Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τώρα θυμήθηκα τ' όνειρο.

Είχε μπει κλέφτης και λέει τον σκότωσα και πήρα την αστυνομία και τελικά δεν μου έκαναν τίποτα ούτε με συνέλαβαν καν. Και μετά έλεγα είμαι δολοφόνος

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μιλας σε καποιον για 4-5 λεπτα[μονο εσυ] και η απαντηση ειναι "ΚΑΛΑ". τον γαματε η δε τον γαματε κυριε προεδρε??

Δημοσ.

Ρε, για δώστε λίγο βοήθεια να δω αν θα φάω σήμερα. Πήρα από kfc. Για μένα μόνο πήρα, ε τι σκατά να έπαιρνα.... 7.30€ λογαριασμό έκανα. Η υπάλληλος δεν ακούγονταν καλά και κάτι μου έλεγε "πορτοκαλάδες, κοκα κολες κ.λπ. θέλετε"; Οχι, οχι εγώ. Ε, στο τέλος κάτι λέει "8 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση, μαζί σας από τις 4 μέχρι τις τάδε"... δε την άκουγα ξαναλέω... Ναι, ναι εγώ και μου το κλείνει. Στη φυλλάδα τους όμως λέει "7 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση".

Τελικά θα φάω σήμερα ή θα παραγγείλω από αλλού το ξεσταύρι της;

Δημοσ.

Ρε, για δώστε λίγο βοήθεια να δω αν θα φάω σήμερα. Πήρα από kfc. Για μένα μόνο πήρα, ε τι σκατά να έπαιρνα.... 7.30€ λογαριασμό έκανα. Η υπάλληλος δεν ακούγονταν καλά και κάτι μου έλεγε "πορτοκαλάδες, κοκα κολες κ.λπ. θέλετε"; Οχι, οχι εγώ. Ε, στο τέλος κάτι λέει "8 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση, μαζί σας από τις 4 μέχρι τις τάδε"... δε την άκουγα ξαναλέω... Ναι, ναι εγώ και μου το κλείνει. Στη φυλλάδα τους όμως λέει "7 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση".

Τελικά θα φάω σήμερα ή θα παραγγείλω από αλλού το ξεσταύρι της;

Oυ, αμερικανάκι, ου!

Τι πόνος είναι αυτός. :cry:

Θα εκραγεί το κεφάλι μου.

Τι ερώτηση είναι αυτή; Λες να ξέρουμε εμείς;

Δημοσ.

Oυ, αμερικανάκι, ου!

Στέλιο, εγώ ξέρω ότι με 7 ευρώ έφαγα, ΕΣΚΑΣΑ και με πήρε και ο ύπνος 5 ώρες. Τι σκατά βάζουν μέσα γτΧτους;

Δημοσ.

Στέλιο, εγώ ξέρω ότι με 7 ευρώ έφαγα, ΕΣΚΑΣΑ και με πήρε και ο ύπνος 5 ώρες. Τι σκατά βάζουν μέσα γτΧτους;

Νέγρους.;ρ

Δημοσ.

υπαρχει ελληνας γιατρος που να θεραπευει τη μαλακυνση στον αντρικο εγκεφαλο?!!!!! :-(

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει ελληνας γιατρος που να θεραπευει τη μαλακυνση στον αντρικο εγκεφαλο?!!!!! :-(

Όχι, αλλά βρέθηκε γιατρός για να θεραπεύσει την καράφλα..;ρ,

Behold, the bringer of light: http://www.insomnia.gr/topic/456385-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b1/

Δημοσ.

κρατα χρονο που θα κλειδωθει.

μη σπασουμε ρεκορ αναρωτιεμαι :P

Αν κλειδώσει μετά τις 10 επιφυλάσσομαι γιατί θα είμαι στην δουλειά.;ρ

Ωστόσο τα Activia ΓΑΜΑΝΕ!

Δημοσ.

Υπάρχει συνταγή πάντως:Μια μπύρα και μια πίπα.Ταυτόχρονα.
  • Like 1
Δημοσ.

το ερωτημα ειναι τι εφαγες, παντως κοτοπουλο δεν ειναι σιγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...