Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα θα 'χει να βγήκε με την @@@sos@@@.

Πέφτοντας στην παγίδα του συναισθηματισμού βάζω λίγο στην άκρη το σκληρό Εγώ μου για να πω κάτι τέτοιο, μου λείπει λιγάκι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Το να ζητάς και να χρεώνεις ακόμα κουβερ, όντας γύφτουλας, ας πούμε το "καταλαβαίνω". Το να θέλεις να λιντσάρεις κάποιον παρολίγον δολοφόνο όντας χρυσαυγίτης, ας πούμε το "καταλαβαίνω", μέχρι εκεί φτάνει το capacity. Το να υποστηρίζεις την απευλευθέρωση του Εφραιμ όντας 90χρονη χριστιανοχούλιγκαν γιαγιά με άνοια, ας πούμε το "καταλαβαίνω".

Αλλά μα το Χριστό, έχω διαβάσει 150 φορές την είδηση και αδυνατώ:

Πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στην Ύδρα, όπου κάτοικοι του νησιού κράτησαν ομήρους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, για να μην συλλάβουν ιδιοκτήτρια επιχείρησης, που δεν έκοβε αποδείξεις!

Η σύλληψη γνωστής ιδιοκτήτριας εστιατορίου για φοροδιαφυγή οδήγησε σε πρωτοφανείς για το νησί ταραχές. Γιούχαραν τη νέα ομάδα αστυνομικών που έφτασε το βράδυ στο νησί. Σε πλήρη εξέλιξη οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας.

Πηγή, Πηγή

Δηλαδή γαμώ το Δαρβίνο, 2012 Ελλάδα, σε λίγο το αγγούρι θα βγει απ' τη μύτη απ' το σπρώξε σπρώξε, σοβαρολογούν?

Δημοσ.

Το να ζητάς και να χρεώνεις ακόμα κουβερ, όντας γύφτουλας, ας πούμε το "καταλαβαίνω". Το να θέλεις να λιντσάρεις κάποιον παρολίγον δολοφόνο όντας χρυσαυγίτης, ας πούμε το "καταλαβαίνω", μέχρι εκεί φτάνει το capacity. Το να υποστηρίζεις την απευλευθέρωση του Εφραιμ όντας 90χρονη χριστιανοχούλιγκαν γιαγιά με άνοια, ας πούμε το "καταλαβαίνω".

Δηλαδή γαμώ το Δαρβίνο, 2012 Ελλάδα, σε λίγο το αγγούρι θα βγει απ' τη μύτη απ' το σπρώξε σπρώξε, σοβαρολογούν?

χεχε

τι περιμενες και εσυ...

χωρια, τωρα εφτασε το ηλεκτρικο σε αυτους :-)

επισης δεν υπαρχει κανενος ειδους δικαιοσυνη σε τουτο εδω τον τοπο

Δημοσ.

οταν ελεγε ο παγκαλος μαζι τα φαγαμε κατι τετοια ενοουσε αλλα επεσαν ολοι να τον φανε.

Δημοσ.

Μην το βλέπετε τόσο μονοδιάστατα ρε guys.

Καφρίλα να μην δέχεσαι τον νόμιμο έλεγχο, αλλά και η αρχή της αδικίας είναι να υπάρχουν "νόμιμοι έλεγχοι" και να εφαρμόζονται μόνο σε κάποιες κοινωνικές ομάδες (πολίτες vs πολιτικοί) ;)

( Ηρέμησε εσύ, κατευθείαν να κάψεις το σουτιέν σου για τον Πάγκαλο... :P )

• Like 2
Δημοσ.

χεχε

τι περιμενες και εσυ...

χωρια, τωρα εφτασε το ηλεκτρικο σε αυτους :-)

επισης δεν υπαρχει κανενος ειδους δικαιοσυνη σε τουτο εδω τον τοπο

Αντε ρε...κάνουμε και τέτοια;

Μου θυμίζει την φάση στο χωριό μου, με την τρελή ανεργία και τις αδικαιολόγητα υψηλές τιμές, όπου :

α)Οι Ελ.επ. κάνουν παράπονα που απο τα 100 ευρώ μερεμέτι/μεροκάματο,του μένουν καθαρά 50 (μα οι βενζίνες μου,μα ο βοηθός μου), άλλα απόδειξη ΔΕΝ φιλοτιμούνται να κόψουν.

