω" γερη ατακα. Ερε μπινελίκια που εχουν να πεσουν.....!
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ιν αδερ νιουζ ο πηδηχτουλης απτο πρωι εφυγε για εντατικη τελικα γιατι λεει εσκασε με την πλατη κατω.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τελειώσαν για τριτη φορά σημερα οι θετικές ψηφοι μου.Cazzo!
gang Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τι; έχει και όριο στις θετικές ψήφους; Πραξικόπημα
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Φάε σκατά μωρή εκ πεποιθήσεως ζωντοχήρα. χαχαχααα ναιεεεεε τους πίνω το αίμα...... μπουαχαχαχαχαχαχαχα και το γλεντάω και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι ε; τους πετάω στο τέλος ένα "ας πρόσεχες" και συφιλιάζονται!!!
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τι; έχει και όριο στις θετικές ψήφους; Πραξικόπημα Ναι ρε γαμωτο!
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ρε 'σεις, επειδή το βλέπω να πηγαίνει καλά, να βάλω κανα ουίσκυ να δώσετε πόνο και να μοιραστείτε σεκλέτια; =ρ Άντε, πότε θα ανοίξει και το ράδιο ο exypnakias για να τα λέμε και μετά μουσικής Ναι ρε φιλε, δεν λεω, αλλα οταν βλεπω εναν ολοκληρο μαντραχαλο να κλαίγεται εδω και κανα μηνα για μια γκομενα, μου αναβουν τα λαμπακια! Εαν ηταν "γαφτο" να ειναι μαζι τοτε δεν θα ειχαν χωρισει! Καλά, δε είπαμε να 'μαστε και κλαψομ@@νιδες και να κλαιγόμαστε δεξιά κι αριστερά (παναγία μου ). Το αφήνουμε πίσω μας, προχωράμε θετικά (μέχρι που κάποιος θα ξύσει τη πληγή-άθελά του και θα μας επαναφέρει μνήμες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις