Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Χάθηκε" τρελό χρήμα στις "καλές" ημέρες του χρηματιστηρίου .. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί είμαστε τόσο στα @@ μας. Ούτε φυλακή ούτε υπόλογοι μερικοί, ούτε καν δηλαδή. Βρίσκονται ακόμη σε ηγετικές θέσεις..

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δικιο εχεις οσο και ο πατερας μου που ειναι 57 και ακομα δουλευει

Ενώ, δεν θα έπρεπε?

Τελευταία μου έρχονται απανωτά:

Χίος: Αδιόριστοι στέλνουν εξώδικο σε εκπαιδευτικούς επειδή κάνουν δωρεάν μαθήματα!

O Σύλλογος Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, που αριθμεί 100 μέλη, έστειλε εξώδικο κατά της Εθελοντικής Ομάδας Καθηγητών Χίου «Αλλήλων Ένεκα» ζητώντας να διακόψει ή να ελαχιστοποιήσει τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που παραδίδει σε μαθητές του νησιού. Μάλιστα, το εξώδικο κοινοποιείται στο Δήμο Χίου, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς ο Δήμος έχει παραχωρήσει ένα λύκειο για τη στέγαση του δωρεάν φροντιστηρίου.

Πηγή

Δημοσ.

Και με ποιά βάση έγινε η καταγγελία απο τους αδιόριστους καθηγητές;

Δουλεύουν σε φροντιστήρια και θα ελαττωθεί η πελατεία;Τότε οι ιδιοκτήτες θα έπρεπε να έστελναν το εξώδικο...

Έχουν δική τους επαγγελματική έδρα-παραδίδουν ιδιαίτερα κατ οίκων (υποτίθεται οτι κόβουν αποδείξεις);Κατευθείαν έλεγχος απο την εφορία για το δηλωθέν εισόδημα...απο την λίθινη εποχή μέχρι σήμερα.

Ρε...θα πέσουν φάπες!Οχι δώστε βάση: ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ!

Δημοσ.

Κι άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους:

Κρήτη - 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο αποδίδει την πράξη του σε οικονομικούς λόγους.

Δηλαδη εαν δεν τα βγάζουμε περα πρεπει να αυτοκτονούμε; Καλυτερα να με κυνηγάει η αστυνομια ή να ειμαι στην φυλακη (τσαμπα φαι) παρα να αυτοκτονήσω.

Τωρα αυτος αφησε την γυναικα και τα παιδια του. Και που αυτοκτονησε τι κατάφερε; Πηρε χρηματα η οικογενεια του;

Δημοσ.

Ενώ, δεν θα έπρεπε?

Τελευταία μου έρχονται απανωτά:

θα επρεπε,ενω δουλευει απο 13 με ενσημα?

δε ξερω :huh:

Δημοσ.

θα επρεπε,ενω δουλευει απο 13 με ενσημα?

δε ξερω :huh:

Δουλεύει συνεχώς και κολλαει ανελλιπώς ένσημα από τα 13 (43 χρόνια υπηρεσίας)? Αν ναι, λάθος μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...