β)Τους εστιάτορες που βαράνε μύγες, άλλα δέν καταδέχονται να βάλουν την μοσχαρίσια μπριζόλα κάτω απο 17 ευρώ στην ταβέρνα (όταν σε 5αστερο κάθεσαι δίπλα απο πισίνα, έχεις 2 σερβιτόρους και το αντίστοιχο πιάτο το πληρώνεις 12)

γ)Τους μαγαζάτορες που επίσης άδειοι,προβληματίζονται που ο κόσμος δέν πατάει στο μαγαζί για να βγάλουν υπερκέρδος πάνω στις κινεζομαλακίες-"γουέλκαμ του Κεφαλλόνια" που πουλάνε (άλλα ευθαρσώς παραδέχονται οτι έχουν να πληρώσουν εισφορές απο την ολυμπιάδα της Αθήνας/να πάνε να γαμηθούνε,μου τα παίρνουν και τους τα παίρνω λογική).

Δηλαδή είναι είναι να φυτέψεις βόμβα υδρογόνου και να κάνεις την θυσία να καθίσεις εκεί, μόνο και μόνο να το δείς να καίγεται το μπουρδέλο!

• Like 2
Δημοσ.

Καφρίλα να μην δέχεσαι τον νόμιμο έλεγχο, αλλά και η αρχή της αδικίας είναι να υπάρχουν "νόμιμοι έλεγχοι" και να εφαρμόζονται μόνο σε κάποιες κοινωνικές ομάδες (πολίτες vs πολιτικοί) ;)

( Ηρέμησε εσύ, κατευθείαν να κάψεις το σουτιέν σου για τον Πάγκαλο... :P )

δεν ηταν και καμια μικρη ταβερνουλα δα απ οτι ακουσα. και χεστηκα για τον παγκαλο γενικως και τα πολιτικα απλα στην προκειμενη περιπτωση ειχε δικιο.

Δημοσ.

Δίκιο ε;...

Πλάκα που έχουν οι συμψηφισμοί.

προσωπικα εγω το πιστευα αυτο παντα, πριν ειπωθει η φημισμενη φραση. δεν γινεται σε ενα κρατος να τρωνε μονο οι πολιτικοι. οι πολιτικοι ειναι παιδια ενος διεφθαρμενου λαου κι οι ιδιοι δινουν το παραδειγμα της διαφθορας, φαυλος κυκλος.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν εκπλήσσομαι ούτε που η κυράτσα "λιποθύμησε" ούτε αν ο γιος της έπαιζε ξύλο με τους ΣΔΟΕ, αναμενόμενο -δυστυχώς-.

Εκπλήσσομαι που βγαίνουν άνθρωποι να υποστηρίξουν κάποιον άλλο, που αποδεδειγμένα τους έπιανε τον κώλο. Δηλαδή έχει ξεπεραστεί πια το σημείο που κάθε άνθρωπος (Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός, Βέλγος) απλώς κοιτάζει την πάρτη του ή έστω "απλά" δεν τον καταγγέλει (κατάλοιπα της Χούντας).

Φτάσαμε σε σημείο να παίζουμε ξύλο για να τον υπερασπιστούμε.

πραγματικά σιγά τα αυγά θα πει κάποιος, έχουν γίνει χειρότερα, αλλά τα bold ειδικά μου φαίνονται πρωτοφανή.

• Like 1
Δημοσ.

"ευελισφάλεια", "αποανάπτυξη" και "εγελιανή ερμηνεία".

Αυτά τα τρία τα άκουσα τουλάχιστον δώδεκα φορές από την ώρα που έβαλα το καλαμάκι στο στόμα μου. Δύσκολος καφές ο σημερινός.

Μήπως να κόψεις τον καφέ;

Πλάκα θα 'χει να βγήκε με την @@@sos@@@.

Πέφτοντας στην παγίδα του συναισθηματισμού βάζω λίγο στην άκρη το σκληρό Εγώ μου για να πω κάτι τέτοιο, μου λείπει λιγάκι.

Κάνουμε κοινόβιο γκρουπ στην βιβλιόφατσα για την άμεση επιστροφή της, μαζί με τα Ελγίνεια.

Μα δεν εκπλήσσομαι ούτε που η κυράτσα "λιποθύμησε" ούτε αν ο γιος της έπαιζε ξύλο με τους ΣΔΟΕ, αναμενόμενο -δυστυχώς-.

Εκπλήσσομαι που βγαίνουν άνθρωποι να υποστηρίξουν κάποιον άλλο, που αποδεδειγμένα τους έπιανε τον κώλο. Δηλαδή έχει ξεπεραστεί πια το σημείο που κάθε άνθρωπος (Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός, Βέλγος) απλώς κοιτάζει την πάρτη του ή έστω "απλά" δεν τον καταγγέλει (κατάλοιπα της Χούντας). Φτάσαμε σε σημείο να παίζουμε ξύλο για να τον υπερασπιστούμε.

πραγματικά σιγά τα αυγά θα πει κάποιος, έχουν γίνει χειρότερα, αλλά τα bold ειδικά μου φαίνονται πρωτοφανή.

Ιμάτζιν δατ, αλλά κόντρα..

«Πρώτα ήρθαν και συλλάβανε τους κομμουνιστές. - Δε μίλησα γιατί δεν ήμουνα κομμουνιστής.

Μετά ήρθαν για τους Εβραίους. - Δε μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.

Μετά συλλάβανε τους εργάτες των συνδικάτων. - Δε μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.

Μετά τους καθολικούς. - Δε μίλησα γιατί δεν ήμουν καθολικός.

Αλλά όταν ήρθαν να πιάσουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να μιλήσει.»

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα πηγα για φαγητο σε ενα μαγαζι που μου αρεσει.

Μεχρι και χτες επαιρνα take away απο εκει. ΕΙχα καλες σχεσεις με τον ιδιοκτητη/chef την μια σερβιτορα. Πριν απο 4 βδομαδες ειχα δει μια αλλη σερβιτορα ενα σαββατο και ερωτευτηκα τρελλα. Πριν απο μια βδομαδα ξαναπηγα με μια φιλη για να παρουμε φαγητο/δω την κοπελα και να κανω ονειρα για το μελλον μας. Χτες εκατσε να παω με μια αλλη φιλη και να κατσω για φαγητο, και τις μιλησα και λιγο, την πειραζα επειδη ειχε ξεχασει το πως με λενε. Σημερα θα πηγαινα ετσι και αλλιως (το χτεσινο ηταν εκτακτο) και ειχα κλεισει τραπεζι.. Ειχε και γαματο καιρο (30) αρα ολα τελεια. Με το που φτανω ειδα το τραπεζι μου να ειναι πιασμενο. Η σερβιτορα μου ειπε αν θα ηθελα να μοιραστω το τραπεζι μου με την κυρια που ειχε κατσει ηδη. Επειδη ξερω οτι θα ηταν μαλακια να πω οχι δεχτηκα Μαλιστα ειπα στην κυρια αν θελει να κατσει μονη της και να παω πιο μετα για να ειμαι ευγενικος. Τελικα κατσαμε, πιασαμε την κουβεντα και περασε νερο 1μιση ωρα. Εγω εφαγα μια σαλατα με συκα, μαρουλι, φυστικια αιγινης και κατσικισιο τυρι και εκεινη το ιμαμ που ειχα φαει χτες. Πηραμε και γλυκα στο τελος, και σε μια φαση επειδη ειχε ραντεβου για τα μαλλια της, πηγε τουαλετα, ηρθε μου ειπε οτι θα εφευγε, αφησε 5 λιρες tip στην κοπελα, και bye. Εγω εφαγα το γαματο μου cheesecake με κανταιφι, τυρι, μελι, τα πιο μικρα ροδακινα που εχω δει ποτε μου, και δυοσμο, μετα μιλαγα με την μελλουσα γυναικα μου λιγο, και ειπα να πληρωσω... Τελικα η κυρια Claire, ειχε πληρωσει και το δικο μου γευμα! Επιασα την κουβεντα και λιγο με το αφεντικο, μου ειπε αν θελω να παω για trial μετα τις διακοπες μου, και την εκανα σκεφτοντας την γλυκια σερβιτορα και ποσους ποντους κερδισα σημερα. Την δευτερα θα παω παλι να πιασω κουβεντα με την αλλη σερβιτορα και να μαθω περισσότερα. Τριτη ελλαδισταν για 20 μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα πηγα για φαγητο σε ενα μαγαζι που μου αρεσει.

Μεχρι και χτες επαιρνα take away απο εκει. ΕΙχα καλες σχεσεις με τον ιδιοκτητη/chef την μια σερβιτορα. Πριν απο 4 βδομαδες ειχα δει μια αλλη σερβιτορα ενα σαββατο και ερωτευτηκα τρελλα. Πριν απο μια βδομαδα ξαναπηγα με μια φιλη για να παρουμε φαγητο/δω την κοπελα και να κανω ονειρα για το μελλον μας. Χτες εκατσε να παω με μια αλλη φιλη και να κατσω για φαγητο, και τις μιλησα και λιγο, την πειραζα επειδη ειχε ξεχασει το πως με λενε. Σημερα θα πηγαινα ετσι και αλλιως (το χτεσινο ηταν εκτακτο) και ειχα κλεισει τραπεζι.. Ειχε και γαματο καιρο (30) αρα ολα τελεια. Με το που φτανω ειδα το τραπεζι μου να ειναι πιασμενο. Η σερβιτορα μου ειπε αν θα ηθελα να μοιραστω το τραπεζι μου με την κυρια που ειχε κατσει ηδη. Επειδη ξερω οτι θα ηταν μαλακια να πω οχι δεχτηκα Μαλιστα ειπα στην κυρια αν θελει να κατσει μονη της και να παω πιο μετα για να ειμαι ευγενικος. Τελικα κατσαμε, πιασαμε την κουβεντα και περασε νερο 1μιση ωρα. Εγω εφαγα μια σαλατα με συκα, μαρουλι, φυστικια αιγινης και κατσικισιο τυρι και εκεινη το ιμαμ που ειχα φαει χτες. Πηραμε και γλυκα στο τελος, και σε μια φαση επειδη ειχε ραντεβου για τα μαλλια της, πηγε τουαλετα, ηρθε μου ειπε οτι θα εφευγε, αφησε 5 λιρες tip στην κοπελα, και bye. Εγω εφαγα το γαματο μου cheesecake με κανταιφι, τυρι, μελι, τα πιο μικρα ροδακινα που εχω δει ποτε μου, και δυοσμο, μετα μιλαγα με την μελλουσα γυναικα μου λιγο, και ειπα να πληρωσω... Τελικα η κυρια Claire, ειχε πληρωσει και το δικο μου γευμα! Επιασα την κουβεντα και λιγο με το αφεντικο, μου ειπε αν θελω να παω για trial μετα τις διακοπες μου, και την εκανα σκεφτοντας την γλυκια σερβιτορα και ποσους ποντους κερδισα σημερα. Την δευτερα θα παω παλι να πιασω κουβεντα με την αλλη σερβιτορα και να μαθω περισσότερα. Τριτη ελλαδισταν για 20 μερες.

Ένσταση, αμφιβάλω αν τα φιστίκια ήταν Αιγίνης.

Άσχημο πράγμα ο γάμος, σε εξευτελίζει, να φανταστείς κάθομαι και διαβάζω τα ποστ σου, πως κάθεσαι και χαλβαδιάζεις γκαρσόνες και τι έφαγες ...που να σε πιάσει κόψιμο με τα σύκα ρε..;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Εύα, άντε να δεχτούμε ότι από την μία έχεις ένα λαό που "προσφέρει" ευκαιρίες για διαφθορά.

Από την άλλη έχεις την γαμημένη, θεσμοθετημένη, ορκισμένη, νομιμοποιητικά ελεύθερη ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Και θες να μοιράσουμε 50-50 τις ευθύνες επειδή το είπε ο χοντρός;! Εννοείται ότι έχει ευθύνες ο λαός, αλλά το "μαζί" - που υπονοεί "εξ' ίσου" - είναι μεγάλη μπανανόφλουδα και μην την πατάς.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...