Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει κανα φιλτρο που να δειχνεις γλυκουλης serial killer?

Mα ετσι κι αλλιως ειμαι γλυκουλης αφου.

"Που να τρεχουμε, δε καθομαστε εδω να πιουμε τιποτα χαλαρα;;Ποσο καιρο εχω να σε δω."

"Θα με δεις μεχρι τις 12 μετα θα βγουμε. τελος"

εδιτ το καλυτερο : "τα παιδια μας περιμενουν μη γινεσαι μαμουχαλος."

• Like 2
  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Νίκοτς,έτσι για να τους τη βγούμε στους ξενέρωτους,πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασες ντάγκλα σερί (απ´ το πρωί ως το βράδυ,κάθε μέρα) και ποιό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που την έβγαλες νηστικός,όντας μαστούρης,είτε γιατί ξέχασες είτε γιατί δεν σου χρειάζονταν,μιας και την ικανοποίηση του φαγητού στην έδινε έτσι κι αλλοιώς η φούντα...

Δημοσ.

Μη ξαναφας μαστιχα κλαζμενος.

Ιν αδερ νιουζ εχω "υποσχεθει" εξοδο σε γνωστο καγκουραδικο στη Χαλκιδικη. Ημουν απτο πρωι θαλασσα(εχω πιει του πουστη), γυρισα πριν κανα μισαωρο σπιτι,ανοιξα μπυριτσα και με περιμενει φαγηταρα.Καμια καλη δικαιολογια για να ριξω ακυρακι?

πες οτι νιώθεις οτι κάτι θα σου σιμβεί απόψε και αν βγειτε σίγουρα θα πεθάνει

το έχω πει σε μια κοπελιά μια φορά και δεν μου ξαναμίλησε

Νίκοτς,έτσι για να τους τη βγούμε στους ξενέρωτους,πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασες ντάγκλα σερί (απ´ το πρωί ως το βράδυ,κάθε μέρα) και ποιό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που την έβγαλες νηστικός,όντας μαστούρης,είτε γιατί ξέχασες είτε γιατί δεν σου χρειάζονταν,μιας και την ικανοποίηση του φαγητού στην έδινε έτσι κι αλλοιώς η φούντα...

δεν ξέρω απο αυτά εγώ δεν έχω σχέση με αυτά τα πράματα ειναι παράνομα

όμως είχα ακούσει για εναν που έπινε τον τελευταίο μήνα κάθε μέρα , πρωι μεσημέρι βράδυ αλλα έτρωγε κανονικά , όπως πάντα , γιατι δεν τον επηρεάζει σε αυτό το θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως πέρασα ένα εξάμηνο μισό μέτρο πάνω απ´ το χώμα και σταμάτησα να τρώω τρεις μέρες σερί,ήταν σύρμα μιλάμε.

Μη φοβάσαι ρε χαζέ,δεν είμαι νάρκα.

Δημοσ.

χοχθαχχααχ

εντοματαξι σκέφτομαι να παω να πιώ νερό αλλα δεν μπορώ να το αποφασίσω γιατι έχει πολλές κινήσεις να σπρόξω την καρέκλα να ανοίξω την πόρτα μετά να ανοίξω την πόρτα του ψηγέιου να πάρω νερο να βάλω σε ποτίρι νερό να πιώ να βάλω το νερό στο ψηγίο , να κλεισω την πόρτα να ανοίξω την πόρτα στο δομάτιο και να μπω .

μονο που το σκέφτομαι με πιανει ζαχαδα

Δημοσ.

χοχθαχχααχ

εντοματαξι σκέφτομαι να παω να πιώ νερό αλλα δεν μπορώ να το αποφασίσω γιατι έχει πολλές κινήσεις να σπρόξω την καρέκλα να ανοίξω την πόρτα μετά να ανοίξω την πόρτα του ψηγέιου να πάρω νερο να βάλω σε ποτίρι νερό να πιώ να βάλω το νερό στο ψηγίο , να κλεισω την πόρτα να ανοίξω την πόρτα στο δομάτιο και να μπω .

μονο που το σκέφτομαι με πιανει ζαχαδα

Τιπ:Πριν προσκυνήσεις το βούδα,έχεις πάντα δίπλα σου πολύ νερό και κάμποσο κανταΐφι.
Δημοσ.

Τιπ:Πριν προσκυνήσεις το βούδα,έχεις πάντα δίπλα σου πολύ νερό και κάμποσο κανταΐφι.

φαι και γλυκά δεν τρώω γιατι δεν μθο έρχετε όρεξη αλλα νερό είχα δύο μπουκάλες κρύο αλλα τώρα δεν έχω άδειασαν

Δημοσ.

οκ, στο youtube έβλεπα τους χαρακτηρες μπλε..

στην αρχη πιστεψα οτι κατι δεν παει καλα με μενα,

μετα λεω πως μαλλον οχι αφου δεν παιρνω βιαγκρα.

δειτε ss:

post-83511-0-22944600-1345939500_thumb.png

έπειτα το είδα πιο ψύχραιμα, και μάλιστα βρήκα την αιτία και τη λύση

http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=2518770&postcount=104

ή πιο απλά χωρις πολλά πολλά κλείνω το hardware acceleration του flash και ισιώνει

αλλά ήταν σκάλωμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...