kuzko21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 προβληματα στα δρομολογια του προαστιακου λογω κλοπης καλωδιων. εγινεεεες. τα κλεψαν χθες πηγαν σημερα να τα φτιαξουν. ειναι και τα ρεπα τους. ξαναεγινεεεεες.
leecherman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=is8kQlUPHKk Όποιος δεν δακρύζει μ' αυτό,να τη ψάξει γρήγορα. Υ.Γ.Το στείλανε με το soyouz,"εκεί έξω".
geowizard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 'Cause I'm backYes, I'm backWell, I'm backYes, I'm back LADIES I'M BACK!
viper2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=is8kQlUPHKk Όποιος δεν δακρύζει μ' αυτό,να τη ψάξει γρήγορα. Υ.Γ.Το στείλανε με το soyouz,"εκεί έξω". βαρετο το τρακ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 'Cause I'm backYes, I'm backWell, I'm backYes, I'm back LADIES I'M BACK! ti ειχες κανει κ εφαγες μπαν?
Pantelwolf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 κι εκει που παω στην πετρου ραλλη προς αθηνα πριν το φανάρι στο ποτάμι, σκάω σε μια λακούβα και ανοίγει η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ μπαγκαζιέρα. μεσα ειχα 1 λαπτοπ, 1 φορτιστη σε τσαντα ξεχωριστη, ενα σετακι κατσαβιδια και το πορτοφολι. Φευγει απο μεσα το πορτοφολι πεφτει στο δρομο και γεμιζουν καρτες 2 λωριδες ... πανικος, μεχρι να κανω δεξια να κλεισω τη μπαγκαζιερα μη μου φαει κανεις το λαπτοπ, τρεχω στο δρομο μαζευω καρτες, ειναι ενα αλλο παπι εχει παρει το πορτοφολι, εχει σταματησει στη γωνια και με περιμενει το πορτοφολι δεν ειχε λεφτα ευτυχως, ειχε ομως μεσα διπλωμα και ταυτοτητα. οι καρτες ειχαν χυθει στο δρομο ολες μαζευω τις καρτες και παω τον βρισκω, μου το δινει και μου κανει την ερωτηση: -ρε παλικαρι μηπως εχεις κανα ευρω να βαλω βενζινη.. αν ειχε λεφτα μεσα δε θα το ξαναβλεπα ποτε.. τις καρτες νομιζω τις μαζεψα ολες, εκτος ισως απο την εκπτωτικη του πρακτικερ
geowizard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ti ειχες κανει κ εφαγες μπαν? Τρομοκρατικη επιθεση στο σπιτι του Hal9000 Σοβαρα ιδεα δεν εχω τι εκανα
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 κι εκει που παω στην πετρου ραλλη προς αθηνα πριν το φανάρι στο ποτάμι, σκάω σε μια λακούβα και ανοίγει η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ μπαγκαζιέρα. μεσα ειχα 1 λαπτοπ, 1 φορτιστη σε τσαντα ξεχωριστη, ενα σετακι κατσαβιδια και το πορτοφολι. Φευγει απο μεσα το πορτοφολι πεφτει στο δρομο και γεμιζουν καρτες 2 λωριδες ... πανικος, μεχρι να κανω δεξια να κλεισω τη μπαγκαζιερα μη μου φαει κανεις το λαπτοπ, τρεχω στο δρομο μαζευω καρτες, ειναι ενα αλλο παπι εχει παρει το πορτοφολι, εχει σταματησει στη γωνια και με περιμενει το πορτοφολι δεν ειχε λεφτα ευτυχως, ειχε ομως μεσα διπλωμα και ταυτοτητα. οι καρτες ειχαν χυθει στο δρομο ολες μαζευω τις καρτες και παω τον βρισκω, μου το δινει και μου κανει την ερωτηση: -ρε παλικαρι μηπως εχεις κανα ευρω να βαλω βενζινη.. αν ειχε λεφτα μεσα δε θα το ξαναβλεπα ποτε.. τις καρτες νομιζω τις μαζεψα ολες, εκτος ισως απο την εκπτωτικη του πρακτικερ Aυτα παθαινει η πλουτοκρατία 1
Pantelwolf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ολες χρεωστικες ρε αθεοφοβε, και καμια δεν εχει λεφτα. τελικα μαζεψα και του πρακτικερ. κομπλενταν. μολις μπηκα σπιτι απο τρελη μερα. τσιμπησα και εναν πελατη στο δρομο. χρειαζομαι μπανιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 τσιμπησα και εναν πελατη στο δρομο. χρειαζομαι μπανιο. Ελπίζω να μην σχετίζονται αυτά τα δύο 2
stavi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σοβαρα ιδεα δεν εχω τι εκανα εμένα τουλάχιστον όταν με μπανάρουν μου λένε γιατί, κάτι.... "καλή η παρέα σου αλλά βρωμάνε τα πόδια σου".... "απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς να γράφεις στο φόρουμ χωρίς να είσαι τοπλες" " έξω ποστη απ'την παράγκα", "τί μαλακίες λες", και τα σχετικά. Όντως.. τί μαλακίες λέω ξέρω τί θα πείτε τώρα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 χώρια το double account που έκανε μετά το ban 3
leecherman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σε μένα πάντως (και πρέπει να είμαι ο μόνος) δεν υπάρχει δικαιολογία. Θρες,μπαγλαμά,σ´ έφαγα άμα μιλήσεις για aliases...
stavi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σε μένα πάντως (και πρέπει να είμαι ο μόνος) δεν υπάρχει δικαιολογία. Θρες,μπαγλαμά,σ´ έφαγα άμα μιλήσεις για aliases... εσύ είσαι αδικαιολόγητος, γι'αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις