μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Να είναι εντελώς στεγνά -αν δεν τα αλευρώσεις,πάντως δεν παθαίνει τίποτα ο κάδος.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 γυναικες..... πφφφ... στα του φορουμ, υπάρχει τοπικ μαγειρικης.
Sarandis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μετά απο κοντά ένα μήνα, πίσω Αθήνα. Καταπιέζομαι.
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εχω μανία με τις τσίχλες χωρίς ζάχαρη με γευσεις φρούτων και σήμερα κατάλαβα και γιατί μας αρέσουν είναι η αίσθηση ανταμοιβής που μας δίνουν μασώντας τες οταν βγάζουν την γευση και είναι λες και σου λένε πως αν μας μασάς θα βγάζουμε γευση φρούτων
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μη ξαναφας μαστιχα κλαζμενος. Ιν αδερ νιουζ εχω "υποσχεθει" εξοδο σε γνωστο καγκουραδικο στη Χαλκιδικη. Ημουν απτο πρωι θαλασσα(εχω πιει του πουστη), γυρισα πριν κανα μισαωρο σπιτι,ανοιξα μπυριτσα και με περιμενει φαγηταρα.Καμια καλη δικαιολογια για να ριξω ακυρακι?
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ψοφησε η γατα σου; Για ρεαλισμό σκοτώνεις και μια γάτα, έτσι για να γίνει υπερπαραγωγή!:ρ
Pantelwolf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 και του στελνεις μια φωτο στο ινσταγκραμ με την εν λογω γατα που εχεις σφαξει με κουζινομαχαιρο και με βαμμενο το προσωπο σου με το αιμα της σαν χρωματα του πολεμου δε θα σου πει να ξαναβγειτε ποτε 3
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Η μια λυση ειναι να παω να βρω κανα κρασακι και να το παιξω ρομαντικος[δε πινω κρασι]. Η αλλη ειναι να πω οτι με επιασε κοψιμο??? [θα νομιζει οτι υπονοω κατι για το φαητο.]
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 και του στελνεις μια φωτο στο ινσταγκραμ με την εν λογω γατα που εχεις σφαξει με κουζινομαχαιρο και με βαμμενο το προσωπο σου με το αιμα της σαν χρωματα του πολεμουδε θα σου πει να ξαναβγειτε ποτε Χωρίς φίλτρα όμως' date=' να φανεί αυθόρμητο. Η μια λυση ειναι να παω να βρω κανα κρασακι και να το παιξω ρομαντικος[δε πινω κρασι].Η αλλη ειναι να πω οτι με επιασε κοψιμο??? [θα νομιζει οτι υπονοω κατι για το φαητο.] Αει ρε φλωρε.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 παιζει κανα φιλτρο που να δειχνεις γλυκουλης serial killer?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 damn το forum σέρνεται πάλι τον τελευταίο καιρό... 1
PavelX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Το "είσαι άσχημη και βρωμάς" έχει χάσει τη λάμψη του; "Ήρθε ένας ξάδερφος" ή ακόμη "ήρθε μια ξαδέρφη που αυτή τη φορά ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου κάτσει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις