tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 "Χάθηκε" τρελό χρήμα στις "καλές" ημέρες του χρηματιστηρίου .. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί είμαστε τόσο στα @@ μας. Ούτε φυλακή ούτε υπόλογοι μερικοί, ούτε καν δηλαδή. Βρίσκονται ακόμη σε ηγετικές θέσεις..
ennoeitai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κι άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους: Κρήτη - 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο αποδίδει την πράξη του σε οικονομικούς λόγους.
Praetorianos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δικιο εχεις οσο και ο πατερας μου που ειναι 57 και ακομα δουλευει Ενώ, δεν θα έπρεπε? Τελευταία μου έρχονται απανωτά: Χίος: Αδιόριστοι στέλνουν εξώδικο σε εκπαιδευτικούς επειδή κάνουν δωρεάν μαθήματα! O Σύλλογος Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, που αριθμεί 100 μέλη, έστειλε εξώδικο κατά της Εθελοντικής Ομάδας Καθηγητών Χίου «Αλλήλων Ένεκα» ζητώντας να διακόψει ή να ελαχιστοποιήσει τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που παραδίδει σε μαθητές του νησιού. Μάλιστα, το εξώδικο κοινοποιείται στο Δήμο Χίου, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς ο Δήμος έχει παραχωρήσει ένα λύκειο για τη στέγαση του δωρεάν φροντιστηρίου. Πηγή
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 τρομαχτικο φαντασου να διναν δωρεαν videolessons μεσω youtube... 2
Tenshi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και με ποιά βάση έγινε η καταγγελία απο τους αδιόριστους καθηγητές; Δουλεύουν σε φροντιστήρια και θα ελαττωθεί η πελατεία;Τότε οι ιδιοκτήτες θα έπρεπε να έστελναν το εξώδικο... Έχουν δική τους επαγγελματική έδρα-παραδίδουν ιδιαίτερα κατ οίκων (υποτίθεται οτι κόβουν αποδείξεις);Κατευθείαν έλεγχος απο την εφορία για το δηλωθέν εισόδημα...απο την λίθινη εποχή μέχρι σήμερα. Ρε...θα πέσουν φάπες!Οχι δώστε βάση: ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ!
geowizard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κι άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους: Κρήτη - 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο αποδίδει την πράξη του σε οικονομικούς λόγους. Δηλαδη εαν δεν τα βγάζουμε περα πρεπει να αυτοκτονούμε; Καλυτερα να με κυνηγάει η αστυνομια ή να ειμαι στην φυλακη (τσαμπα φαι) παρα να αυτοκτονήσω. Τωρα αυτος αφησε την γυναικα και τα παιδια του. Και που αυτοκτονησε τι κατάφερε; Πηρε χρηματα η οικογενεια του;
evabb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 πεθαινωωωωω εχει 35 βαθμους ειμαι στον 8ο και δεν εχω ουτε καν ανεμιστηρα
mary Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ενώ, δεν θα έπρεπε? Τελευταία μου έρχονται απανωτά: θα επρεπε,ενω δουλευει απο 13 με ενσημα? δε ξερω
Praetorianos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 θα επρεπε,ενω δουλευει απο 13 με ενσημα? δε ξερω Δουλεύει συνεχώς και κολλαει ανελλιπώς ένσημα από τα 13 (43 χρόνια υπηρεσίας)? Αν ναι, λάθος μου.
vasilis_g Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 κανένα συγκεκριμένο, είμαι στ δουλειά και δεν περνά η ώρα με τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις