athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 παιζει κανα φιλτρο που να δειχνεις γλυκουλης serial killer? Mα ετσι κι αλλιως ειμαι γλυκουλης αφου. "Που να τρεχουμε, δε καθομαστε εδω να πιουμε τιποτα χαλαρα;;Ποσο καιρο εχω να σε δω." "Θα με δεις μεχρι τις 12 μετα θα βγουμε. τελος" εδιτ το καλυτερο : "τα παιδια μας περιμενουν μη γινεσαι μαμουχαλος." 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 hm, πέθανε ο Neil Armstrong...
leecherman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Νίκοτς,έτσι για να τους τη βγούμε στους ξενέρωτους,πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασες ντάγκλα σερί (απ´ το πρωί ως το βράδυ,κάθε μέρα) και ποιό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που την έβγαλες νηστικός,όντας μαστούρης,είτε γιατί ξέχασες είτε γιατί δεν σου χρειάζονταν,μιας και την ικανοποίηση του φαγητού στην έδινε έτσι κι αλλοιώς η φούντα...
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μη ξαναφας μαστιχα κλαζμενος. Ιν αδερ νιουζ εχω "υποσχεθει" εξοδο σε γνωστο καγκουραδικο στη Χαλκιδικη. Ημουν απτο πρωι θαλασσα(εχω πιει του πουστη), γυρισα πριν κανα μισαωρο σπιτι,ανοιξα μπυριτσα και με περιμενει φαγηταρα.Καμια καλη δικαιολογια για να ριξω ακυρακι? πες οτι νιώθεις οτι κάτι θα σου σιμβεί απόψε και αν βγειτε σίγουρα θα πεθάνει το έχω πει σε μια κοπελιά μια φορά και δεν μου ξαναμίλησε Νίκοτς,έτσι για να τους τη βγούμε στους ξενέρωτους,πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασες ντάγκλα σερί (απ´ το πρωί ως το βράδυ,κάθε μέρα) και ποιό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που την έβγαλες νηστικός,όντας μαστούρης,είτε γιατί ξέχασες είτε γιατί δεν σου χρειάζονταν,μιας και την ικανοποίηση του φαγητού στην έδινε έτσι κι αλλοιώς η φούντα... δεν ξέρω απο αυτά εγώ δεν έχω σχέση με αυτά τα πράματα ειναι παράνομα όμως είχα ακούσει για εναν που έπινε τον τελευταίο μήνα κάθε μέρα , πρωι μεσημέρι βράδυ αλλα έτρωγε κανονικά , όπως πάντα , γιατι δεν τον επηρεάζει σε αυτό το θέμα
leecherman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως πέρασα ένα εξάμηνο μισό μέτρο πάνω απ´ το χώμα και σταμάτησα να τρώω τρεις μέρες σερί,ήταν σύρμα μιλάμε. Μη φοβάσαι ρε χαζέ,δεν είμαι νάρκα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 χοχθαχχααχ εντοματαξι σκέφτομαι να παω να πιώ νερό αλλα δεν μπορώ να το αποφασίσω γιατι έχει πολλές κινήσεις να σπρόξω την καρέκλα να ανοίξω την πόρτα μετά να ανοίξω την πόρτα του ψηγέιου να πάρω νερο να βάλω σε ποτίρι νερό να πιώ να βάλω το νερό στο ψηγίο , να κλεισω την πόρτα να ανοίξω την πόρτα στο δομάτιο και να μπω . μονο που το σκέφτομαι με πιανει ζαχαδα
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 hm, πέθανε ο Neil Armstrong... Aυτος εισαι μεγαλε. ΓΙΝΑΜΕ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 oh nice...
leecherman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 χοχθαχχααχ εντοματαξι σκέφτομαι να παω να πιώ νερό αλλα δεν μπορώ να το αποφασίσω γιατι έχει πολλές κινήσεις να σπρόξω την καρέκλα να ανοίξω την πόρτα μετά να ανοίξω την πόρτα του ψηγέιου να πάρω νερο να βάλω σε ποτίρι νερό να πιώ να βάλω το νερό στο ψηγίο , να κλεισω την πόρτα να ανοίξω την πόρτα στο δομάτιο και να μπω . μονο που το σκέφτομαι με πιανει ζαχαδα Τιπ:Πριν προσκυνήσεις το βούδα,έχεις πάντα δίπλα σου πολύ νερό και κάμποσο κανταΐφι.
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τιπ:Πριν προσκυνήσεις το βούδα,έχεις πάντα δίπλα σου πολύ νερό και κάμποσο κανταΐφι. φαι και γλυκά δεν τρώω γιατι δεν μθο έρχετε όρεξη αλλα νερό είχα δύο μπουκάλες κρύο αλλα τώρα δεν έχω άδειασαν
Pantelwolf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 οκ, στο youtube έβλεπα τους χαρακτηρες μπλε.. στην αρχη πιστεψα οτι κατι δεν παει καλα με μενα, μετα λεω πως μαλλον οχι αφου δεν παιρνω βιαγκρα. δειτε ss: έπειτα το είδα πιο ψύχραιμα, και μάλιστα βρήκα την αιτία και τη λύση http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=2518770&postcount=104 ή πιο απλά χωρις πολλά πολλά κλείνω το hardware acceleration του flash και ισιώνει αλλά ήταν σκάλωμα. 1
athlios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γιατι παντα οταν γινονται ολοι σκατα ξυπναω πρωτος;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις