geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Χάχα υπάρχει τελικά και άλλη τρελή εκτός από τη θεία μου.... Αυτές θα πρέπει να κάνουν παρέα.... Ολες οι θειες στο χωριο ετσι ειναι..... ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΑΙΑΝΙΑ - ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΙΑΝΙΑ- ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΙΑΝΙΑ... για ενα διαβατηριο... Το οποιο τελικα δεν θα χρειαστείς Γιεπ - δατς ε κουλ λουκ! Γες, ιτ ιζ. πας στον γαμο και κανεις την παπια. αποφευγεις τις πολλες συναναστροφες γυρω απο την νυφη. Το αυτο Ένας γνωστός μου (acquaintance) παντρεύεται μια κοπέλα που πριν από μερικά χρόνια, τραβιόμασταν για κάνα δίμηνο. Με κάλεσαν. Μαλάκα μου δεν το έχω εντοπίσει ακριβώς, αλλά νιώθω περίεργα για το όλο σκηνικό. 1. Μην με ξαναπεις μαλακα (ναι, ολος ο κοσμος γύρω μου περιστρέφεται) 2. Δεν τιθεται θεμα αμηχανίας, το πολυ-πολυ να την αναπηδήξεις σε λιγο καιρο
mary Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ολες οι θειες στο χωριο ετσι ειναι..... Α σε παρακαλώ...δεν είναι από χωριό..στο πανόραμα θεσσαλονίκης μένει άλλα είναι περίπτωση ...
viper2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το οποιο τελικα δεν θα χρειαστείς ... επειδη...?
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Χάχα υπάρχει τελικά και άλλη τρελή εκτός από τη θεία μου.... Αυτές θα πρέπει να κάνουν παρέα.... αμφιβαλω αν κανει παρεα με τον οποιοδηποτε αυτη. σου λεει καλημερα και κανεις προσπαθεια να την ακουσεις.
FarCry Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι επιτελους νικησε η βιομηχανια βιοτεχνολογιας επισημως πλεον μπορεις να πατενταρεις γονιδια !!!! ειναι αλλο το γονιδιο που βρισκεται στο dna σου και αλλο το γονιδιο που εχει απομονωθει απο αυτο αυτο παρακαλω να μπει στα βιβλια της ιατρικης τωρα ξερετε τη σχεση ιατρικης και κβαντομηχανικης
Millennium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/08/2012_457125 lalz
Liverpool89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σημερα εχει φαι εξω με κατι φιλαρακια...θα πω να βαλουν και μερικες ρετσινες στην καταψυξη και θα γινει κολαση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις