athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γιατι ρε εΒα , ηρθε κανεις να σου πει κοψε τη μαλακια?? 1
leecherman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ρε αγορι μου κοψε το χορτο, σου εχει καψει τον εγκεφαλο πια! Βαρέθηκα το χόρτο πια και το χασίς,τη μαύρη θ΄αφήσω το κορμάκι μου [ρε μάγκες μου] άλλους νταλκάδες νά' βρει. http://www.youtube.com/watch?v=WYZI3UBQEVs
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ρε αγορι μου κοψε το χορτο, σου εχει καψει τον εγκεφαλο πια! γιατι ? :mellow: Γιατι ρε εΒα , ηρθε κανεις να σου πει κοψε τη μαλακια?? την έβαλες στην θέση της! ετσα!
leecherman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εύα,πες τους τώρα για τις σχέσεις σου,να πάθουνε κολούμπρα.
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχω την υποψία ότι γι'αυτό το έριξε στα ναρκωτικά ο νικοκ.
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όχι, αλλά κι αυτό ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι. 1
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γιατι ρε εΒα , ηρθε κανεις να σου πει κοψε τη μαλακια?? γιατι ? :mellow: την έβαλες στην θέση της! ετσα! http://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχω την υποψία ότι γι'αυτό το έριξε στα ναρκωτικά ο νικοκ. Ειναι ναρκωμανης? Εγω για κρουασαν του εδινα ψιλα :/ Να το γιορτάσουμε :Ρ Ντωμεταξει εφαγα γερη φλασια χθες βραδυ [σε πολυ περιεργη φαση] οτι κατι επρεπε να μου ζωγραφισεις και δε θυμαμαι ΤΙ.
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ειναι ναρκωμανης? Εγω για κρουασαν του εδινα ψιλα :/ Ντωμεταξει εφαγα γερη φλασια χθες βραδυ [σε πολυ περιεργη φαση] οτι κατι επρεπε να μου ζωγραφισεις και δε θυμαμαι ΤΙ. Εγώ; Να σου ζωγραφίσω; Μήπως το είδες στον ύπνο σου ή ξεχνάω κι εγώ κάτι;
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οχι ρεεεεεεε. Δε ξερω τι ειναι ομως. Θυμαμαι οτι σε ειχα πει μια μαλακια και μου ειπες οτι εχεις μια πιπα που το πατας εκει κατι γραμμες με ενα ραβδι και κανεις τα σχεδια σου. 1
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οχι ρεεεεεεε. Δε ξερω τι ειναι ομως. Θυμαμαι οτι σε ειχα πει μια μαλακια και μου ειπες οτι εχεις μια πιπα που το πατας εκει κατι γραμμες με ενα ραβδι και κανεις τα σχεδια σου. Ρε μλκ πρέπει να σε βάλουν στο Μπαμπινιώτη στο λήμμα "Σαλονικιός". 2
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οχι ρεεεεεεε. Δε ξερω τι ειναι ομως. Θυμαμαι οτι σε ειχα πει μια μαλακια και μου ειπες οτι εχεις μια πιπα που το πατας εκει κατι γραμμες με ενα ραβδι και κανεις τα σχεδια σου. Mάγισσα,το έχει πει και ο Λεφτερ. Εχει και γάτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις