Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Απο το twitter του μαγαζιου ειναι.

Η μαλακια ειναι οτι νομιζα οτι δεν δουλευε σημερα, και πηγα να παρω λεμοναδα (μια με δυοσμο μεσα, γαματη) σχετικα αργα, και μου κανει η αλλη σερβιτορα πως το αισθημα ειχε φυγει πριν λιγο :(

αγγλιδα ειναι;

Δημοσ.

Α μαλάκες, ξέρω ότι είστε περήφανοι για την πάρτη μου, για αυτό και σας ενημερώνω: Να αποτρέπετε τις αδερφές σας από ταξίδια στη Λουιζιάνα και στο Μισσισσιπι, μόνο αν δεν τις αγαπάτε. "Am back" και τις αγαπώ ήδη, αρκεί να ναι λιγότερα κιλά από εμένα ή ψηλότερες.

• Moderators
Δημοσ.

Γυρναω απο τη δουλεια με το λεωφορειο. Εντοπιζω μια θεση στα αριστερα του λεωφορειου. Στα δεξια καθοταν μια χοντρη ηλιθια και διπλα της ενα junkie.

Οκ, κατανοω πως δεν ηθελε να καθεται διπλα του, αλλα μιλα μου ρε ζωο, κανε μου νοημα, ζητα ενα κωλοσυγγνωμη, μη με εκτοπιζεις με το σωμα σου με κινδυνο να βρεθω κατω και οταν σου λεω "ξερετε σκοπευα να καθισω εκει" μη μου απαντας "α δεν ξερω τι σκοπευατε να κανετε" με υφος και μετα μου ανοιγεις το συναξαρι πως το λενε αυτο που γραφει για αγιους κλπ.

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Κατι ηξερα που παντα χρησιμοποιουσα ΗΣΑΠ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γυρναω απο τη δουλεια με το λεωφορειο. Εντοπιζω μια θεση στα αριστερα του λεωφορειου. Στα δεξια καθοταν μια χοντρη ηλιθια και διπλα της ενα junkie.

Οκ, κατανοω πως δεν ηθελε να καθεται διπλα του, αλλα μιλα μου ρε ζωο, κανε μου νοημα, ζητα ενα κωλοσυγγνωμη, μη με εκτοπιζεις με το σωμα σου με κινδυνο να βρεθω κατω και οταν σου λεω "ξερετε σκοπευα να καθισω εκει" μη μου απαντας "α δεν ξερω τι σκοπευατε να κανετε" με υφος και μετα μου ανοιγεις το συναξαρι πως το λενε αυτο που γραφει για αγιους κλπ.

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Κατι ηξερα που παντα χρησιμοποιουσα ΗΣΑΠ.

survival of the "fittest"?

• Like 1
Δημοσ.

Απο κει που ο πρωην και μλκς ακουγε μονο σκυλαδικα τον βλεπω να ποσταρει κατι τετοιο

http://www.youtube.com/watch?v=5D3Nl1GZzuw&feature=share

και 2 λεπτα μετα

http://www.youtube.com/watch?v=P9lRHj9Lak8&feature=share

το 2ο πως το ξερει και μου το υπενθιμιζει? :huh: δλδ ολοι βαλτοι ειναι????????????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...