Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά μου φάνηκε περίεργο γιατι το g ειναι το thug δηλαδή real gangsta και έτσι και το άλλο θυμίζει σβάστιγκα και λεω αυτά τα δύο δεν κολλάνε σε ενα σύμβολο αφου ο χίλτερ δεν ήθελε τους μαύρους και έκανε φασαρίες .

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αν πάρω ενα κινητό χωρίς κάμερα για τον στρατό με wap θα μπορώ να ποστάρω εδώ ? η θέλει smartphone ?

πρέπει να βρω μια λύση

Δημοσ.

μόλις γύρισα απο προπόνηση και άραξα πίσω στην καρέκλα του γραφείου μου και άναψα πούρο με γευση κεράσι :lol: :lol: :lol:

απο αυτά που ανοίγουμε για να κολλήσουμε blunt αλλα δεν έχω

Δημοσ.

τι ειναι αυτο ? μου θυμίζει την σβάστικα για κάποιο λόγο

Είναι το σήμα των grazi. -copyright

Μόλις έφαγα ένα τεράστιο χάμπουργκερ που είχε μέσα δύο μπιφτέκια μες στο λάδι, τυρί, άπειρα κομματάκια ζαμπόν, άπειρα κομματάκια πεπερόνι και μια αηδιαστική σως. Επίσης είχε τηγανιτές πατάτες και μια 2η αηδιαστική σως για να τις βουτάω. Και επειδή πεινούσα δεν έμεινε τίποτα.

Τώρα νιώθω αηδιασμένος και σοκαρισμένος.

Δημοσ.

σήμερα το πρωί κατα τις 6:30 που ξύπνησα και βγήκα στο μπαλκόνι να τεντωθώ μου φάνηκε πως είδα ένα φωτεινό αντικείμενο στην κολόνα της ΔΕΗ αλλα δεν κουνιόταν .. μπήκα μέσα και μετά απο λίγο που βγήκα δεν ηταν εκεί :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Ξερεις που θα περασεις το απογευμα σου ετσι?

Δεν ξέρω ποιά θα είναι η έκβαση. Νιώθω ήδη το στομάχι μου περίεργα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει επηρεαστεί η ψυχολογία μου απ'τις εικόνες που είδανε τα μάτια μου. Απ'τη μια να γλιστράει το μπιφτέκι, απ'την άλλη να κρέμονται μαρούλια (αυτά τα ξέχασα) βουτηγμένα στην αηδιαστική σως κι αυτή να στάζει.. Κι εγώ τα κατέβαζα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σου λέω εικόνες άσχημες. Γιατί να μην πάω απ΄τον κάδο, καλύτερα θα ήτανε.

σήμερα το πρωί κατα τις 6:30 που ξύπνησα και βγήκα στο μπαλκόνι να τεντωθώ μου φάνηκε πως είδα ένα φωτεινό αντικείμενο στην κολόνα της ΔΕΗ αλλα δεν κουνιόταν .. μπήκα μέσα και μετά απο λίγο που βγήκα δεν ηταν εκεί :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δες εδώ την εξωγήινη απ'τη σκοτεινή μεριά του φεγγαριού, που της έχουνε δώσει ναρκωτικά για να την κοιμήσουν και την παρατηρούν. Μακριά από μας. Πήγαινε κατευθείαν στο 1:21 για να μη χάνεις το χρόνο σου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιά θα είναι η έκβαση. Νιώθω ήδη το στομάχι μου περίεργα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει επηρεαστεί η ψυχολογία μου απ'τις εικόνες που είδανε τα μάτια μου. Απ'τη μια να γλιστράει το μπιφτέκι, απ'την άλλη να κρέμονται μαρούλια (αυτά τα ξέχασα) βουτηγμένα στην αηδιαστική σως κι αυτή να στάζει.. Κι εγώ τα κατέβαζα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σου λέω εικόνες άσχημες. Γιατί να μην πάω απ΄τον κάδο, καλύτερα θα ήτανε.

Δες εδώ την εξωγήινη απ'τη σκοτεινή μεριά του φεγγαριού, που της έχουνε δώσει ναρκωτικά να την κοιμήσουν και την παρατηρούν. Μακριά από μας.

το είχα δει βράδυ το βίντεο και δεν κοιμήθηκα για δυο ώρες

πάντως το σημερινό με αναστάτωσε λίγο γιατι στεκόταν κάτω απο το πιατάκι της ΔΕΗ λες και παρατηρούσε!

