athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εχω κανει μια παραγγελια απο eastbay για μενα κι εναν φιλο. Ηρθε σημερα απτο μαγαζι το δεμα το ανοιγω και βλεπω ενα 2xl φουτερ γιατι "τα θελει φαρδια". Εχω κλασει στο γελιο με το μεγεθος. Οποιος ψαχνει κουβερτακι-υπνοσακο ας μου στειλει κανα πμ...
athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βάλε φώτο ρε. Τι' date=' έτσι το δίνεις;[/quote'] Τον περιμενω να ρθει απο δω να τα δοκιμασει ... Η φαση ειναι οτι εδωσε κανα 45αρι ο αμπνταλης και για να το βαλει πρεπει να επενδυσει πολυ χρημα σε φαί. Δε συμφαιρει.
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εχω κανει μια παραγγελια απο eastbay για μενα κι εναν φιλο. Ηρθε σημερα απτο μαγαζι το δεμα το ανοιγω και βλεπω ενα 2xl φουτερ γιατι "τα θελει φαρδια". Εχω κλασει στο γελιο με το μεγεθος. Οποιος ψαχνει κουβερτακι-υπνοσακο ας μου στειλει κανα πμ... ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ!! και εγω το έχω πάθει παλιότερα παντελόνι φαρδύ + μπλούζα φαρδιά και τελικά ήταν αντίσκηνα απλά έκλαιγα απο τα γέλια οταν τα ειδα tip Σούχω ξαναπεί,άλλαξε ντήλερ. Οι γαμιόληδες οι αλβανοί ρίχουν λοκαρμπαντ στη ρίζα και τις κάνουν κρήπυ τις φούντες. με τον 2,5.. αφραγκίες λος ..
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δεν την καταλαβαινω ρε γμτ αυτη την μοδα των φαρδιων ρουχων. ειναι απαισια και καθολου πρακτικα. 1
athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εχεις αδικο, το φουτερακι ειναι πολυ πρακτικο. Αν εισαι σιαμαιος χωρας ανετα με το αδερφακι σου. Επισης μπορεις να το φορεσεις με το γκομενακι σου παρέα ή να πας για καμπινγκ.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δεν την καταλαβαινω ρε γμτ αυτη την μοδα των φαρδιων ρουχων. ειναι απαισια και καθολου πρακτικια. Ποια είναι αυτή η μόδα; pic?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ma nigga, δεν καινούριο αυτό. Ούτε ξέρω πολλούς που να την φοράνε, εκτός λίγο από έναν κάποτε(άσπρος)
status Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Να ρε, πάρτε τα τγία μας!:Ρ http://cretalive.gr/new/107473/crete/
athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μπομπολια σουβλατζιδικο μεγαλε. Να σε παω στον Κωστα στην Πυλαια να μη θες να σταματησεις το φαι,να κανεις μπαμ .
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Nα τον πας και στον Πρασα για να καθαρίσει μετα και το εντερακι του.
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ξέρει κανείς αν οι βουδιστές κάνουν σέξ? γυναίκες βουδιστές υπάρχουν και αν ναι μονο με αυτές κάνουν η δεν κάνει ? έχω αντιπαράθεση με κάποια και θέλω να την ταπώσω να μην μιλάει και κάτι άλλο οι γάτες κάνει να φάνε κοτόπουλο μετά τα μεσάνυχτα? αυτή μου είπε πως δεν κάνει (μεγάλη βλακεία μου ακούγεται και κάτι μου θυμίζει αυτό αλλα δεν θυμάμαι απο που το έχω ακούσει) anyway, ξέρει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις