Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρκαρεις καθε μερα το μηχανακι στο ιδιο σημειο. Ωσπου μια μερα ακους απ' έξω "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΚΑΠ ΑΑ ΑΑ ΑΑ "

Βγαινεις εξω και εχει σκασει καποιος απο την ταρατσα στο μηχανακι. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑΑΑ. :wub: :wub:

:wub:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κέρδισα τριψήφιο αριθμό ευρώ στο λαχείο. Γαμάτο;

Χμ, επί των κερδών φορολόγησε, οπότε αν είναι 1001 ευρώ θα πάρεις σίγουρα κάτι πολύ λιγότερο στο χέρι, και πάλι, συγχαρητήρια :)

Δημοσ.

Παρκαρεις καθε μερα το μηχανακι στο ιδιο σημειο. Ωσπου μια μερα ακους απ' έξω "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΚΑΠ ΑΑ ΑΑ ΑΑ "

Βγαινεις εξω και εχει σκασει καποιος απο την ταρατσα στο μηχανακι. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑΑΑ. :wub: :wub:

:wub:

...?

περιπετεια δρασης απο την Ινδια?

Δημοσ.

Χμ, επί των κερδών φορολόγησε, οπότε αν είναι 1001 ευρώ θα πάρεις σίγουρα κάτι πολύ λιγότερο στο χέρι, και πάλι, συγχαρητήρια :)

1000-50=950 στο χέρι

Δημοσ.

άθλιε.. κρίμα ρε ο άνθρωπος..... εντάξει και το μηχανάκι δε λέω, αλλά... ξέρω γω... κάποιοι θα τον κλαίνε.

Στην πολίχνη έγινε; που ακριβώς;

τελικά τί λες να τα κάνεις φριντα τα λεφτά;

εγώ πάλι θα πάω Αθήνα να τα φάω.. γιατί κι εμένα μου μπήκαν κάτι λεφτά. Ωραίο αίσθημα. σκέτη απόλαυση....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντάμπα,έχω κάτι για σένα:

http://www.youtube.com/watch?v=4BVV4ea4J2k

Πολύ large τύπος ο Μάκης,

τις τουαλέτες επρεπε να τις φέρουν με ακαθαρισίες έτσι όπως είναι στα μαγαζιά,

θα είχε πολύ γέλιο τότε

Επεξ/σία από stavi
Δημοσ.

εγώ πάλι θα πάω Αθήνα να τα φάω.. γιατί κι εμένα μου μπήκαν κάτι λεφτά. Ωραίο αίσθημα. σκέτη απόλαυση....

ΕΤΣΙ , φερτε ολα τα λεφτα κατω.

ατηλιος

σοβαρα, ποσους οροφους ειχε απο κατω η ταρατσα?

• Like 1
Δημοσ.
τελικά τί λες να τα κάνεις φριντα τα λεφτά;

Θα τα βάλω στον κώλο μου. Τα χαρίζω σε όποιον μου τη φέρει πίσω. Η σε όποια με βοηθήσει να την ξεχάσω ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...