-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δε προλαβαινεις να τρεξεις μετα. Μπλακνταν. Ε ναι, γιατι πηγες σε κανα θειο Βανια για να φας μπουγατσα... Δεν θυμαμαι, ηταν το μονο μπουγατσατζιδικο του Χορτιατη.
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απο αυτον στα μαγαζια στην Αθηνα εχω φαει πολυ καλυτερη μπουγατσα απο οτι σαλονικα
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε καλα gifακια κ παπαριες. Σου λεω την εμπειρια μου.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν θυμαμαι, ηταν το μονο μπουγατσατζιδικο του Χορτιατη. Καααατσε ρε φιλε ! Κααατσε λιγο, ΑΝΕΒΗΚΕΣ χορτιατη να φας μπουγατσα? εισαι σοβαρος?
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε καλα gifακια κ παπαριες. Σου λεω την εμπειρια μου. καταρχήν δεν είναι "σου λέω" αλλλλλά "ΣΕ λέω" και κατά δεύτερον, δεν είναι μόνο η μπουγάτσα καθε αυτού αλλά και το κλίμα που την κάνει εδώ στα Βόρεια νόστιμη...
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καααατσε ρε φιλε ! Κααατσε λιγο, ΑΝΕΒΗΚΕΣ χορτιατη να φας μπουγατσα? εισαι σοβαρος? Εκει εμενα ρε καμμενε.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και τι να κανουμε ρε μεγαλε? Θα γαμησουμε το ονομα της μπουγατσας γιατι εσυ βαρεθηκες να πας να φας καλη μπουγατσα?
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και τι να κανουμε ρε μεγαλε? Θα γαμησουμε το ονομα της μπουγατσας γιατι εσυ βαρεθηκες να πας να φας καλη μπουγατσα? Ρε φιλε υποτιθεται παντου στο νομο πρεπει να ειχε καλη μπουγατσα.
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 και κατά δεύτερον, δεν είναι μόνο η μπουγάτσα καθε αυτού αλλά και το κλίμα που την κάνει εδώ στα Βόρεια νόστιμη... σαν το φραπε , μονο στην Ελλαδα πινεται. τωρα, το οτι μαθανε στην Σαλλονικη τη συνταγη της ΜΠογατσας και μετα την καταπιαν για να μην τη μαθουν οι Αθηναιοι! Ρε φιλε υποτιθεται παντου στο νομο πρεπει να ειχε καλη μπουγατσα. πες τα!
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απλα επειδη ο αθλιος ειναι τοπικιστης (...) δεν παιζει να το παραδεχτει. Εδω επεμενε οτι ολα τα τυρια λεγονται κασερια...
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ... -Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες. - Ναι, αλλά δεν θέλω... θέλω να φωνάξω
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ... θα κανετε και την Μπουγατσα Π.Ο.Π οταν γινετε ανεξαρτητο κρατος; και θα παιζει Μπαοκ - Αρης - Ηρακλης συνεχεια; Βαρετα.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΤΙ ΒΑΡΕΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? επισης κλαιν μαιν αλλο χορτιατης αλλο θεσσαλονικη.
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΤΙ ΒΑΡΕΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? επισης κλαιν μαιν αλλο χορτιατης αλλο θεσσαλονικη. Ειπαμε στον ιδιο νομο ειναι ρε παπαρα. Με Αστικο λεωφορειο πας. Το θεμα ειναι οτι υποτιθεται παντου βορεια παιζει καλυτερη μπουγατσα. Αλλα παπαρια. Για να μην μιλησω για τα πιτογυρα σας, που εκτος απο πανακριβα ειναι της πουτσας.
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!!!!!! (περιμένετε να φορτώσει όλο και κάντε σιγά-σιγά scoll) http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue
Προτεινόμενες αναρτήσεις