viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!!!!!! (περιμένετε να φορτώσει όλο και κάντε σιγά-σιγά scoll) http://comic.naver.c...=20&weekday=tue μου κοπηκε το αιμα...
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το ειδα 2 φορες αλλά δεν μου φανηκε οτι έγινε κατι.. :| αναίσθητος παιδί μου... στα κάκαλα του όλα
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μπορεί να είμαι χέστρω , δεν ξερω, το είδα απροετοίμαστη και άρχισα να φωνάζω σα μπεμπούλα...
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σουιδικά? Μάλλον θέλεις λίγο από τριχλωροτεκλονικονιτρικοβενζόλιο πρόσθετο για να σου αρέσει το τσιτσί εσένα. τι γλωσσα μιλατε ρε πουστη μου εκει πανω! δε γινεται , καποιο λαθος εκανε η φυση εκει...τι αλλο να υποθεσει κανεις?!
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αναίσθητος παιδί μου... στα κάκαλα του όλα Δεν εχει ανοιξει το ματι μου ρε από το βραδινο ξενυχτι! Ο οργανισμος μου δεν μπορουσε να αντιδρασει, απλα το είδα και συνεχισα να χασμουριεμαι.
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν εχει ανοιξει το ματι μου ρε από το βραδινο ξενυχτι! Ο οργανισμος μου δεν μπορουσε να αντιδρασει, απλα το είδα και συνεχισα να χασμουριεμαι. παρακαλα να μην σου σκασει αναλαμπη αργοτερα
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παρακάλα να μη σου σκάσει κάτω απο το κρεββάτι σου τη νύχτα...
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παρακάλα να μη σου σκάσει κάτω απο το κρεββάτι σου τη νύχτα... κατι τετοιο σαν να λεμε...? Uploaded with ImageShack.us
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αυτό μπορεί και να του αρέσει , δε ξέρω....
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 χαλασε κανεναν το γκομενακι δηλαδη; αμα μπορουσαμε να βαλουμε τα ματια και να βγαλουμε το στομα θα ηταν, χαρμα!
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πηγε στο χωρτατιατη για να φαει μπουγατσα και μετα λεει οτι βρηκε καλυτερη μπουγατσα στην Αθηνα.Τεραστιο Δειγμα και τελεια διαλεγμενο.Αριστο συμπερασμα.Τελεια δικαιολογια "Πρεπει ολος ο νομος να εχει καλες μπουγατσες". Και δεν υπαρχει κανενας λογος να τις μετραν οι(Θεσ)Σαλονικεις με τους Αθηναιους.Κομπλεξ χωρις λογο. Αλλα απο χθες ρωταω ο Σαλονικιος...και ο χαζος...ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ μεσα σε ενα thread?Στο παλιο insomnia το ηξερα...Στο καινουργιο,δεν βλεπω φως.
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 χαλασε κανεναν το γκομενακι δηλαδη; αμα μπορουσαμε να βαλουμε τα ματια και να βγαλουμε το στομα θα ηταν, χαρμα! το γκομενακι υποτιθεται οτι ειναι vampire... οποτε και να μην σε δαγκωσει θα σου σπασει το λαιμο its a cruel world
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αλλα απο χθες ρωταω ο Σαλονικιος...και ο χαζος...ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ μεσα σε ενα thread?Στο παλιο insomnia το ηξερα...Στο καινουργιο,δεν βλεπω φως. πανω δεξια ρε καρντασι! πανω δεξια! αν δεις λεει αναζητηση ''σε αυτο το θρεντ'' το γκομενακι υποτιθεται οτι ειναι vampire... οποτε και να μην σε δαγκωσει θα σου σπασει το λαιμο its a cruel world καταρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις