evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα τα βάλω στον κώλο μου. Τα χαρίζω σε όποιον μου τη φέρει πίσω. Η σε όποια με βοηθήσει να την ξεχάσω εχω κατι οικονομικα προβληματακια τωρα τελευταια :devil: ενα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι κι εχεις την αμνησια στο τσεπακι
leecherman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα τα βάλω στον κώλο μου. Τα χαρίζω σε όποιον μου τη φέρει πίσω. Τη ίδια; Ήβ,εσένα είχα υπ' όψη μου...
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα τα βάλω στον κώλο μου. Τα χαρίζω σε όποιον μου τη φέρει πίσω. Η σε όποια με βοηθήσει να την ξεχάσω Επενδυσε τα σε αλκοχολ ρα. Βεβαια θα με πεις, ολο το καλοκαιρι επινα να την ξεχασω και παλι μπροστα μου την εβλεπα στην τελικη...
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η αυτοκαταστροφή δεν είναι λύση μικρέ μου άθλιε, θα το δεις και μόνος σου όταν μεγαλώσεις.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σιγα ρε φριντουμπα! Μια ηταν απο τις 3 δισ. χαλαρωσε! Και τωρα που τα λεμε, ασε την κοπελα να την ευχαριστηθούμε κι αλλοι!
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η αυτοκαταστροφή δεν είναι λύση μικρέ μου άθλιε, θα το δεις και μόνος σου όταν μεγαλώσεις. Εκτός κι αν την κάνεις σωστά. Τότε μια χαρά λύση είναι =ρ Σιγα ρε φριντουμπα! Μια ηταν απο τις 3 δισ. χαλαρωσε! Και τωρα που τα λεμε, ασε την κοπελα να την ευχαριστηθούμε κι αλλοι! Καμιά φορά ο ένας στα 3 δις είναι υπεραρκετός. Believe it or not. 1
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καμιά φορά ο ένας στα 3 δις είναι υπεραρκετός. Believe it or not. Το ξερω madame, αλλα θελω να του περασω το μήνυμα οτι δεν χαθηκε και ο κοσμος...... Αλλα μου το καταστρέψατε!
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σιγα ρε φριντουμπα! Μια ηταν απο τις 3 δισ. χαλαρωσε! Και τωρα που τα λεμε, ασε την κοπελα να την ευχαριστηθούμε κι αλλοι! Όταν η λαμαρίνα είναι πολύ γερά δαγκωμένη, κάτι τέτοια αστειάκια-μηνύματα ζωής πονάνε πααααρα πολύ!
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σιγα ρε φριντουμπα! Μια ηταν απο τις 3 δισ. χαλαρωσε! Εμείς τα φρικιά και οι αλήτες της ηδονής και της αγάπης δεν χαμπαριάζουμε από τέτοιες κλισεδιές μίστερ.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όταν η λαμαρίνα είναι πολύ γερά δαγκωμένη, κάτι τέτοια αστειάκια-μηνύματα ζωής πονάνε πααααρα πολύ! Ναι αλλα λενε οτι ο πονος ειναι αυτος που σε βγαζει απο την αναισθησία. Και εκτος αυτου εαν κανω μια βλακεια και χασω μια γκομενα δεν θα φταιει ουτε αυτη αλλα ουτε ο αλλος νεος γκομενος που μπορει να εχει. Η ειλικρίνεια παντα ποναει, τι να κανουμε;
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εμείς τα φρικιά και οι αλήτες της ηδονής και της αγάπης δεν χαμπαριάζουμε από τέτοιες κλισεδιές μίστερ. Τότε φίλε μου, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως δ ε ν έ χ ε ι ς ε ρ ω τ ε υ θ ε ί πραγματικά, με όλη σου τη καρδιά...
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εκτός κι αν την κάνεις σωστά. Τότε μια χαρά λύση είναι =ρ Μια χαρά αυτοκαταστροφικά φέρθηκα και την έδιωξα. Αν συνέχιζα το ίδιο βιολί θα ήμουν λίγο ψιλομαλάκας θαρρώ. Τότε φίλε μου, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως δ ε ν έ χ ε ι ς ε ρ ω τ ε υ θ ε ί πραγματικά, με όλη σου τη καρδιά... Για τον άλλον το είπα ρε.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εμείς τα φρικιά και οι αλήτες της ηδονής και της αγάπης δεν χαμπαριάζουμε από τέτοιες κλισεδιές μίστερ. Μπραβο σας, αφηστε εμας τους εργένηδες και πολυπόθητους αντρες να περνάμε καλα οσο εσεις κλαίτε για μια γυναίκα ενω υπαρχουν κατι δισ.
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εκτός κι αν την κάνεις σωστά. Τότε μια χαρά λύση είναι =ρ κυρΔασκαλααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις