Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εχω μανία με τις τσίχλες χωρίς ζάχαρη με γευσεις φρούτων

και σήμερα κατάλαβα και γιατί μας αρέσουν

είναι η αίσθηση ανταμοιβής που μας δίνουν μασώντας τες οταν βγάζουν την γευση και είναι λες και σου λένε πως αν μας μασάς θα βγάζουμε γευση φρούτων

Δημοσ.

Μη ξαναφας μαστιχα κλαζμενος.

Ιν αδερ νιουζ εχω "υποσχεθει" εξοδο σε γνωστο καγκουραδικο στη Χαλκιδικη. Ημουν απτο πρωι θαλασσα(εχω πιει του πουστη), γυρισα πριν κανα μισαωρο σπιτι,ανοιξα μπυριτσα και με περιμενει φαγηταρα.Καμια καλη δικαιολογια για να ριξω ακυρακι?

Δημοσ.
ψοφησε η γατα σου;

Για ρεαλισμό σκοτώνεις και μια γάτα, έτσι για να γίνει υπερπαραγωγή!:ρ

Δημοσ.

και του στελνεις μια φωτο στο ινσταγκραμ με την εν λογω γατα που εχεις σφαξει με κουζινομαχαιρο και με βαμμενο το προσωπο σου με το αιμα της σαν χρωματα του πολεμου

δε θα σου πει να ξαναβγειτε ποτε

• Like 3
Δημοσ.

Η μια λυση ειναι να παω να βρω κανα κρασακι και να το παιξω ρομαντικος[δε πινω κρασι].

Η αλλη ειναι να πω οτι με επιασε κοψιμο??? [θα νομιζει οτι υπονοω κατι για το φαητο.]

Δημοσ.
και του στελνεις μια φωτο στο ινσταγκραμ με την εν λογω γατα που εχεις σφαξει με κουζινομαχαιρο και με βαμμενο το προσωπο σου με το αιμα της σαν χρωματα του πολεμου

δε θα σου πει να ξαναβγειτε ποτε

Χωρίς φίλτρα όμως' date=' να φανεί αυθόρμητο.

Η μια λυση ειναι να παω να βρω κανα κρασακι και να το παιξω ρομαντικος[δε πινω κρασι].

Η αλλη ειναι να πω οτι με επιασε κοψιμο??? [θα νομιζει οτι υπονοω κατι για το φαητο.]

Αει ρε φλωρε.

Δημοσ.

Το "είσαι άσχημη και βρωμάς" έχει χάσει τη λάμψη του;

"Ήρθε ένας ξάδερφος" ή ακόμη "ήρθε μια ξαδέρφη που αυτή τη φορά ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου κάτσει".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...