δεν μπέρδεψα το πιατάκι με ιπτάμενο δίσκο , μάλλον το φως το μπέρδεψε και πηγε να μπει (?) , ποιος ξέρει ..

Δημοσ.

το είχα δει βράδυ το βίντεο και δεν κοιμήθηκα για δυο ώρες

πάντως το σημερινό με αναστάτωσε λίγο γιατι στεκόταν κάτω απο το πιατάκι της ΔΕΗ λες και παρατηρούσε!

δεν μπέρδεψα το πιατάκι με ιπτάμενο δίσκο , μάλλον το φως το μπέρδεψε και πηγε να μπει (?) , ποιος ξέρει ..

Ελπίζω να ξέρεις τι να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις (που σε παρατηρεί εξωγήινος). Πρώτον δεν κάνεις απότομες κινήσεις για να μην τον εκνευρίσεις. Δεύτερον δεν τον κοιτάς στα μάτια. Καλύτερα να αποφεύγεις να τον κοιτάξεις γενικά και να χρησιμοποιείς μόνο την περιφερειακή σου όραση, αλλά αν θες οπωσδήποτε να τον κοιτάξεις, το κάνεις σχεδόν στιγμιαία, όχι στα μάτια, και μετά ξαναγυρνάς το βλέμμα σου σε κάποιο σημείο κοντά στο σώμα του, ώστε να χρησιμοποιήσεις ξανά περιφερειακή. Προσπάθησε να έχεις όσο πιο χαλαρό βλέμμα γίνεται, ει δυνατόν αθώο, δηλαδή με λίγο ανασηκωμένα τα φρύδια και χαλαρά τα πάνω βλέφαρα. Δοκίμασέ τα αυτά πολλές φορές μόνος σου. Αν είναι να κάνεις κάποια κίνηση σήκωσε πρώτα τα χέρια σου να δει ότι δεν κρατάς τίποτα. Έχω γνωρίσει πολλούς. Το θέμα είναι να πάρεις το κολάι.

• Like 2
Δημοσ.

μόλις συνειδητοποίησα ότι τα σημεία στίξης είναι ανούσια ευτυχώς ένας φίλος με βοήθησε να το καταλάβω αν το σκεφτείς δε προκαλεί σύγχυση στον αναγνώστη διότι είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να μπει στο μυαλό αυτού που γράφει και να μεταφέρει το κείμενο στο προφορικό λόγο και να ξεχωρίσει τις προτάσεις αναρωτιέμαι πως τόσα χρόνια έχανα το χρόνο μου πατώντας δυο κουμπιά παραπάνω στο keyboard τέσπα πάω να κατεβάσω κάνα μπουκάλι μπύρα στο κεφάλι του μήτσου όλα μοιάζουν λογικά

• Like 3
Δημοσ.

γεια σας

λοιπον,εχω ενα dvd με τα win7 home premium 64bit..θελω να κανω φορματ..το θεμα ειναι οτι εχω αυθεντικα τα win7 home premium 64bit. sp1 σε αλλο dvd αλλα επειδη αυτη τη στιγμη και για τις επομενες 2 βδομαδες δε θα χω προσβαση στο dvd που εχει και το κωδικο μεσα,θελω να σας ρωτησω,αν βαλω αυτα που εχω στο dvd τα οποια ειναι ακριβως τα ιδια με τα αυθεντικα που εχω και εγκαταστησω το sp1 αλλα υποψιν οτι το ενα dvd λεει οτι ειναι sp1 και το αλλο απλα win7 χωρις το sp1..αμα τα βαλω σμρ π.χ. και θελω μετα απο 20 μερες να τα ενεργοποιησω με το γνησιο κλειδι,θα ενεργοποιηθουν,παροτι ειναι τα ιδια αλλα οχι και τα 2 sp1?

σας κουφανα λιγο,ετσι? :-D

Δημοσ.

Καλύτερα να κάνεις την ερώτηση κι εδώ που παίζει να ξέρουν πιο πολλοί, γιατί αυτό που ρωτάς είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ο poulinos θα ξέρει σίγουρα και έχει και όρεξη να βοηθάει. Άμα θες ρώτα τον. Αλλά καλύτερα ρώτα δημόσια να μείνει κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...