YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Mάγισσα,το έχει πει και ο Λεφτερ. Εχει και γάτες. Έλα σταμάτα, με κάνεις και ντρέπομαι!
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 χρωμα = πορφυρο γεμιζουμε πιστολι βαφης αερα βαζουμε στην πριζα αρχιζουμε την βαφη του γραφειου [λακα] απλωνεται τελεια το χρωμα ξαφνικα μπουκωνει το πιστολι και πεταγεται μια μπαλα χρωματος 40 εκατοστα δακρυ FML
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική σου ζωή :mellow: :mellow: Ειναι ναρκωμανης? Εγω για κρουασαν του εδινα ψιλα :/ δεν τρώω κρουασάν , χαλάνε τα δοντα δεν θα έπαιρνα ποτε ναρωτικά γιατι είμαι υπέρ του ευ ζήνς καμια φορά μου αρέσει να τραγουδάω και το άστα τα μαλάκια σου ανακατωμένα και να κυλιέμαι σε λιβάδια σαν αρσενικός χάιδος αυτή είναι η θηλύκια χάιντη γενικά είμαι άνθρωπος της φύσης και μόνο , μου αρέσει η φύση και οι ομορφιές της οπότε αυτό απο μόνο του πάει να πει οτι δεν δέχομαι κανενός είδους χημική ουσία ναρκωτική στον οργανισμό μου με τίποτα αρνούμε πατάω πόδι και λεω ΟΧΙ
leecherman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τώρα που καρφώθηκε το Γυν,πρέπει να της τη πέσεις,κατά το άσμα: www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4kSSlo6naLQ&ei=jBU9UJmgBcWP4gSDqYCYCg&usg=AFQjCNH4mReH2DQjeiLbnC90nxNlUfbiTg Τεσπά,άμα μάθω ν ανεβαζω γιουτιούμπ.. Μάγισες φέρτε βοτανα.
leecherman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Που εισαι μάγισσα και έχεις και γατες. Η φίλη σου σε έδωσε.
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όταν λέμε καρφώθηκα; Σα τον Κυρ-Λευτερη ενα πραμα.
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Που εισαι μάγισσα και έχεις και γατες. Η φίλη σου σε έδωσε. Καλά δεν το 'χα και κρυφό =ρ
leecherman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μα γι αυτό του είπα να στη πέσει για δάγκα....
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Do magic.Εnter her heart ,without touching her. http://www.youtube.com/watch?v=avp63JwT1v8&feature=related
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Do magic.Εnter her heart ,without touching her. http://www.youtube.com/watch?v=avp63JwT1v8&feature=related Ό,τι άκουγα το "Θεός αν είναι" απο δαυτην.
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μμ ,μου αρέσει η μουσική του Bregovic. Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου ,λες κι ήρθες σε δικό σου κήπο..Το ακούω
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μμ ,μου αρέσει η μουσική του Bregovic. Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου ,λες κι ήρθες σε δικό σου κήπο..Το ακούω Σπέρνει το κομμάτι (και ο στιχος) - ο Μπρεγκοβιτς γενικότερα. Θα ακούσω Εντερλέζι μου φαίνεται. Ζημιά νυχτιάτικο =ρ
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 έχω ξυπνήσει 6 φορές απο την ώρα που κοιμήθηκα χθες και έβλεπα ολη νύχτα περίεργα όνειρα. στο τελευταίο όνειρο πήδαγα μια μάντρα γιατι με κυνηγούσαν μπάτσοι και μου την έπεσαν δυο σκύλοι σαν αρκούδες (η πλάτη τους έφτανε στο ύψος του κεφαλιού μου) αλλα όταν έφτασαν κοντά μου αντι να με δαγκώσουν, άργησαν να με γλύφουν στα χέρια και τα χάιδεψα λέει.(πολυ φλάφι μαλλί , μακάρι να υπήρχε στα αλήθεια αυτη η ράτσα/είδος, θα έπαιρνα λολ) εντωμεταξύ στις 3 και κάτι που ξύπνησα μου φάνηκε οταν είδα κάποιον να στέκεται δίπλα απο το κρεβάτι μου και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε. δεν έδωσα σημασία γιατι ήμουν απο ύπνο και αυτό το παθαίνουν όλοι. το περίεργο ειναι οτι πήγα τουαλέτα και άκουγα δυνατούς ήχους στο διάδρομο πίσω μου την ώρα που έκανα το ψιλό μου λες και κάποιος περπάταγε νευρικά πέρα δώθε ξυπνάω 5:30 και όλες οι γάτες μας ήταν μαζεμένες στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου να με κοιτάζουν που κοιμόμουν :ph34r: καλημέρα
leecherman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μμ ,μου αρέσει η μουσική του Bregovic. tip έχω ξυπνήσει 6 φορές απο την ώρα που κοιμήθηκα χθες και έβλεπα ολη νύχτα περίεργα όνειρα. στο τελευταίο όνειρο πήδαγα μια μάντρα γιατι με κυνηγούσαν μπάτσοι και μου την έπεσαν δυο σκύλοι σαν αρκούδες (η πλάτη τους έφτανε στο ύψος του κεφαλιού μου) αλλα όταν έφτασαν κοντά μου αντι να με δαγκώσουν, άργησαν να με γλύφουν στα χέρια και τα χάιδεψα λέει.(πολυ φλάφι μαλλί , μακάρι να υπήρχε στα αλήθεια αυτη η ράτσα/είδος, θα έπαιρνα λολ) εντωμεταξύ στις 3 και κάτι που ξύπνησα μου φάνηκε οταν είδα κάποιον να στέκεται δίπλα απο το κρεβάτι μου και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε. δεν έδωσα σημασία γιατι ήμουν απο ύπνο και αυτό το παθαίνουν όλοι. το περίεργο ειναι οτι πήγα τουαλέτα και άκουγα δυνατούς ήχους στο διάδρομο πίσω μου την ώρα που έκανα το ψιλό μου λες και κάποιος περπάταγε νευρικά πέρα δώθε ξυπνάω 5:30 και όλες οι γάτες μας ήταν μαζεμένες στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου να με κοιτάζουν που κοιμόμουν :ph34r: καλημέρα Σούχω ξαναπεί,άλλαξε ντήλερ.Οι γαμιόληδες οι αλβανοί ρίχουν λοκαρμπαντ στη ρίζα και τις κάνουν κρήπυ τις φούντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις